Gość: aj IP: *.plock.mm.pl 08.05.14, 01:05 gdzie w Płocku moge kupić żakiet z tkaniny dresowej? interesują mnie różne kolorki, nie tylko siwy melanż. z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: gdzie kupię żakiet IP: *.143.c75.petrotel.pl 13.05.14, 23:34 w szmateksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: gdzie kupię żakiet IP: *.plock.mm.pl 28.05.14, 10:26 na szczęście stać mnie aby kupować w normalnych sklepach, zatem takie rady może zachowaj dla swojej rodziny i znajomych skoro lubują się w zniszczonych szmatach po kimś. pytanie było do Pań, które mają coś do powiedzenia w temacie i znają takowe sklepy w Płocku, bo ja niestety nie znam nowych płockich sklepów a także nie mam czasu by odwiedzić wszystkie. złośliwości zostaw dla siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 01.06.14, 00:39 kochana laluniu, prawie nówki można kupić w salonach odzieży używanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: gdzie kupię żakiet IP: *.plock.mm.pl 01.06.14, 12:26 znowu nic nie wnoszący wpis. laluni to poszukaj wśród przyjaciółeczek. nie każdy ma ochotę nosić ubrania po kimś. Widzę, że w Płocku to zbrodnia kupować ubrania nowe, w sklepie. Przykre, że płocczanki muszą ubierać się w odpady. Tylko dlaczego ubliża się tym, które nie muszą? jakież to płockie, na zwykłe pytanie odpowiedzieć obrażając i nie udzielając odpowiedzi.... bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-) udławcie się swoją złośliwością :-) żakiety zakupione, sztuk 3, różne kolory, ze 100% dobrej jakości bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 01.06.14, 21:41 dresowy żakiet kupuje i burżujke rżnie!!!! bu ha ha bua ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 01.06.14, 21:44 uderz w stół a nożyce się odezwą. Stuknięta jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 01.06.14, 22:04 laluniu rusz swój zacny zadek i kuź(wa) idź do sklepu kupić żakiecine dresową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 02.06.14, 08:56 idź na wysypisko śmiecxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia eksluzywny salon starych łachów zaprasza IP: *.013.c95.petrotel.pl 02.06.14, 09:38 wszytkie lalunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyGaGa Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 02.06.14, 19:28 zamilkła, na pewno utknęła w ciucholandzie w kolejce do przymierzalni na wyprzedaży śmierdżacych łachów na deka. Uradowana bo wygrzebała z koryta i wyciągnęła za rękaw upragniony ŻAKIET!!!! bU HA BU HA BU HA ZARAZ PEWNIE PUŚCI WYWÓD O ZŁOŚLIWOŚCI I SR(U(TACH PIER(D)UTACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapota Re: gdzie kupię rzakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 03.06.14, 17:40 buraki się odezwały i żakietów im się zachciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anadela Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 08.06.14, 22:46 K(uż)wa kupiłaś już ten kasaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: gdzie kupię żakiet IP: *.plock.mm.pl 10.06.14, 20:05 wybierz się do terapeuty bo kiepsko z twoją psychiką :-) gdybyś potrafiła czytać to wiedziałabyś, że już kupiłam, nawet 3 sztuki. tak, burżujka kupuje dresowy, bo to bawełna, a ja noszę tylko naturalne tkaniny, tym bardziej fajna i wygodna taka bawełna na letni wieczór. kiedyś wypróbuj fanko poliestru :-) nie odpisuj już bo tylko się ośmieszasz. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma balonowa Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 10.06.14, 23:28 szmaciy kupiła a podskakuje jak wsza na jaj(c)ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: gdzie kupię żakiet IP: *.013.c95.petrotel.pl 15.06.14, 18:22 dresowe żakiety to noszą babcie klozetowe albo szatniarki Odpowiedz Link Zgłoś