Dodaj do ulubionych

Wróżka Ewa (wcześniej Jachowicza teraz Kolegialna)

IP: *.plock.mm.pl 02.08.13, 09:58
Hej! aestem ciekawa Waszej opinii na temat Wróżki Ewy, czy Wam się sprawdziło to co przepowiedziała. Dość trudno umńdwić się z nią na spotkanie bo ma dużo klientów, więc chyba jest dobra?
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Wróżka Ewa (wcześniej Jachowicza teraz Kolegi IP: 79.162.225.* 13.08.13, 11:57
      mi się nic nie sprawdziło ani u pani ewy ani u jeszcze innej wróżki z płocka. gadały same głupoty a ich rady były do bani. pomogła mi pewna pani która ma dar przewidywania i potrafi rzucać zaklęcia klątwy i uroki miłosne. wreszcie zaznałam szczęścia bo kochanek z którym miałam kilkuletni romans odszedł od zony i mieszka razem ze mną. planujemy wspólną przyszłość po jego rozwodzie.
      • Gość: amory Re: Wróżka Ewa (wcześniej Jachowicza teraz Kolegi IP: *.077.c69.petrotel.pl 13.08.13, 20:27
        a nie przepowiedziała, że na cudzym nieszczęściu i krzywdzie nie buduje się swojego szczęścia?
        • Gość: misia Re: Wróżka Ewa (wcześniej Jachowicza teraz Kolegi IP: 79.162.253.* 15.08.13, 12:39
          ja zamówiłam urok miłosny na konkretnego pana a nie jakąs zmyśloną na szybko przepowiednie która i tak się nie sprawdzi.
          • Gość: MonikaMonia Re: Wróżka Ewa (wcześniej Jachowicza teraz Kolegi IP: *.dynamic.mm.pl 21.04.22, 11:45
            Bardzo proszę o kontakt do tej pani
            Dziękuje

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka