Dodaj do ulubionych

Wszechstronny odtwarzacz sieciowy Popcorn Hour ...

27.08.10, 12:16
świetna maszynka, dobry artykuł :) jedyny minus jest taki że póki co
mnie jeszcze na nią nie stać :P sporo tu informacji technicznych, ale
nieco więcej można znaleźć pod adresem
www.humanmedia.pl/A200.html. Nie żebym krytykował autora, ten
temat jest po prostu bardzo kompleksowy i nie sposób wszystkiego
zamieścić w jednym artykule...
Obserwuj wątek
    • adresnieprawidlowy Re: Wszechstronny odtwarzacz sieciowy Popcorn Hou 30.08.10, 12:22
      Spoko odtwarzacz. Dużo o nim czytałem w ostatnim czasie (i w ogóle o
      multimedialnych odtwarzaczach sieciowych). Może nawet niedługo ten popcorn
      wpadnie w moje łapki :-)
      Jeśli ktoś się interesuje odtwarzaczami i w ogóle nowinkami technologicznymi, to
      może sobie zaglądać tutaj Są ciekawe wpisy.
      • marasbone Re: Wszechstronny odtwarzacz sieciowy Popcorn Hou 31.08.10, 14:48
        Też o nim czytałem na humanmedia.pl. Podobno teraz jeden z najlepszych na rynku,
        design urządzenia też mi się podoba. Ciekawa sprawa w ogóle te odtwarzacze
        sieciowe, ciekawe czy trafią w niszę rynku czy będą ewoluowały w innym kierunku.
        • adresnieprawidlowy Re: Wszechstronny odtwarzacz sieciowy Popcorn Hou 02.09.10, 13:45
          Na pewno jeden z najpopularniejszych. Czy najlepszy to nie wiem. Ostatnio sporo
          nowych odtwarzaczy się pojawia. Równie dobrą ofertę ma Hyundai, czy Xtreamer.
          Jak przeglądasz tę stronkę, to pewnie wiesz ile jest różnych modeli. Ale jakoś
          tak ten Popcorn zdobył sobie najwięcej fanów.
          • orange_gutan Re: Wszechstronny odtwarzacz sieciowy Popcorn Hou 23.09.10, 12:49
            Bardzo fajny ten odtwarzacz Popcorn. Stronę humanmedia.pl znam już od dłuższego czasu, miałem ostatnio okazję pobawić się tabletem internetowym SmartQ V7 , który mają w sprzedaży, ciekawy sprzęt, steruje się nim całkowicie intuicyjnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka