Dodaj do ulubionych

Prośba o wypełnienie ankiety

18.02.14, 18:58
Szanowna Pani/Szanowny Panie,

zwracam się z gorącą prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej zachowań na rynku konsumpcyjnym. Ankieta jest anonimowy i służy jedynie celom badawczym w pracy magisterskiej.

Link do ankiety:
docs.google.com/forms/d/1-tLTwD4VL4zukZJoSplvnshVBKcWXS4Q7f3dl3ZJgvE/viewform
Dziękuję za każdą wypełnioną ankietę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dzastinkaa87 Re: Prośba o wypełnienie ankiety 24.03.14, 22:00
      www.ankietka.pl/ankieta/140092/turystyka-w-powiecie-kieleckim.html
      • dzastinkaa87 Re: Prośba o wypełnienie ankiety 24.03.14, 22:01
        Jestem studentką na Staropolskiej Szkoły Wyższej w Kielcach. Przygotowuję pracę magisterska dotyczącą uwarunkowania rozwoju turystyki na terenie powiatu kieleckiego.
        Poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa. Udzielone odpowiedzi posłużą mi wyłącznie do napisania pracy magisterskiej.
        Zwracam się z prośbą o szczere odpowiedzi, które pozwolą mi na zebranie potrzebnych mi informacji do napisania pracy.
        Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.
        • dzastinkaa87 Re: Prośba o wypełnienie ankiety 24.03.14, 22:02
          Jestem studentką na Staropolskiej Szkoły Wyższej w Kielcach. Przygotowuję pracę magisterska dotyczącą uwarunkowania rozwoju turystyki na terenie powiatu kieleckiego.
          Poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa. Udzielone odpowiedzi posłużą mi wyłącznie do napisania pracy magisterskiej.
          Zwracam się z prośbą o szczere odpowiedzi, które pozwolą mi na zebranie potrzebnych mi informacji do napisania pracy.
          Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka