alvaroii 07.02.09, 23:19 Kto korzysta z e-faktur? Jak sprawdza się to rozwiązanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja_ws Re: E-faktury - kto korzysta? 10.02.09, 11:45 E-fakturę elektronicznie wprowadził Vattenfall dla swoich klientów. To rachunek wysyłany na maila, podpisany podpisem elektronicznym, który można zweryfikować używając ogólnodostępny program. Łatwość obsługi takiego rachunku polega na tym, że wystarczy kliknąć w link i zalogować się do swojego konta elektronicznego i od razu ma się wystawiony przelew. Firma oferuję tę usługę bezpłatnie. Dla internautów to super rozwiązanie! Wiem też, że niektóre firmy przesyłają mailem faktury pro-forma, ale później dosyłają właściwy dokument tradycyjną pocztą. O taki system Ci chodziło? Moja firma go stosuje z powodzeniem! Odpowiedz Link
super_super Re: E-faktury - kto korzysta? 23.02.09, 10:22 Ja korzystam z tej e-faktury w vattenfallu. Mam taryfę "on-line". Jest szyfrowana specjalnym podpisem elektronicznym, więc jest normalnie dokumentem księgowym. Poza tym faktycznie jest doskonała dla ludzi płacących przez internet. Odpowiedz Link