Gość: ja IP: *.acn.waw.pl 21.10.09, 12:19 To jest przełom nowej technologi. kosmos :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arczi uderzył? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 12:37 mam pewne wątpliwości czy rzeczywiście uderzał młotkiem w ten ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack ja też IP: 213.17.183.* 21.10.09, 13:33 Prawda? Mam wrażenie ze ledwie macał ten oledowy wyświetlacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaz Re: ja też IP: 195.117.208.* 21.10.09, 13:46 Ja też. Do tego że film jest zmanipulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koh Re: ja też IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.09, 16:03 TŁUMOKI...walił jak należy...tylko zauważcie jaka ta folia lcd cienka, co się niby miało w niej stłuc?, jak walniesz młotkiem w kartkę papieru albo worek foliowy to też sie nie stłucze....TŁUMOKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowy młotkowy dajcie mi go na 5 sekund IP: *.chello.pl 21.10.09, 16:36 zaj....ie w niego ino raz i nie bedzie wyswietlac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc99 Przełomem to jest wyginanie a nie młotek IP: *.tktelekom.pl 21.10.09, 12:56 > To jest przełom nowej technologi. kosmos :) Jak na razie to jest zwykły marketingowy wodotrysk a nie żaden przełom. Na co dzień nikt nie wali w komórkę młotkiem (co najwyżej jeździ samochodem po laptopie ;) ), a upuszczenie na podłogę czy wywrotkę na nartach komórka z LCD spokojnie wytrzymuje. Ciekawe jest natomiast co innego - ile razy można zgiąć taki ekran palcem? Jak ktoś wypuści filmik na którym wygina się ten ekran palcem 10 tys. razy w tą i z powrotem a ekran po tym dalej działa to będzie dopiero przełom. Fajnie pomarzyć sobie o komórce z której w razie potrzeby rozwija się 22 calowy ekran i używa jako laptopa ultra-ultra-ultra mobile :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caggej Elastyczny OLED idzie pod młotek IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 13:03 No to jak to juz wejdzie na rynek a przede wszystkim sie tak upowszechni, to zegnajcie gazety papierowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Elastyczny OLED idzie pod młotek 21.10.09, 13:23 a tak toć ten ROLLTOP sprzed kilku dni jest już dinozaurem ChaAyL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Goowniana muzyka IP: *.graf.torun.pl 21.10.09, 13:11 Dlaczego w takich filmikach zawsze podkładają taką badziewną muzykę? Czekam na wnikliwą analizę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB hahahaha ale lipa :) IP: 81.210.87.* 21.10.09, 13:27 może by tak naprawdę grzmotnąć tym młotkiem zamiast nim "głaskać" ten wyświetlacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Elastyczny OLED idzie pod młotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:31 Sciema... wogole nie tykal wyswietlacza, podlozony dzwiek. inny mlotek bije w wylaczony, inny w wlaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Walisz młotkiem, a on dalej działa. Niesamowite IP: 213.76.175.* 21.10.09, 15:57 Niesamowite, że młotek dalej działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Elastyczny OLED idzie pod młotek IP: *.ryb.abpl.pl 21.10.09, 16:30 Jak dla mnie też kosmos i przełom :) Jakież zastosowania dla tego są!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Jeszcze zeby ta elektronika wytrzymala mlotek ;) 21.10.09, 17:05 No dobra ten test swiadczy o tym ze mozna upuscic... wyswietlacz, ale co z reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Teoria szmacianej czapki ... 21.10.09, 17:26 Zawsze wiedziałem, że zwykła, szmaciana czapka jest o wiele mocniejsza od kasku rowerowego. Kładziemy kask i czapkę pod walec drogowy ... Z kasku zostanie miazga - czapce nic się nie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklamówka Dwie reklamówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 19:58 Pięknie, ciekawe czy to się będzie naprawiać czy wymieniać na nowe? ----------------------------------------------------- Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś