cmokwyznanie 21.07.07, 15:31 Z mikołowa jaki autobus jedzie? Nie wiem, bo mieszkam gdzie indziej i jadę przez Mikołów, łaziska do Katowica autobusem pks. A chcę dostać się do łazisk, więc prosiłabym o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga110 Re: Jak się dostać do Łazisk Górnych? 22.07.07, 09:16 Witaj! Z dworca w Mikołowie jadą zwyykłe autobusy do Łazisk Górnych : linia 29 końcowy przystanek Zgoń Pętla 69 294 655 ale każdy z nich jedzie troszkę innymi trasami. Tu jest stronka do autosusów, żebyś sobie dokładnie sprawdfziła, który autobus jaką trasą jedzie. www.mzk.pl/rozklady/linie2.htm Acha pamiętaj, że teraz obowiązuje rozkład autobusów wakacyjny. Bilety tyskie. Dodatkowo jedzie jeszcze z dworca mikrobus "Ł" ale to też musissz sobie sprawdzić,jaką ma trase. Na pewno jedzie to Łazisk Górnych Ratusz, a potem przez jakieś wertepy. Pozdrawiam,Olga Odpowiedz Link
cmokwyznanie Re: Jak się dostać do Łazisk Górnych? 22.07.07, 14:29 dzieki:) ale gdzie na tej trasie znajduje sie ul Kąty 16? Łaziska Górne Ratusz - Łaziska Górne Dworzec PKP - Łaziska Górne Leśna trzeba np wysiąć na ratusz i isc dalej? Byłabym wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link
olga110 Re: Jak się dostać do Łazisk Górnych? 22.07.07, 17:19 Nie wiem gdzie jest Katy 16, ale jedzie tam bezpośrednio mikrobus "Ł" wiec jedziesz bezpośrednio z Mikołowa Ł albo pierwszym lepszym autobusem do Łazisk Górnych Ratusz i tam przesiadasz sie na mikrobus Ł. Mikrobusie obowiązują normalnie bilety tyskie tak jak zwykły autobus. Piechotka tez można dośc, ale to jest jakiś kawałęk drogi do pokonania. Odpowiedz Link