Dodaj do ulubionych

Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS

IP: *.101.c83.petrotel.pl 02.04.14, 10:11
Wiedzieliście, że w byłym dworcu PKS jest dwóch fotografów???? Stary foto ekspres w biurze podróży i nowe studio obok o fajnej nazwie pani i pan fotograf. Ku mojemu zaskoczeniu to nowe studio prowadzi dziewczyna, która pracowała kupę lat w tym foto ekspresie w biurze podróży. Jak chcecie mieć porządne zdjęcia wchodźcie do fotografa obok biura podróży.
Zadowolony klient!
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.170.c67.petrotel.pl 02.04.14, 15:58
      Potwierdzam...Będąc pierwszy raz zamiast do pani i pana fotograf weszłam obok przez pomyłkę. Byłam zdziwiona, że już nie ma promocji, dopytywałam kilka razy, bo byłam pewna na 100 %, że jeszcze powinna być. Pani uparcie twierdziła, że już nie ma tej promocji - bo w rzeczywistości ta konkretna promocja była tylko w zakładzie obok; oczywiście nie skierowała mnie do konkurencji. Jakość zdjęć - nie warto.
      • Gość: GOSIA Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.017.c87.petrotel.pl 02.04.14, 21:04
        Prawda! Potrzebowałam zdjęć do dowodu, zawołała mnie czerwona puszka przy wejściu z napisem Foto expres, nieuprzejma pani poinformowała mnie ze promocja już nieaktualna, zdjęcia okazały się złe, urząd ich nie przyjął, reklamacja nieuwzględniona, na szczęście po środku budynku jest prawdziwe studio fotograficzne, kompetentna i miła pani fotograf zrobiła mi nowe zdjęcia, ładne i o wymaganych standardach, no i taniej. POLECAM
        • Gość: truskawka Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.14, 16:13
          Oho... widzę że już nasz ukochany PGF obrabia dupę tym, co nie chcą z nimi trzymać....
    • Gość: Edyta Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 10:29
      Fachowa i profesjonalna Pani Fotograf... Robiłam tam sesję na prezenta dla swojego faceta, efekt... piękne zdjęcia chociaż uważałam się za mało fotogeniczną osobę.
      POLECAM!!!!
    • Gość: Paulina Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.toya.net.pl 03.04.14, 16:24
      Również polecam PANIA FOTOGRAF ze srodka budynku, pani Kasia jest niesamowita! Wyrobiła swoją osobą dobrą marke konkurencji poniewaz pracowala u nich wiele lat, w chwili kiedy chcialam zamowic u niej sesje w Foto Expresie, dowiedzialam sie ze jest na zwolnieniu lekarskim, jakie bylo moje zdziwienie gdy wpadlam na nią przed budynkiem....Natomiast sąsiedzi...pseudo fotografowie teraz powinni juz zamknąc dzialalnosc, bo nie maja profesjonalnego fotografa, wystarczy wejsc na ich strone lub obejrzec zdjecia w witrynie, nie wiem ktora para chcialaby miec pamiątkę ślubną na tle cmentarza, a ta ochydna czerwona pucha...porazka
    • Gość: oli cóż za natrętna reklama... IP: *.19-2.cable.virginm.net 06.04.14, 04:28
      niech pani fotograf chociaż w każdym peanie na swój temat zmieni styl pisania bo się tylko ośmiesza.....taka reklama tylko odstrasza, mało musi być klientów skoro trzeba się tak poniżać....dla mnie to apel "omijać"..... Dobry fotograf nie potrzebuje reklamować się na forum :-)
      • Gość: monia Re: cóż za natrętna reklama... IP: *.30.221.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.14, 22:13
        Ja nikogo nie chcę reklamować.ale dołączam do niezadowolonych klientów czerwonej budki :):)
      • Gość: Krzysiek Re: cóż za natrętna reklama... IP: 62.29.161.* 07.04.14, 18:45
        A to co? Konkurencja się wzburzyła? Dlaczego na każdym forum gdzie mowa jest o konkurencyjnych punktach zawsze jest podejrzenie że to jedno z nich pisze? Zawsze można zweryfikować dane tu umieszczone, popatrzcie tylko w witryny punktów, nie potrzeba dodatkowej reklamy...
        • Gość: xix Re: cóż za natrętna reklama... IP: *.146.52.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.14, 04:06
          Popieram.
          Pani i Pan Fotograf. the best.nie ma lepszych. A to, co wyprawiają na sesji trzeba przeżyć samemu :):):) Polecam Panią Kasię
    • Gość: Asia Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.233.c71.petrotel.pl 21.06.14, 23:05
      Nie mam pojęcia jak robią zdjęcia którekolwiek z tych punktów , nasunęło mi się raczej coś innego.. wiele lat pani XXX pracowała w punkcie obok , później odchodzi i OBOK otwiera konkurencyjny zakład ... A dawny pracodawca nie udziela inf gdzie XXX jest mówiąc że jest na zwolnieniu ... Nie pochwałam zachowania pracodawcy , jednak zachowanie byłego pracownika jest jeszcze gorsze .. Tyle lokali w Płocku jest wolnych , można otworzyć punkt wszędzie - ale iksińska otwiera obok... To były pracodawca powinienn wysyłać do konklurencji jeszcze z miłym uśmiechem ??? ... żenada
      • Gość: byłyklient Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: *.193.c85.petrotel.pl 02.07.14, 12:45
        ja powiem tak-
        • Gość: emw Re: Dwóch fotografów w byłym dworcu PKS IP: 109.241.156.* 12.11.14, 11:08
          Znam osobiscie jeden i drugi zaklad. I fakty sa nastepujace foto ekspres to dzielo od poczatku do konca stworzone przez Katarzyne. W wyniku szukania oszczednosci zostala zwolniona, a szkoda bo zaklad wiele na tym stracil. Za to Kasia wziela zycie za rogi i stworzyla cos tylko swojego- cale szczescie :) a co do lokalizacji, kazdy ma prawo otwierac biznes gdzie mu sie podoba. Na Tumskiej jest bank kolo banku i nikt nie robi szumu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka