krawczykasia 24.03.15, 09:41 cześć, czy ktoś wykonywał ostatnio w płocku piankowanie żył? Jeśli tak, proszę o informację u kogo, i jaki był czas nieprzerwanego ucisku po zabiegu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Piankowanie żył - Płock IP: *.plock.mm.pl 24.03.15, 22:22 z tego co się orientuję to w Płocku nie ma dobrego naczyniowca, dlatego z Łodzi przyjeżdżał dr. Jarosław Czeczotka, który jest mistrzem w swojej specjalizacji, ale podobno już w Płocku nie przyjmuje. jeśli to prawda to polecam pojechać do niego do Łodzi, bo u nas nikt tego dobrze nie zrobi, o ile jest w ogóle ktokowiek co to robi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: Piankowanie żył - Płock 25.03.15, 06:39 dzięki za podpowiedź. Ja byłam u dr czeczotki trzy razy. Myslałam, że może uda mi sie teraz zrobić to w Płocku, ale jak widać Pozdrawiam nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Piankowanie żył - Płock IP: *.plock.mm.pl 26.03.15, 17:02 może zadzwoń do niego lub do saba-med i zapytaj czy przyjmuje jeszcze w Płocku, ale wiem, że moja ciotka na piankowanie jeździła do niego do Łodzi ale wizyty przed/po miała już w Płocku. Ja też się muszę do niego wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: Piankowanie żył - Płock 27.03.15, 06:40 Ja byłam u niego - mam namiary na Łódź. Z kontaktem nie ma problemu - po prostu myślałam, że w Płocku ktoś to robi i przeczytam jakieś pozytywne opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Piankowanie żył - Płock IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.05.15, 07:40 ja mialam w inowrocławiu polecam zalecenia to specialna pończocha uciskowa zalecana do 4 tygodni noszenia po zabiegu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Piankowanie żył - Płock IP: *.plock.mm.pl 13.05.15, 18:19 to żadna nowość że trzeba nosić pończochę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzi Re: Piankowanie żył - Płock IP: 185.9.126.* 18.05.15, 23:30 Witam...2 razy robilam ta metoda u dr Wscislo (na Chemikow w Orlen medica)polecam super...oczywiscie najlepiej zeby ucisk byl do 3 dni...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś