Gość: sylwia86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 20:40 Warto? w internecie jest sporo negatywnych wypowiediz na temat tej sieci w innych miastach ... Jak jest w płocku?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do sylwii86 Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.dynamic.mm.pl 01.03.11, 22:40 najpierw mniej jedz i schudnij, bo z tym swoim bubskiem nie przeliziesz przez drzwi hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 01.03.11, 23:47 jest bardzo fajnie, dobrzy instruktorzy, bardzo pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.c152.petrotel.pl 03.03.11, 10:44 lli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coijak Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:12 a na jogę to do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.c152.petrotel.pl 04.03.11, 07:26 kjkkj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWANA Re: Pure fitness Płock -opinie IP: 80.48.4.* 14.03.11, 21:35 dla mnie pełen lans, brak atmosfery, opieki, mam już troszkę lat, ale uważam, że za takie pieniądze należy się więcej... znowu z salonu kosmetycznego namolni na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.097.c90.petrotel.pl 17.03.11, 15:26 siłka dla snobów, półgłówków i tych co się za wszęlką cenę chcą pokazać 'na mieście" chociaż w taki sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.144.c71.petrotel.pl 22.03.11, 19:15 Jeśli chodzi o Pure w Mazovii ja osobiście nie mam większych zastrzeżeń, w kwestii lansu i szpanu (jak to wiele moich znajomych uważa i widzę że nie tylko)są różni ludzie. Jedni idą do klubu by popracować nad sylwetką zrzucić nieco zbędnych kilogramów, odstresować się po ciężkim dniu w pracy i poprawić kondycję, w myśl zasady sport to zdrowie. Inni jak chcą się lansować bardzo proszę, mnie to nie interesuje,są różne formy szpanu, lansu:-)Jeśli ktoś lubi to robić w klubie fitness jego sprawa. Śmieszy mnie tylko jedno ,ilekroć mówię znajomym ,że chodzę tam poćwiczyć, każdy od razu wyskakuje z tekstem "Phii w tym klubie dla szpanerów".Nasza cecha narodowa, szufladkowanie i uogólnianie, "wrzucanie każdego człowieka do tego samego worka". Ja do Pura chodzę przede wszystkim po to by poćwiczyć ,odstresować się (uwierzcie, że to świetny sposób),podreperować swoją fatalna kondycję i mieć ładną sylwetkę(dla samej siebie i własnej satysfakcji, nie po to by szpanować na mieście). Polecam zajęcia taneczne ,sexi dance prowadzone bardzo profesjonalnie przez Panią Asię, poza tym Jukari, ABT, Pure Pump z Agnieszką "Iskierką",niezwykle pogodną, szalenie pozytywną osóbką, która wnosi tyle energii na zajęcia, że nawet po godzinnym wycisku na Jukari człowiek się uśmiecha i ma chęć na więcej ćwiczeń. Zajęcia z Pilatesu i Jogi także znakomite, prowadzi niezwykle sympatyczna, ciepła instruktorka Ela. Mi osobiście bardziej odpowiada Pilates, joga to już wyższa szkoła jazdy:-).Jeśli chodzi o ćwiczenia na siłowni to też nie mam żadnych ale, oprócz tego, że jednak klubowicze powinni pamiętać o wycieraniu po sobie sprzętów, bo każdy z nas podczas treningu jednak mocno się poci:-) Panie w recepcji także są miłe, jedyne co mnie martwi to fakt, że nie ma już w Pure Pana Michała, który tak doskonale prowadził zajęcia z salsy (moje ulubione zresztą). Nowa Pani to wielka pomyłka:-((niestety z salsy już zrezygnowałam. Poza tym jednym sporym mankamentem polecam z czystym sumieniem Pure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.D Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 15:25 wszystko ładnie pięknie . Mam jedno "ale" do pomieszczenia relaksacyjnego ... PANOWIE ZAKŁADAJCIE MAJTKI NA TYŁKI NIKT NIE MA OCHOTY PATRZEC NA WASZE MAŁE FUJARKI ! Coś okropnego ! To sa wspolne pomieszczenia dla kobiet i mężczyzn , jeszcze nie widzialam zeby kobieta nago przechadzała sie po saunie czy pomiezczeniu do relaksu . Faceci sa bez kultury, zero szacunku dla innych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 05.10.11, 20:31 widać gdzieś muszą się dowartościować ;)))))) tylko ktoś ich nie poinformował, że w pomieszczeniach koedukacyjnych nagość nie jest pożądana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 18:31 Pewnie sama masz małe cycki więc docinasz innym co by się dowartościować. Załosne i bez kultury to jest większość kobiet na co dzień a juz na pewno nie umieją szanować innych i jakoś nikt większych pretensji nie zgłasza- poza przewrażliwionymi Polkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 20.04.15, 10:57 Jeżeli nie odpowiadają Ci zasady ogólnie przyjęte...czyli to że do sauny powinno wchodzić się nago, to tam po prostu nie wchodź, a nie wylewasz żale na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 20.04.15, 19:08 jest sauna jest wspólna dla obu płci to nie można wchodzić nago. jeśli tego nie wiesz, to poproś o regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.144.c71.petrotel.pl 22.03.11, 19:21 A co do wypowiedzi "A", ja nie jestem ani snobem ,ani półgłówkiem, a mimo to chodzę tam na "siłkę":-) Nie obrażaj więc ludzi, którzy dbają o siebie i swoją formę, bo na pewno taki "snob" za 20 lat będzie się czuł 100 razy lepiej od ciebie, Pani/Panie coach potato:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 22:39 cos ten komentarz za bardzo stronniczzy od razu widac ze chyba sam pracownik pure sobie pochwały pisze....żal!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.027.c64.petrotel.pl 22.03.11, 23:31 Ludzie jacy wy płytcy jesteście, jak ktoś coś pochwali i o czymś lub o kim pozytywnie napisze, od razu że to pracownik, właściciel itp.od podobnych durnych przypuszczeń aż roi się na całym gazetowym forum. Czy tak ciężko zrozumieć, że coś lub ktoś może się innym podobać i pasować. No tak trzeba tylko narzekać, pluć jadem, poniżać i oczerniać innych na forum bo tak najlepiej i nikt nie wytknie że to taka krypto reklama. Żal Aniu to widocznie twoje drugie imię!!Zresztą po co się tłumaczyć, forumowiczka zapytała o opinie na temat klubu ja odpowiedziałam najdokładniej jak potrafiłam, mam nadzieję ,że pomogłam, reszta niech pisze sobie co chce. Udowadniać nikomu nie muszę, iż nie pracuje w Pure, napisałam jedynie jakie mam zdanie o klubie. Pozdrawiam wszystkich nie zgryźliwych forumowiczów i zadowolonych "purowiczów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 23.03.11, 00:08 Hej, po co się tłumaczysz ;) niektórym poprostu żal, że ich nie stać na ten klub i dowartościowują się opluwając i nazywając klientów Pure snobami. a to poprostu fajny nowoczesny klub, z dobrym sprzętem, na który nie trzeba robić "zapisów" by na nim poćwiczyć, tak jak bywa w innych klubach, bo w Pure sprzętu starcza dla wszystkich. Ja chodzę bo lubię się zmęczyć, sama wiesz ile ma się potem energii :) z obserwacji widzę, że naprawdę najczęściej oczerniają ten klub ci, którzy muszą ćwiczyć w piwnicach ;) Bardzo fajna atmosfera, miły personel, ludzie ćwiczący też przyjaźni, chodzi tam wielu moich znajomych i też są zadowoleni, i ze sprzętu i dodatkowych "przyjemności typu sauna, pokój relaksacyjny, możliwość posiedzenia sobie nawet ot'tak, przy kawie, przy necie.Nowoczesny klub dla nowoczesnych ludzi a nie dla zakompleksionych półgłówków dławiących się własnym jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.223.c74.petrotel.pl 23.03.11, 16:06 Dokładnie tak Asia:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.097.c90.petrotel.pl 30.03.11, 17:31 lansujcie sie dalej, mi nie potrzeba chodzic do jakiejs głupiej silowni po to zeby pocwiczyc, po kiego grzyba placic taką kasę za bieganie na biezni (jak mam darmową pod blokiem), rowerek (jak mam wlasny), steper (rowniez posiadam, posiadam rowniez schody w bloku), itp.. itd.. strata kasy.. to wszystko tylko po to zeby sie pokazać innym! zeby miec ladna figurę wystarczy nie żreć byle czego, pic duzo wody, miec duzo ruchu a ewentualnie w domu, wieczorem czy rano zrobic z 50 brzuszkow, rowerki, skakanka, mozna wejsc po schodach i 100 czy 200 zł w kieszeni a figurka jest lux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 23:44 dokładnie popieram!!! nie polacam za drogo i brak wykwalifikowanej kadry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.plock.mm.pl 31.03.11, 10:22 Pure to nie tylko siłownia ciemniaro :) z żresz to może ty, skoro tyle musisz ćwiczyć na swoim blokowisku, niektorzy chodza bo lubia byc w formie, nie musza spalac tony tluszczu jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 14:19 Masz rację. Nie jest to klub dla osób, którym 100 czy 200 zł robi różnicę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwo Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.class99.petrotel.pl 04.04.11, 17:46 Brawo, poziom rozmowy-późna podstawówka. Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: Pure fitness Płock -opinie 04.10.12, 09:02 lansujcie sie dalej, mi nie potrzeba chodzic do jakiejs głupiej silowni po to zeby pocwiczyc oj tam, oj tam żeby obejrzeć film też nie trzeba iść do jakiegoś głupiego kina żeby zjeść pizzę - też nie trzeba iść do jakiegoś głupiego lokalu lans, szpan, snobstwo - kiedyś tak mówiono o posiadaczach telefonów komórkowych. A dziś - kto go nie ma? Ja mam dwoje dzieci i dla mnie taki wypad na siłownię byłby sposobem na oderwanie się (czyt. odpępowienie ) od domu, poświeceniem uwagi tylko samej sobie. Może to być spacer, siedzenie na ławce itp. Byle poza domem raz na jakiś czas. Czemu więc nie siłownia? Nie chodzimy, nie interesuje to nas - nie zabierajmy głosu. Ot i tyle. Czytać to trzeba umieć :):):). odpowiadać na zadane pytania a nie swoje wywody snuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapi Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.159.c72.petrotel.pl 04.10.12, 19:52 oczywiscie ze film mozna obejrzec w domu bo mam swoje kino domowe i specjalny do tego zrobiony pokój oraz nagłośnienie, pizzy nie trzeba jeść w pizzerii bo można zrobić swoją jeszcze lepszą niż ten gumowy szajs z mnóstwem konserwantów, a do siłowni można isć połowę tańszej, jak się chce ćwiczyć i dobrze wyglądać to tak jak ktoś wyżej napisał wystarczy jeść mądrze i być w ruchu, nie trzeba się lansowac po drogich pozerskich siłowniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany_poziomem Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.c149.petrotel.pl 24.10.12, 12:52 gadaj z dupą to cię osra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy uczestnik Re: Pure fitness Płock -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 13:52 hehe, dobre, ale dokladnie tak jak napisales ^^ Odpowiedz Link Zgłoś