Dodaj do ulubionych

obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie

IP: *.plock.mm.pl 16.10.14, 22:26
mam pytanko do osób, które miały tylko ślub cywilny i po nim obiad/przyjęcie, gdzie organizowaliście, jak to wyglądało? my np nie chcemy oddzielnej sali i rezerwacji lokalu, tylko obiad normalnie na sali restauracyjnej na ok. 30 osób, czy może ktoś z Was miał taki obiad w hotelu Starzyńskim lub Tumskim, czy koszt jest taki jakby się normalnie gromada ludzi zjawiła na obiedzie czy doliczają sobie "koszty specjalne" bo to "impreza weselna" ? czy tort sami czy restauracja organizuje, proszę o rady i sugestie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwik Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie IP: *.plock.mm.pl 17.10.14, 19:08
      dzięki za dobre chęci ale my szukamy lokalu w Płocku ;-)
    • 1-buc Przygłupi SPAMer 17.10.14, 21:26
      Cały dzień SPAMUJECIE bo nie ma klientów ?
    • Gość: sylwik Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie IP: *.plock.mm.pl 09.06.15, 12:08
      już po wszystkim ;-) z czystym sumieniem polecam przyjęcie w Hotelu Tumskim, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, pomoc w każdej chwili, panie kelnerki przesympatyczne, życzliwe. Jeden z właścicieli z którym wszystko ustalaliśmy bardzo pomocny, podpowiadał dobre rozwiązania, mega cierpliwy ;-) wszystko dopracowane na 200%. My i goście byliśmy zachwyceni, przy okazji szczerze mogę polecić Coco Flower do dekoracji stołów, Pani Marta nie dość, że ciepła, wesoła kobieta to jeszcze świetny gust i umiejętność dostosowania dekoracji do gustu pary młodej. Tort zamawiany z Wiedeńskiej, bezproblemowo współpracują z Hotelem Tumskim.
      • Gość: alojzy Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie IP: *.223.c77.petrotel.pl 14.06.15, 06:31

> już po wszystkim ;-)

Impreza trwala ponad rok? Konkretnie.
        • Gość: sylwik Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie IP: *.plock.mm.pl 15.06.15, 02:41
          ktoś tu ma wielki problem z liczeniem.....za to z chamstwem jak widać sobie radzi. nie, nie trwała ponad rok wątek był rozpoczęty w październiku a mamy czerwiec, więc jeszcze nawet nie rok....a zaledwie kilka m-cy, nie każdy siedzi tu non stop żeby pisać, weszłam po coś innego i trafiłam na swój stary wątek, więc dopisałam sama odpowiedź, bo nikt niczego sensownego nie napisał a może komuś się przydać, każdą kolejna rodzinną imprezę tam zorganizuję. Przed odwiedzinami w obu hotelach miałam dylemat, gdy zobaczyłam wystrój restauracji w Starzyńskim dylemat minął, z narzeczonym bez słów wiedzieliśmy, że tylko Tumski. Swoje chamstwo zostaw dla siebie biedaku.
          • agapoula Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie 14.11.16, 16:14
            Witam, mam pytanie do Sylwik, sami planujemy małe przyjęcie po ślubie cywilnym i szczerze mówiąc hotel tumski wyglada bardzo obiecująco pod tym względem,czy mogłabym uzyskać kilku informacji na priv. Mogłabyś mi podać swój adres e-mail? Pozdrawiam Aga
    • Gość: basiaa Re: obiad po ślubie cywilnym - gdzie polecacie IP: *.204.c75.petrotel.pl 12.10.15, 12:42
      Organizowałam takie przyjęcie- na 40 osób w restauracji Mega- Tech.
      Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni obsługa super jedzenie też -wszystko co zostało tego samego dnia zabraliśmy . Cenowo też dobrze wyszło także z czystym sumieniem polecamy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka