Dodaj do ulubionych

Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.10, 17:52
Pytanie jak w temacie. Sporo jest salonów. Ale kto Waszym zdaniem najlepiej strzyże psy?
Obserwuj wątek
    • fanny.ekdahl Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? 20.09.10, 09:41
      a jakiego masz psa?
      ja mam sznaucerka. strzygłam ją w centrum Sznaucera, we Frotce, w Szczeniaku, w Groomerze i u takiego kolesia na Reja.
      moja opinia jest taka: najlepszy zdecydowanie jest zakład Groomer na Dworcowej 16, facet ma najlepsze szampony, odżywki, świetnie strzyże. za strzyżenie z kąpielą bierze tylko 5 dych. i zawsze można się tak dogadać, że cię szybko przyjmie

centrum sznaucerka - tak sobie. pan Sławek ma baardzo fajne podejście do psów, ale trochę sobie odpuszcza, np w ogóle nie czyści uszu, nie sprawdza pazurów i czasami w ogóle nie patrzy na różne szczegóły.

we Frotce w sumie też ok. dziewczyna jest miła, fajna i przykłada się do pracy.
      • Gość: ja Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.centertel.pl 21.06.11, 13:00
        Groomera przy ul. Dworcowej 16 stanowczo ODRADZAM!!! Facet patrzy tylko na to gdzie więcej kasy zleci, totalne olewanie klientów. Fryzura pieska- taka sobie, nie było ani źle, ani super, ot taki przeciętny fryzjer, za to lecące wciąż w tle Katolickie Radio Płock i teksty faceta niczym jakiegoś zboczeńca- bezcenne.
        • Gość: ja Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.cdma.centertel.pl 22.06.11, 14:08
          za to lecące wciąż w t
          > le Katolickie Radio Płock i teksty faceta niczym jakiegoś zboczeńca- bezcenne.
          oj tam, trzeba było panu powiedzieć, żeby kanał zmienił, bo niedobrze Ci się robi.
          Jakiego psa strzygłaś/eś i ile kosztowało?:)))))))))
        • Gość: krysia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:14
          widac ze konkurencja odradza , facet ma super podejscie do zwierzat i zawsze idzie sie dogadac co do terminu idzie klientowi na reke i moze strzyc po godzinach lub nawet w niedziele zdecydowanie polecam , moj pies wygladal swietnie po wizycie w groomerze napewno wrocimy
      • Gość: Czworonóg Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.plock.mm.pl 13.04.13, 10:15
        Polecam Goomer u Jarka, świetny gość od strzyżenia zwierzaków.
      • Gość: Marcin Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.161.c93.petrotel.pl 26.06.22, 21:59
        Regularnie wraz z żoną i naszym yorusiem chodzimy do salonu pielęgnacji Psia Aura. Piesek jest zawsze czyściutki, pachnący, do tego ma obcięte pazurki i wyczyszczone uszy, co jest rzadkością u innych psich fryzjerów w Płocku, którzy bardzo często zapominają o którymś z tych elementów ! Do tego plus za szybkie terminy 🙂
    • Gość: Pani ze sznaucerem Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.stat.gov.pl 22.09.10, 08:09
      No jasne, jak można polecać zakład, który dopiero niedawno został otwarty, groomer po szkoleniu naprawdę umie niewiele, takie bzdury, że super, to może co najwyżej pisać właściciel, żeby sobie klientów "napędzać".
      Proponuję też nie umieszczać tak często swoich reklam na "ogłoszeniach płockich", bo jeszcze niedawno to 5 x na jednej stronie naliczyłam.
      Jakoś dobrzy fryzjerzy nie potrzebuja takich promocji.
      Zresztą, tam pod jednym szyldem są i kredyty i fryzjer i nie wiadomo co jeszcze ;-)
      • fanny.ekdahl Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? 22.09.10, 09:45
        > No jasne, jak można polecać zakład, który dopiero niedawno został otwarty, groo
        > mer po szkoleniu naprawdę umie niewiele, takie bzdury, że super, to może co naj
        > wyżej pisać właściciel, żeby sobie klientów "napędzać".

zauważyłam, że jak na tym forum się kogoś poleci, czy to klub, czy fryzjera albo sklep, to zaraz wszyscy mówią, że się jest właścicielem, który robi sobie reklamę. taki urok forów lokalnych.

tak czy inaczej podtrzymuję swoje zdanie, że najbardziej byłam zadowolona z usług pani we Frotce i pana w Groomerze. Może faktycznie te zakłady są nowe, ale to że ktoś dopiero otworzył zakład, nie znaczy, że strzyże od wczoraj. A centrum Sznaucera, mimo że to firma "z tradycjami" trochę mnie zawiodło.
        • Gość: gość Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.wlodkowic.pl 25.04.12, 10:00
          Groomer i Frotka
      • Gość: ja Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.10, 13:11
        > Zresztą, tam pod jednym szyldem są i kredyty i fryzjer

a można wiedzieć jakie kredyty? Byłabym zainteresowana jakimś korzystnym, oczywiscie dla mnie. :D
        Reszta tematu kompletnie mnie nie interesuje. Sama strzygę swoje psy od prawie 10 lat, nie korzystam z usług groomerów, więc i nikogo polecić nie mogę.
    • Gość: M.K. Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.210.c85.petrotel.pl 26.10.10, 20:41
      jeśli Cię to jeszcze interesuje to na Wyszogrodzkiej niedaleko przejazdu jest sklep Piesek czy jakoś tak. Tam mają strzyżenie i ubranka. Podobno nawet niedługo się czeka, ale to trzeba sprawdzić, bo nie wiem.
    • Gość: dunczyk Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.mobile.telia.dk 10.06.11, 20:15
      polecamy zaklad na dworcowej 16.....nasza suczka york po wyjsciu wygladala i do tej pory wyglada przepieknie ..napewno bedac znow w polsce odwiedzimy ten zaklad.polecamy!!!!!
    • Gość: Anakonda Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class99.petrotel.pl 11.06.11, 23:07
      najlepszy był na Bielskiej. przerabiał mięso na kiełbasy
    • Gość: m Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.175.c79.petrotel.pl 12.06.11, 21:13
      lepiej powiedzcie gdzie jest w płocku dobry fryzjer dla ludzi! Psa jak spieprzy to jeszcze pół biedy ale jak czasami człowieka obetną to aż się w lustro nie chce patrzeć. Ja pisze serio więc piszcie jak znacie.
    • Gość: k Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:21
      polecam groomer na dworcowej 16 zawsze wychodzę zadowolony i moj pies równiez
      • Gość: steve Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class101.petrotel.pl 23.04.12, 12:26
        Witam ;
        Mieszkam w Kopenhadze od 17 lat często przyjeżdżam do Polski ze swoim pieskiem Maxem (pudelek) .Odwiedzając rodzinę w Płocku polecono mi salon dla piesków Groomer na ul. Dworcowej .Odwiedziłem go będąc w Płocku i musze powiedzieć że usługi tu są wykonywane na bardzo wysokim i profesjonalnym poziomie.Strzygłem swojego pieska u siebie w Dani a nawet byłem z nim w Hamburgu ale nikt tak dokładnie jeszcze tej mojej psinki nie zrobił ja to uczynił ten facet w Płocku.Facet jest po prostu genialny w tym co robi no i co ważne jak dla mnie to są naprawde śmieszne koszty tej usługi w porównaniu z cenami za granicami Polski.Naprawde polecam tego gościa to naprawde wybitny fachowiec w tej branży
        • Gość: Gość44 Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class100.petrotel.pl 25.04.12, 12:50
          Ja polecam psiego fryzjera na ulicy Wyszogrodzkiej. Pan Łukasz ma bardzo dobre podejście do piesków. Obcinany i czesany przez niego mój Yorczek nie piszczy i jest spokojny, a ja mogę w tym czasie siedzieć na kanapie i czekać. Niestety długie są terminy oczekiwania na wizytę i ostatnio popełniłam błąd i poszłam pierwszy raz do Fryzjera z Dworcowej, na wizycie u którego mój piesek przeżył szok a ja razem z nim..
          • Gość: Majka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.014.c73.petrotel.pl 25.04.12, 13:17
            Panie Łukaszu z ulicy Wyszogrodzkiej jest Pan w szoku to mnie nie dziwi bo wreszcie ma Pan konkurencje nie do pokonania a jesli chodzi o strzyżenie to radze jednak na nauki udac sie do Groomera na Dworcowej a nie pisac komentarzy jakoby klientką Pan tam był i takich przykrości doznał to niby pies i Pan.
            Ale rozumie Pana to jest po prostu konkurencja od Pana odchodzą klienci tak jak to zrobiłam .Przypomnę Panu fakt kiedy podczas wizyty suszył suszarką mojego psa po kapieli i poparzył mi psa co skończyło sie leczeniem weterynaryjnym.
            Do Groomera na Dworcowej przyjeżdząja klienci nawet z z zagranicy nie wiem czy Pan wie , więc cos w tym zapewne jest specyficznego
            Zreszta szkoda gadac niech lepiej Pan sprzedaje karme dla zwierząt w tym pewnie jest Pan dobry a nie pisac paszkwile podpisując sie za pseudo klientów Groomera z Dworcowej daleko Panu do niego prosze sie z tym pogodzic.Pozdrawiam Majka Lewandowska
            • Gość: ROBERT z Z SIERPCA Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.014.c73.petrotel.pl 25.04.12, 13:25
              Podpisuje sie pod wypowiedzią Pani Majki Panie Łukaszu z Wyszogrodzkiej troche pokory są od Pana lepsi w te klocki np zakład Frotka czy Groomer biją Pana na głowę i pisanie na forach komentarze przez Pana tego nie zmienią Siemka
            • Gość: Gość44 Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class100.petrotel.pl 25.04.12, 15:55
              Pani Maju jak Pani może to proszę mnie nie obrażać, bo nie jestem Panem Łukaszem! Bynajmniej męskich narządów u siebie nie zauważyłam! Ja nie neguję tego ze Pan na Dworcowej jest dobrym fryzjerem, a jedynie zaznaczam ze akurat do mojego psa nie miał podejścia. Przesadza Pani w swoich wypowiedziach i "pojazdach" po Panu Łukaszu, widocznie się nie lubicie... a skąd mamy pewność czy Pani Maja to nie jest tylko przykrywka.. a może to Pan z Dworcowej pisze pod takim pseudonimem, bądź jego przyjaciółka?!
              • Gość: Majka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class101.petrotel.pl 25.04.12, 16:53
                żenada Panie łukaszu proszę się nie wybielac ja wiem swoje pozdrawiam choc nie powinnam
                • Gość: Piotrek Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.101.c72.petrotel.pl 25.04.12, 20:45
                  Forumowicze! nie chwalcie nikogo innego niż tego z gościa z dworcowej bo zostaniecie zaatakowani.
                  Popieram Goscia44 a raczej gosciówę a przy okazji pozdrawiam wszystkich miłośników Katolickiego Radia Płock, czerwonych kanap, gitar no i oczywiście szelek ala lata 20te....
                  • Gość: Chris Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.12, 15:43
                    Wszystko spoko, ale co wy macie do tego radia ;P jak dla mnie to muzycznie wciągają nosem 3/4 rozgłosni dostepnych w Płocku :D
              • Gość: Marzena Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class101.petrotel.pl 13.08.12, 11:48
                strzygłam swojego sznaucerka juz chyba wszędzie w Płocku jak dotąd tylko na Dworcowej u Groomera zrobił go najlepiej zresztą to nie tylko moja opinia a te inne złośliwe komentarze to chyba konkurencja nie może sie z tym pogodzić że jest profesjonalista wreszcie w naszym Płocku
          • Gość: Ania Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 14:54
            Twój yoreczek przezył szok?Jesli pies piszczy,bo ktoś go obcina,to idź z nim do behawiorysty.Znam wiele yorków,które piszczą,gdy ktoś się do nich zbliza.Ale tak to jest,gdy psy rządzą w domu,są noszone w torebeczkach,a na widok większego psa własciciel podbiega i zabiera swoje maleństwo.Ludzie,yorki to normalne psy,i jesli odpowiednio je wychowacie(bez rozpieszczania),to będa super przyjaciółmi.Sama mam yorka,który nie zamarzł zimą a nie ma kurteczki,biega na własnych łapkachzamiast być noszonym w torebusi i je wszystko co mu damy-nie jest wybredny.Jest naprawdę fajny i przede wszystkim normalny.
      • Gość: GOŚĆ Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.plock.mm.pl 19.08.12, 00:26
        Czegoś nie rozumiem? Jest tylu groomerów i jakoś nikt na nich nie narzeka ani nie chwali, ale ten pan z dworcowej to przechodzi sam siebie,nie dość, że na darmowych ogłoszeniach non stop siedzi to jeszcze na forach próbuje tyłki innym obrabiać,a siebie wychwalać jaki to on jest świetny i dobry. Człowieku trochę pokory!!!!! Wcale taki świetny nie jesteś, są lepsi!!!!!
    • Gość: sunia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 10:53
      a ja poleciłabym Arlę blisko auchan-a - świetne podejście do zwierzaczka a i fachowe nożyce ;)))
      • Gość: Krystyna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c157.petrotel.pl 30.05.12, 16:06
        Zdecydowanie najlepszym psim salonem jest "Aria" na podolszychach. Rewelacyjne podejście do psa, dobre cięcie, niedrogo. Jeżdżę tam od kilku lat ze swoimi psiakami i jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: sisi Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 10:15
      polecam salon na dworcowej , bywamy srednio co 3-4 miesiace i zawsze wychodzimy z sunią zadowolone , niska cena i fachowa obsługa .
      a co do komentarzy o radiu itp. to juz naprawde nie macie co wymyslac ah... ta nie zdrowa konkurencja .
      dobrze ze do koloru ścian sie nie przyczepicie ze za białe albo za zielone :/
      • Gość: popieram Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.202.c76.petrotel.pl 29.04.12, 09:39
        Popieram sisi, najlepszy salon dla czworonogów w Płocku jest u pana Jareczka przy Dworcowej 16, wejście z boku do piwnicy na I poziomie - znak rozpoznawczy to biała krata. Ja tam chodze ponad rok co miesiąc z kotem (pazury, sierść martwa). Kto nie wierzy, niech się przekona po wizycie u niego, a certyfikat wisi na ścianie wejściowej. Wszyscy , których tam spotykam są bardzo zadowoleni! Pozdrawiam zadowolonych!
        • Gość: pseudo nimmmm Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c151.petrotel.pl 20.08.12, 18:03
          przestańcie tak słodzić temu anu "Jareczkowi" z Dworowej lub sam pPan "Jareczek" nie robi sobie reklamy każdy chodzi gdzie uważa . ja już probowałam ze swoim shi-tzu chyba wszedzie i nadal nie jestem w pelni zadowolona
      • Gość: iwa Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.13, 15:15
        a jaka jest cena yorka tam?z gory dziekuje pozdrawiam
      • Gość: iwa Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.13, 15:18
        ile kosztuje samo strzyzenie yorka?
        • Gość: renia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.055.c84.petrotel.pl 24.01.13, 18:07
          za yorka w warszawie trzeba zapłacic 130 - 150 zł a w Płocku 60-70 zależy gdzie i czy kąpia psa
    • Gość: AAA Kto najlepiej wyciera psi tyłeczek IP: *.127.c86.petrotel.pl 22.08.12, 17:34
      powaliło was ludzie do reszty. Ludzie na chleb nie mają. A wy tu pytacie o strzyżenie piesków!!!!!
      Skandal.
      • Gość: gość Re: Kto najlepiej wyciera psi tyłeczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 21:50
        To niech otworzą salon strzyżenia...
      • Gość: gosciowa Re: Kto najlepiej wyciera psi tyłeczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.12, 15:43
        nikt nie karze ci czytac forum o pielęgnacji psów ,
    • Gość: Mófiny Babska Fanaberia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:44
    • Gość: pupilek Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.alcatel.fr 11.09.12, 23:36
      Polecam Swiat 4 lap na gierzynskiego www.strzyzeniepsowplock.pl maja fajna myjnie dla psow
      • Gość: Basia z Płońska Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.226.c95.petrotel.pl 06.11.12, 15:39
        Witam ja ze swoim maltańczykiem byłam praktycznie już wszędzie w Płocku,z uwagi iz w Płońsku jest niby fryzjer dla psów ale to jakaś porażka.
        Moja opinia jest taka bardzo dobry jest Groomer z Dworcowej w Płocku jeszcze nikt tak ładnie mi mojego pieska nie zrobił jak ten Pan .
        Większośc moich znajomych też zaczęło jak mi wiadomo jeździc do niego i podzielają moja opinie Pozdrawiam Pana z Dworcowej na wiosnę z pewnością przyjadę
        • Gość: Bodzio z Boro Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.226.c95.petrotel.pl 06.11.12, 15:43
          Ja chodzę juz od 2 -ch lat do niego ze swoim kundlem i sie nie chwalę.
          ale spoko popieram Baśkę z Płońska koleś z GROOMERA jest dobry w te klocki
      • Gość: lana Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.133.c77.petrotel.pl 19.08.13, 19:04
        poza myjnią dla psów salon 4 łąpy na Gierzyńskiego to jakaś pomyłka Pani sie naprawde uczy fachu na psach kientów i robi to bardzo nie fachowo OMIJAJCIE !!!!!!!
    • Gość: Rudzielec Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 15:07
      Najlepszy w Płocku dla psów jest RUDZIELEC
      • Gość: west Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class147.petrotel.pl 10.12.12, 14:20
        Zdecydowanie odradzam salon na ul.Miodowej gdzie pies szorstkowłosy został ostrzyżony bo "po trymowaniu będzie łysy"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I nieświadomy właściciel psa zgodził się na strzyżenie westa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Magda z Płocka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.188.c67.petrotel.pl 04.03.13, 21:31
          strzygłam swojego sznaucerka juz chyba wszędzie w Płocku ale facet z Dworcowej zrobił to the best zreszta sami spróbujcie ale z tego co wiem niedługo przenosi sie chyba za granice ze swoim zakładem .......szkoda
          • Gość: Łuki z Boro Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.188.c67.petrotel.pl 04.03.13, 21:37
            A wiecie że u tego faceta z Dworcowej psa strzyże Kora Jackowska byłem w szoku - tam ją widziałem z tym swoim kundlem
          • Gość: FIFI Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 10:21
            FACIO Z DWORCOWEJ JEST CALY CZAS I NIGDZIE SIE NIE WYNOSI JAKAS SCIEMA
            • Gość: JANEK Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.091.c92.petrotel.pl 22.03.13, 16:01
              FACET Z DWORCOWEJ TO SCIEMNIACZ OSTRY!!!CHODZĘ DO FROTKI I NIE ZMIENIE ZDANIA JESTEM MEGA ZADOWOLONY!!!!TE OPISY CO PISZE SAME POZYTYWNE KOMENTARZE TO JEST TEN SAM FACET Z DWORCOWEJ!!!PO CO SCIEMNIASZ?!NIEZŁA ŚCIEMA Z TĄ KORĄ.CHYBA MUSZĘ TEZ SIĘ WYSZKOLIĆ NA GROOMERA .
              • Gość: kiki Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 19:11
                znam goscia z dworcowej obcina mi yorka i gadalem z nim o tej korze , zadna kora tam nie obcina psa a ze ktos zobaczyl babe z bialym pudlem i tak napisal to nie jego wina , kazdy moze go zapytac go o to podczas wizyty zadnych sciem nie wkreca bo po co.
                • Gość: Krystyna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.063.c87.petrotel.pl 23.03.13, 07:49
                  Pan Janek ma racje jak do Frotki to tylko po karmę dla rybek
                  • Gość: Ja Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class99.petrotel.pl 25.03.13, 18:49
                    Nie znam się na psiej modzie, ale strzygę psa (sznaucer miniatura) w Frotce i zawsze jest ok. Polecam tym, którym zależy na praktyczności psiej fryzury. Poza tym nie zauważyłam w salonie pokarmu dla rybek.
                    • Gość: Jola Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.05.13, 11:18
                      Ja ostatnio byłam w nowym Pupilu ze swoją sunią York i jestem naprawdę zadowolona jest tanio i na poziomie, a pan z groomera to widać, że fajną reklamę sobie próbuje zrobić.
                      • Gość: Marta Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.class101.petrotel.pl 17.08.13, 08:08
                        Ja także byłam z pieskiem swoim w tym nowym Pupilu ,przeczytałam ostatnio opinie że tak tanio i na poziomie.Tanio może było ale jaka płaca taka praca.Pani która strzyże chyba boi sie sama siebie stwarza wrażenie bardzo zagubionej w swej pracy a finalnie strzyżenie bardzo przecietne.Doszłam do wniosku że tą opinie pierwszą to sama sobie machnęła sama krytykując na dodatek swoich konkurentów
                        • Gość: do Marty Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: 79.162.226.* 19.08.13, 15:50
                          a jakiego psa strzygłaś?
                          Pytam z ciekawości, bo nie wiem czy się wybrać do tego Pupila ze swoim rodowodowcem. Nie chciałbym aby pies został sknocony.
    • Gość: Mewa Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.077.c69.petrotel.pl 19.08.13, 22:01
      wróżka z Jachowicza
      • Gość: marlena Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.plock.mm.pl 19.08.13, 22:47
        polecam odwiedzic psi salon na mieszka 1-go. Bylam tam i nie zaluje, malo bierze za strzyzenie psow
      • Gość: do Mewy Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: 79.162.252.* 22.08.13, 14:48
        Jak wróżka z jachowicza?
        Wątki ci się pomyliły czy wróżka się przebranżowiła i teraz się bawi w psiego fryzjera. :))))
    • Gość: Agnieszka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:05
      Zapraszamy do nowootwartego salonu strzyżenia i pielęgnacji psów. Usługi wykonywane są w miłej i przyjaznej psiakowi atmosferze przez certyfikowanego groomera, a prywatnie właścicielkę i wielką miłośniczkę psów. W ofercie kąpiele, strzyżenie i pielęgnacja psów mniej i bardziej rasowych. „Salon Futer” mieści się w Płocku, na osiedlu Parcele, ul. św. Huberta 2. Tel. 691 587 750 – elastyczne terminy i godziny przyjęć! Zapraszamy!
      • Gość: sędzia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.133.c77.petrotel.pl 06.09.13, 06:56
        Koleżanko z nowo otwartego salonu - nie ma psów mniej lub bardziej rasowych
    • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 05.09.13, 16:26
      Dopiero miesiąc temu adoptowałam moją sunię. Odradzam salon "Świat 4 łap". Została byle jak ostrzyżona, z dużymi wygolonymi placami pod brzuszkiem. Dostała uczulenia, ale to już niekoniecznie wina Pani, która ją strzygła. Wszystko krzywo jej teraz odrasta. Za to kilka dni temu przywieziono nam drugiego pieska, również wyadoptowanego. Pudelek poszedł na wyszogrodzką do salonu Piesek. Co prawda miał golony pyszczek, bo zjadał własne włosy i chlapał niemiłosiernie, gdy broda nasiąknęła wodą, oraz łapki, ale jestem bardzo zadowolona i piesek również. Chociaż przy zabiegu oporny, gdy wyszłam Pan super dał sobie z nim radę, a po wszystkim skakał bez przerwy :) po powrocie do domku niezwykle zadowolony. Włosy przestały wchodzić mu do pyszczka i oczu. Gorąco polecam :)
      Wrzucam fotkę pieska :D
      Po strzyżeniu
      • Gość: Małgosia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.133.c77.petrotel.pl 06.09.13, 06:50
        Kiedys byłam u tego goscia na Wyszogrodzkiej - mało że warunki do strzyżenia ma okropne to suszarka mi psa poparzył i konieczna była wizyta u weterynarza
        • Gość: Monia Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.13, 10:37
          Witajcie ja już byłam chyba we wszystkich salonach z reguły źle te wizyty się kończyły... Jedynie podobało mi się we frotce, ale kolejka masakra... Teraz potrzebowałam na szybko ostrzyc psa z powodu wyjazdu, więc odwiedziłam pupila, pies po prostu wrócił zadowolony nie chował się jak zwykle obrażony gdzieś po kontach. Strzyżenie uważam, że było na dobrym poziomie.
          Pozdrawiam
        • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 09.09.13, 19:31
          Z pewnością nie było to umyślnie, może piesek się wyrywał bardzo? Siostra poszła dziś z pudliszonem na kąpiel (ten sam, o którym pisałam, ze był strzyżony), bo trzeba było wykąpać małego po odpchleniu- znów wybrałam się na Wyszogrodzką i wszystko było w jak najlepszym porządku. Kąpiel super, a potem wyczesany starannie :)
          • Gość: Renata Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.133.c77.petrotel.pl 10.09.13, 06:46
            to nie wykąpał tobie tego psa po strzyżeniu tylko innego dnia i co on tam czesał jak zgolił psa z czego wogóle sie tak cieszysz Anno - wszystko wskazuje że to pisze raczej sobie sam własciciel tego pseudo salonu z Wyszogrodzkiej - spec od parzenia suszarka psów - z tego co wiem to kapiel i suszenie u niego to wielkie ryzyko dla psa kończy to się potem wizytą u weterynarza - już niektórzy tego doświadczyli na psa skórze
            • Gość: Henryk Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.133.c77.petrotel.pl 10.09.13, 06:52
              Podzielam opinie Renaty na Wyszogrodzkiej to trudno nazwac wogóle salonem chłopak sprzedaje karmę niskiej jakości dla psów a na zapleczu próbuje obcinac psy bo nie mozna nazwac tego co robi strzyżeniem ogólnie syfffffffffff
              • Gość: Aleksander Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.058.c77.petrotel.pl 11.09.13, 14:12
                Mam Maltańczyka i strzygę swojego pieska na Dworcowej u Groomera.
                Jestem z Sierpca i moim miescie praktycznie nie ma gdzie ostrzyc psa.
                Dostałem namiar na salon Groomer od znajomych którzy tam jeźdżą od jakiegoś czasu i faktycznie to znakomity fryzjer ,zna się na rzeczy,zresztą to nie tylko moja sugestia.
                Polecam
                • Gość: Benek Wa-wa Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.091.c93.petrotel.pl 17.09.13, 08:52
                  Przyjeżdżam do Płocka z Warszawy z dwoma Yorkami do Pana na Dworcową Po pierwsze za dwa psy płacę mniej niż w Wawie za jednego po drugie robi to lepiej niz niejeden psi fryzjer w stolicy
                  Mnie sie opłaca i jestem zadowolony z jego usług
                  • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 19.09.13, 11:48
                    Zapewniam Państwa, że nie jestem psim fryzjerem robiącym sobie auto reklamę :) Co uważam za po prostu śmieszne. Drugi piesek również był kąpany na wyszogrodzkiej i nic złego mu się nie stało. To, że jednemu właścicielowi przytrafiło się coś złego i mści się wszem i wobec to już nie moja wina. Dzieję się swoją opinią i odczuciami po 3 wizytach na wyszogrodzkiej i jednej na gierzyńskiego. Z tego ten drugi salon odradzam stanowczo. Mogę podzielić się zdjęciami piesków lub jak kto woli porozmawiać na FaceBooku, ponieważ nie jestem mężczyzną za którego ktoś mnie tutaj bierze ^__^
            • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 19.09.13, 12:58
              Pani Renato- nie kąpał go tego samego dnia, ponieważ piesek dostał krople na kark na odpchlenie i to by było bez sensu. Przy pudelku jest bardzo dużo roboty z czesaniem. Po kąpieli został bardzo dokładnie wyczesany, dzięki czemu i nam było potem łatwiej w codziennej pielęgnacji.
              I nie przeczę, że Pan z dworcowej jest dobrym fryzjerem, bo zwyczajnie u niego nie byłam, więc się nie wypowiadam :)
              • Gość: Reanta Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.058.c77.petrotel.pl 19.09.13, 13:52
                Witam najpierw pisze Pan pod kryptonimem ANNA że nie jest fryzjerem z Wyszogrodzkiej i nie jest to auto reklama a teraz Pan zapewnia z tego samego Loginu ANNA że pudelka tej klientki dokładnie rozczesał i było łatwiej w jego pielęgnacji.
                To dla mnie jest juz jasne co i jak.
                A jesli chodzi o salon na Dworcowej tego Groomera czy jak mu tam to lepiej się Pan przejdzie i zobaczy jak wygląda salon dla psów i jak oni tam robią psy, może coś Pan z tego wyciągnie dla siebie czasami warto podejrzec innych jeśli robią to dobrze.Pozdrawiam prawdziwa tym razem Pani Renata też z Wyszogrodzkiej
                • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 19.09.13, 15:08
                  Nazywam się Anna Budzyńska i mieszkam na osiedlu międzytorze, tuż przy wyszogrodzkiej. Naprawdę jestem właścicielką dwóch piesków. Suczki sznaucerki mini i pudelka średniego :) Zapraszam na ich fanpage :D
                  www.facebook.com/kumiharu
                  Jeden piesek adoptowany z Łódzkiego ToZu a drugi z Malborka, zresztą adoptowałam też z Łodzi pieska wirtualnie, a wszystko znajduje swoje potwierdzenie. Dlatego proszę mi nie wmawiać, że nie jestem sobą, skoro wiem, chociażby po dowodzie jakiej jestem płci.
                  Rozumiem niechęć do kogoś, jeśli skrzywdził zwierzątko. Sama nie miałabym zaufania do takiej osoby. Ale mi Pan z wyszogrodzkiej niczego złego nie zrobił, dlatego uczciwie mogę do polecić osobie, która zadała to pytanie. Kiedy adoptowałam Kumi w lipcu koniecznie musiałam ją wykąpać tego samego dnia którego przyjechałyśmy z Łowicza, ponieważ była brudna i krzywo poprzycinana. Dzwoniłam do Pieska, ale mieli umówioną wizytę, dzwoniłam też na dworcową, ale również pan nie dał rady. Poszłam na gierzyńskiego. Pani obcięła i wykąpała ją za 30 zł, ale baaardzo krzywo. Dostałą też uczulenia o czym pisałam kilka postów wcześniej. Potem przyjechał nasz Haru i był mocno zarośnięty, miał pchełki i rany. Był u wetka, dostał krople na kark, po powrocie do domu umówiłam się w Piesku na strzyżenie pysiaka i łapek. A tydzień później poszedł się wykąpać tam. Mała też musiała iść, była 17go, ponieważ brała leki na zapalenie uszka i sierść jej się przetłuściła. Siedziałam na kanapie i patrzyłam jak Pan ją kąpie, a potem suszy. Nie mam nic do zarzucenia.
                  Pozdrawiam ciepło :)
                  • Gość: Renata Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.058.c77.petrotel.pl 19.09.13, 15:21
                    Witam bardzo możliwe że tak jest jak Pani pisze ale fakt jest że wielu klientów którzy tam chodzili na Wyszogrodzką już tam nie chodzi a Pani go wychwala i jego nadprzyrodzone zdolności.
                    Możliwe że to rodzina Pani albo dobry znajomy kto to wie ????
                    Zresztą Pani wybór Pozdrawiam
                    • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 19.09.13, 15:29
                      Czy ja jakoś specjalnie Pana wychwalam? Napisałam, że dobrze wykąpał pieski i ostrzygł mi Haru, a piesek był szczęśliwy. Nie uważam tego za większe przechwalanie niż to co czytam na temat Groomera. A pana z Pieska nie znam, mieszkam w sąsiedztwie, ale dopóki nie miałam pieska to właściwie tam nie wchodziłam nawet. Pani ze sklepiku spożywczego obok tam chodzi i również nie narzeka :)
                      Ale wszystko jest tak jak z lekarzami weterynarzami. Naczytałam się duużo wszelakich opinii na temat Chirona. I te dobre i te złe. Chciałam dać im szansę, ale niestety. Poniżej krytyki. Koleżanka z pracy natomiast chodzi z psem chłopaka do Chirona i mówiła mi, że lekarz uratował pieskowi tam życie. Nie kłócę się z nią o to, bo faktycznie tak było. Ale ja weterynarza zmieniłam i zapalenie uszka dało się wyleczyć szybko i bezboleśnie. Sądzę, że tak samo każdy ma swoje doświadczenia z różnymi fryzjerami. Jest przekonany do jednego i uprzedzony do innych.
                      • Gość: ja Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 21:29
                        ludzie to jest jakaś paranoja co tu się dzieje!!!
                        właściciele salonów oczerniają się nawzajem i wykłócają o to kto jest lepszy a jak ktoś inny przez przypadek faktycznie napisze swoją opinię to jest natychmiast mieszany z błotem ogarnijcie się!!!
                        Nikt nie jest głupi i każdy chodzi tam gdzie ma ochotę konkurujcie pracą a nie wpisami na forum!!!
                        • Gość: Krzysztof Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.126.c86.petrotel.pl 30.10.13, 08:52
                          to jest forum i każdy ma prawo do wypowiedzi.Po to jest stworzone żeby poinformowac sie wzajemnie np o dobrym fryzjerze dla psów i nie jest to paranoja przyjacielu.
                          Każdy chodzi z psem gdzie mu pasuje a tak naprawde to jest jeden psi fryzjer w Płocku co potrafi cos zrobic profesjonalnie i większośc ludzi to wie co u niego była - domyślcie sami gdzie gdzie to jest i co to za salon ?Nie mówię gdzie bo zaraz posadzony zostanę że firma robi sobie reklamę jak to zwykle tu bywa
                          • Gość: darek Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 18:01
                            A ja dwa moje yoreczki dałem do obcięcia w salonie światczterech łap i jestem bardzo zadowolony bo te panie maja super podejście do zwierząt i nie wiem jaki problem tu poruszaćie ale ja mogę szczerze polecić. Byłem zadowolony
                            • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:27
                              Co ciekawe "różne" osoby mają tu jeden adres IP, co chyba o czymś świadczy ;)
                            • Gość: odp. Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c158.petrotel.pl 16.11.13, 20:00
                              Dla mnie najlepszy jest Salon Groomera - Strzyżenie i pielęgnacja psów, przy ul. Dworcowej 16 w Płocku, wejście z boku przez białą bramkę do piwnicy, i my tu korzystamy zawsze z jego usług. Polecam!
                              • Gość: al Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.11.13, 09:03
                                my tez zawsze groomer, usługa i cena jak najbardziej
                                • Gość: Witold z Włocławka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.099.c83.petrotel.pl 21.11.13, 08:01
                                  Mieszkam we Włocławku ale co cztery miesiące dojeżdżam do Płocka ze swoim psem do fryzjera w Płocku.Znalazłem opinie właśnie tu na forum i postanowiłem odwiedzić tego Pana z
                                  ul. Dworcowej co takie opinie ma dobre i się nie przeliczyłem
                                  Popieram przedmówców że Groomer z Dworcowej to klasa sam w sobie, on strzyże świetnie psy a nie goli jak robi to większość pseudo fryzjerów.Wiem cos o tym bo strzygłem swoje psy w we Włocławku i w Toruniu,mało że kosmiczne ceny sa w naszym regionie to umiejętności takie sobie mają.
                                  Zapewne zaraz ktoś napisze że pseudo reklama salonu ale prawda jest taka jak pisze i jeszcze raz polece każdemu tego faceta z Groomera w Płocku
    • Gość: prywatny opinia dla Groomer IP: *.class99.petrotel.pl 23.11.13, 21:23
      Groomera zdecydowanie, Z PEWNOŚCIĄ odradzam. Dla niego najważniejsze są pieniądze a nie wygląd pieska.Wszystkie psy strzyże tak samo nie zwracając uwagi na prośbę klienta.
      • Gość: adam Re: opinia dla Groomer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.11.13, 09:25
        ale wy tu pier....dolicie mieliście polecać a nie każdego obsmarowywac ( konkurencjo)
        • Gość: Witold z Włocławka Re: opinia dla Groomer IP: *.c156.petrotel.pl 24.11.13, 11:44
          Popieram przredmówcę Pana Adama w jego rozważaniach zamiast polecac fryzjerów dla piesków konkurencja która nie może dac sobie sama rady tylko wypisuje paszkwile że na jedno kopyto i za drogo.
          Jesli dla kogoś za kompelksową usługe za obcięcie psa np 60 zł to duzo to polecam zobaczyc w internecie ile biorą np w innych miastach za podobna usługę (2-3 razy) więcej
          Jestem w Włocławka i tam np za 60 zł to możecie wykompac jedynie psa i wyczesac najwyżej.
          A z drugiej strony ktoś pisze że ten Pan z Groomera obcina wszystkie psy tak samo to jak to wydedukował przychodząc do nie go z jednym psem np yorkiem ha ha ha.Konkurencjo wykażcie się swoją pracą najlepiej zrobicie.Pozdrawiam Pana z Groomera wiedzą to wszyscy co do niego przychodza z pewnością
    • Gość: Agnieszka Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.196.2.9.gost.mdimedia.pl 16.12.13, 17:47
      Najlepszy Fruzjer dla pieska, czy duzego psa to z pewnością Pan z Ul. Dworcowej. Świetnie strzyże i ma podejście do zwierząt. Doskonale potrafi zająć się pupilem. Mam suczkę shih tzu - Polę. Nie sądziłam , że może tak bezstresowo i pięknie być zaopiekowana, przez Pana i Panią, którzy tam strzyżą zwierzaki. Mają i znają swój fach. Posiadają też niesamowite zdolności w zabawieniu pupili. Do tego doskonałe kosmetyki. Polecam wszystkim, którym zależy aby piesek czy kotek był zadbany i nie przeżywał stresu. Kiedy odbierałam Polę po strzyżeniu, zastałam ją rozbawioną i wesołą, a przede wszystkim pięknie ostrzyżoną.
      Raz jeszcze polecam.
      • Gość: Marzena z Żuromina Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.243.c85.petrotel.pl 23.12.13, 11:25
        Witam jestem właścicielką maltańczyka - przyjeżdżam do Płocka prawie co 3 miesiące do salonu Groomer na ul,Dworcowej.
        Popieram wczesniejsze wpisy klientów tego Pana znakomity fachowiec w tej branży - z takim podejściem do swojego zawodu jakie ma ten Pan to sztuka w sztuce,zresztą każdy moze sam to sprawdzić strzygąc u niego swojego pieska.
        Pozdrawiam i gorąco polecam to opinia zresztą nie tylko moja
    • Gość: Maja z Sierpca psi fryzjer w Płocku IP: *.class96.petrotel.pl 05.02.14, 12:56
      Z uwagi iż w Sierpcu nie ma prawdziwego salonu dla piesków przyjechałam do Płocka ze swoim psem na ul.Dworcową.
      Jestem naprawdę pod wrażeniem bardzo czysty elegancji salonik dla psów jak również umiejętności tego Pana są niezłe.Polecę każdemu.Zresztą sama dowiedziałam się o tym salonie z Państwa dobrych opini na forach internetowych i wszystko sie zgadza.Jeszcze raz polecam Groomera z Płocka
    • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.c149.petrotel.pl 02.03.14, 12:47
      A ja w dalszym ciągu polecam salon Piesek :)
      W piątek mała była na strzyżeniu i wygląda urzekająco, a za tydzień idzie drugi pisak na wiosenne cięcie.
      Zostawiam zdjęcia przed i po:
      smile-once-again.blogspot.com/2014/03/po-strzyzeniu.html?showComment=1393760448803#c8109118571486078361
      • Gość: Kamila z Podola Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.118.c85.petrotel.pl 03.03.14, 08:08
        na zdjeciach praktycznie nic nie widac urzekjącego poza skulonym psem jesli chodzi o te fotki z Pani salonu Piesek robione pod publiczkie to tyle co można powiedziec nic specjalnego co by nakolamna rzuciło
        • Gość: Anna Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 21:40
          Hahaha, mojego salonu. Uśmiałam się nieźle :D Sto razy każdemu człowiekowi nie będę tłumaczyć, że to nie mój salon (no bo oczywiście, jak ktoś pochwali kogoś innego niż Pana z dworcowej to robi sobie autoreklamę).
          Jakoś każdy inny widzi urok psiaka, a złości i żale proszę wylewać na stronach hejtowskich, a nie na forum, gdzie każdy może swobodnie polecić psiego fryzjera.
          Czy aż tak Pana boli, że pokazałam na swoim blogu zdjęcia ładnie ostrzyżonego pieska? ^_~
          • Gość: piesek Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 23:57
            Witam! Jestem fryzjerem z wyszogrodzkiej wieiem ze każdy psi fryzjer w tym mieście czyta te forum tylko jak narazie niemial odwagi nic napisać we własnym imieniu. Ja chcialem podziękować swojej klient ce za pozytywne wpisy na tym forum, miło jest gdy ktoś docenia pracę która sie wykonało. Mam nadzieje ze pudelek Haru również się podobał. Co do konkurencji uważam ze jest potrzebna bo motywuje do lepszej i solidniejszej pracy, ale oczrnianie innych i robienie sobie w ten sposób reklamy nie jest fajne. Zaczął się nowy sezon wiec trzeba sie wziac za robote konkurowac praca i ilością klientów a nie wpisami na forum. Droga pantoflowa wśród ludzi zawsze najlepiej zweryfikuje dobrego psiego fryzjera. Ps. Zeby byla jasnosc jestem Łukasz G i to nie jest zadna chora reklama więc niema co się spinac tylko czasem za śmiać ze swojej pracy. Pozdrawiam
    • Gość: Paula Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: 91.212.223.* 20.07.16, 11:09
      Witam, a ja polecam mojego męża :-) Nowy fryzjer w Płocku przy przychodni weterynaryjnej POLIVET na Bolesława Krzywoustego 2B (z tyłu Marynarza) lub w Ciechomicach na Tymiankowej 22 - jeżeli ktoś mieszka po drugiej stronie Wisły albo na życzenie dojazd do klienta :-) Wiem wiem, powiecie, że jestem nieobiektywna, możliwe, że macie rację, ale widzę jak wkłada w to swoje serducho. Posiada ciekawą umiejętność nawiązania właściwej relacji z psim klientem co gwarantuje bezpieczeństwo oraz bezstresową obsługę psiaków. Widzę to na co dzień i podziwiam :-) Możecie przekonać się sami :-) I zgadzam się z przedmówcami, że konkurencja jest potrzebna i motywująca. Z psim fryzjerem jest jak z każdym innym fryzjerem. Jednemu klientowi spodoba się fryzura zrobiona przez jednego a innemu przez drugiego fryzjera. Trzeba znaleźć takiego, który podpasuje :-) I należy to uszanować a nie hejtować. Fajnie, że powstało takie forum i każdy może wyrazić swoją konstruktywną opinię. W sumie nie wiedziałam, że tyle psich fryzjerów jest w Płocku :-) Pozdrawiam fryzjerów i kochających pieski oraz jak macie ochotę zapraszam na stronkę www.facebook.com/ROFI.Psi.Fryzjer.Plock
      • Gość: damkuz Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.161.c93.petrotel.pl 26.06.22, 21:17
        Byłem ostatnio z moim pieskiem Niko w salonie pielęgnacji Psia Aura i muszę przyznać, że ja i mój piesek jesteśmy na prawdę zadowoleni, Niko wyszedł z salonu ładnie i starannie ostrzyżony do tego ładnie pachniał ☺️ polecam każdemu, kto dba o swego czworonoga i chce, aby ten ładnie wyglądał 🙂
        • Gość: damkuz Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.161.c93.petrotel.pl 26.06.22, 21:50
          Tekst linku
    • Gość: Marcin Re: Gdzie w Płocku jest dobry psi fryzjer? IP: *.centertel.pl 26.06.22, 22:18
      Polecam Salon pielęgnacji Psia Aura, piesek pachnący i czysty, a ja zadowolony. Do tego plus za zaangażowanie, miłą obsługę i krótkie terminy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka