alusia79 12.01.07, 13:30 Chcę malucha do żłobka dać ze względu na powrót do pracy i nie wiem czy dobrze zrobię jeśli zdecyduję się na mikołowski żłobek. Teoretycznie jeszcze w grę wchodzą babcie bąbla, ale z nimi różnie bywa - chorują, pracują, etc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoczek28 Re: ŻŁOBEK w Mikołowie - macie doświadczenia z ni 15.01.07, 13:49 z racji bliskiego kontaktu z koleżanką której roczny synek tupta do żłobka mam na pełną orientację w sytuacji. Wg niej i wielu wielu innych opini, "nasz" żłobek jest bardzo fajny, opiekunki bzaangażowane w zabawę z maluchami, absolutnie realizują "plan żywienia i opieki" zasugerowany i dostarczony wcześniej przez mamę dziecka. Ogólnie same plusy, no poza tym,czego można sie niestety spodziewać maluch częściej choruje (ale to nie wina żłobka jako takiego ale raczej skupiska dzieci) Odpowiedz Link
pati263 Re: ŻŁOBEK w Mikołowie - macie doświadczenia z ni 17.05.07, 10:50 Moja córka chodzi do żłobka w mikołowie juz 2 rok.osobiście z mężem jesteśmy zadowoleni.Dzieci mają fantastyczna opieke,"Ciocie" są super,jest czysto.POLECAM Odpowiedz Link
olga110 Re: ŻŁOBEK w Mikołowie - macie doświadczenia z ni 20.07.07, 23:51 Moje znajome równiez oddają swoje pociechy do złobka i są bardzo zadowolone. Jedynie z czym jest tproblem to zwolnymi miejscami... no cóz jedrn złobek na całe miasto powiatowe, podobno jest ograniczenie do 60 dzieci... a gdzie reszta ma być jeśłi babcie nie mogą opiekowac sieswoimi wnukami a rodzice chodzą do pracy :( Odpowiedz Link