aneczka001983 07.04.09, 09:55 Jak w temacie. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza pierwszego kontaktu? Przeprowadziłam się do Mikołowa jakiś czas temu i muszę się do kogoś zapisać na NFZ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonqaa Re: lekarz pierwszego kontaktu w Mikołowie 12.04.09, 22:11 moja Nikola zapisana jest na pszczyńska do dr.Leszczyńskiej, ale jak prywatni to odr Danielczyk ( z NFZ przyjmuje na katowickiej) nie polecam poradni na ul rybnickiej ! Odpowiedz Link
aneczka001983 Re: lekarz pierwszego kontaktu w Mikołowie 17.04.09, 07:54 Dzięki iwonqaa. Rozumiem że pisząc o ul. pszczyńskiej masz na myśli NZOZ MEDICA E.A. Strzałowie Sp. j. Podstawowa i Specjalistyczna Opieka Zdrowotna, a pisząc o katowickiej myślisz o tym Ośrodku Rehabilitacyjno - Leczniczym? Sorry, ale kompletny ze mnie laik, bo w Mikołowie mieszkam od niedawna. Hmm... Muszę to jeszcze rozważyć. Ja szczerze mówiąc myślałam o Przychodni Rejonowej nr 1 przy Okrzei, bo ona należy do szpitala na Waryńskiego, a my mieszkamy akurat 200 metrów od szpitala i jak się tam kiedyś zgłosiliśmy na ostry dyżur to nam powiedziano, że przyjmują nas na dyżurze tylko warunkowo, a jak chcemy móc być tak przyjmowani to musimy się zapisać do tej właśnie przychodni na Okrzei. Może ktoś jeszcze zna jakiegoś lekarza tam na Okrzei, w przychodni rejonowej? Odpowiedz Link