Dodaj do ulubionych

wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazdy

IP: *.c244.petrotel.pl 03.09.06, 20:27
j.w.mial ktos jakies zle doswiadczenie??
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca4 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.msmplock.pl 04.09.06, 10:11
      Balex (juz nie uczą). Facet wyręczał nas dosłownie ze wszystkiego: hamował za
      nas, zmieniał biegi, wiecznie łapał za kierownice - nic nie tłumaczył tylko nas
      wyręczał - to nie była nauka.
      Wydałam kupe kasy w innym osrodku na jazdy szkolące. Dowiedziałam się że mam
      mase złych nawyków i braków.

Obecnie mam prawko od 4 lat i odpókać bez większych problemów.
    • Gość: llola Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.cable.ubr01.smal.blueyonder.co.uk 30.09.06, 00:36
      na tumskiej luz- najwieksza porazka, jezdzilam tam i nic sie nie nauczylam
      • Gość: tapir09 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.c240.petrotel.pl 02.10.06, 07:46
        IIlola, a z kim jeżdziłas ??:)
      • Gość: c Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.class147.petrotel.pl 19.10.06, 11:52
        a z kim jezdzilkas skoro mowisz ze luz to porazka ???ja wlanie bardzo polecam
        luz brat jezdzil i ja tez, obaj za 1 razem zdalismy
    • Gość: Ewa Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:06
      Ja uczyłam się w Polkursie i byłam zadowolona. Prawko zdałam za 1 razem.
    • Gość: giza Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:53
      polecam Polkurs, jeździłam z Andrzejem Robakiewiczem, nie wiem czy jeszcze tam
      pracuje ale świetny instruktor. Od początku samodzielna nauka polecam.
      • Gość: Wiedzacy Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 10:52
        Robakiewicz , zabawia sie ze swoimi kursantkami , zstem uwarzajcie rodzice,
        chlopacy, mezowie , do kogo posylacie swe kobiety .
        • Gość: gosia Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:01
          ja u gołebia jezdziłam ale jestem bardzo zadowolona
          • Gość: ona29 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.plock.mm.pl 09.09.07, 00:21
            > ja u gołebia jezdziłam ale jestem bardzo zadowolona

ja rowniez uczylam sie u Andrzeja Gołębia, uczyl myslec samodzielnie
            i szybko reagowac, zdalam bez problemu.
    • Gość: ola Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.plock.msk.pl 19.10.06, 12:02
      uczyłam sie na Pięknej u pana Stasia ale zdałam dzięki jazdom dodatkowym z
      Gołębiem, on uczy prawidłowo
      • niusiak155 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd 20.10.06, 11:04
        ja chodziłam na kurs do Tokarskich na ul.Chopina i jestem bardzo zadowolona!
        przy wykonywaniu manewrow tłumaczyl co jak po co i dlaczego tak! polecam :)
        • Gość: ARTUR Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 00:50
          NAJLEPSZY INSTRUKTOR W PŁOCKU TO ROBERT TOKARSKI. WŁAŚNIE Z NIM JEŻDŻĘ. POZATYM
          OSTATNIO ZDAŁ EGZAMIN NA EGZAMINATORA WIĘC JEST CHYBA JEDYNYM EGZAMINATOREM W
          PŁOCKU KTÓRY UCZY JEŹDZIĆ I NAPRAWDĘ ROBI TO SUPER. POLECAM.
          • niusiak155 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd 22.10.06, 23:17
            potwierdzam!! Robert Tokarski to rzeczywiscie kompetentny instruktor i
            sympatyczny człowiek!
            • Gość: Rudy11111111111111 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.23, 09:37
              Ale już jako egzaminator nie jest taki miły po prostu ham
    • Gość: Kasia Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 08:44
      W Polkursie Sawicki
      • Gość: aaa Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.c156.petrotel.pl 11.09.07, 12:45
        na kurs 6 lat temu chodzilam do luzu - porazka, na jazdy po
        pierwszym niezdanym egzaminie chodzilam do golebia - polecam
    • Gość: anusia_mycha Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.168.c72.petrotel.pl 29.10.07, 14:49
      witam ja jezdzilam z instruktorem marcinem od osinskiego. zdalam za
      pierwszym razem. potem jezdzila moja siostra i brat i rowniez za
      pierwszym podejsciem. gosciu wszystko pieknie tlumaczy a jak zrobisz
      cos zle to robisz dotad az bedzie dobrze. traktuje po kolezensku i
      partnersku bez mani wyzszosci. goraco polecam
    • Gość: jasiek Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.073.c89.petrotel.pl 08.11.07, 23:57
      ... a ja właśnie chodzę do Płótnickiego i bardzo sobie chwalę jazdy
      z Kasią, młoda, fajna osóbka i naprawdę dobrze tłumaczy jak należy
      jeździć.
    • Gość: Zawodowiec Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.230.c64.petrotel.pl 09.11.07, 22:34
      Witam.
      Polećcie mi kogoś kto nauczy osobę mającą prawojazdy dobrze (realnie
      a nie jak na nauce jazdy) i spawnie jeździć.
      Jako kierowca "zawodowy" nie mam zbyt wiele cierpliwości na naukę
      żony.
      P.S Było by miło jakby opanowane miała również auta tylnio napędowe
      o większych mocach żeby wiedziała co robić z nadsterownością auta w
      przypadku bocznego uślizgu.
      • Gość: asiiia Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.plock.mm.pl 09.11.07, 23:45
        masz takie wymogi, ze moze Holowczyc byc potrzebny, zonka startuje w
        jakims wyscigu? czy tylko po zakupki i na zrobienie tipsow
        potrzebuje?
        • Gość: Zawodowiec Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 21:12
          Auto jest jej potrzebne do jazdy na codzień ale na codzień będzie
          poruszać się autem z napęden na tył a w zimę takie auto łatwo może
          wpaść w poślizg szczególnie u niedoświadczonego kierowcy.
          Najważniejsze żeby sprawnie nauczyła się poruszać po mieście.
    • em1975 Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd 10.11.07, 20:59
      Pan Bońkowski, pracuje u "Tomaszewskiej". Człowiek tzw. Starej daty.
      Uczy ekstra. Jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Daga Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:13
        Pan Cybulski u Tomaszewskiej bardzo dobrze uczy! Zdałam za pierwszym
        razem :-)
    • wwiolaaza Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd 12.06.18, 12:58
      Mateusz Gawin - świetny instruktor. Konkretny i zaangażowany. ma podejście do kursanta. Chętnie odpowiada na pytania i wyjaśnia zawiłości drogowe. Miałam super kurs i egzamin zdałam bez problemu.
    • aniawyyysz Re: wpisujcie opinie o instruktorach z nauki jazd 09.07.18, 09:54
      Ja kurs robiłam u Pana Włodzimierza Pietruszewskiego. Kursy prowadzi w tej szkole www.autoszkolalider.pl/. Super mi się z nim jeździło. A co najważniejsze to egzamin mam już zdany i sama sobie pomykam po mieście
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka