muzzyczny 23.03.11, 20:34 google chrome szpiegowskie g... z wszedobylskim okiem Horusa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss-2 Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 23.03.11, 22:39 najlepsza przeglądara od dawna tylko jej używam Odpowiedz Link Zgłoś
jeff.lebowski Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 24.03.11, 00:17 dziękuję - wybieram firefox'a 4 Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 24.03.11, 10:35 Wczoraj pobrałem FF4 i przebrałem go w skórę Chrome'a. Tylko mały pomarańczowy buttonik w lewym górnym rogu przypomina mi, że to nie Google ;) -- parada karzełków Odpowiedz Link Zgłoś
netpluss Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 24.03.11, 11:41 A w nowych wersja Firefoksa ma byc logowanie do przegladarki zamiast do stron (robi sie tylko raz, witryny pobieraja dane o tozsamosci od FF) oraz menu strony wbudowywane w interfejs przegladarki. Wiecej info o przyszlosci oraz film z omowieniem funkcji Firefoksa 4 w wersji tradycyjnej i mobilnej mozna znalezc tutaj: netpozytywny.pl/aktualnosci/51-oprogramowanie/368-firefox-4-szybciej-lepiej-mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pcdyrektor Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 02.05.11, 18:02 Chrome niedługo przykryje wszystkich czapkami: rdir.pl/1e5hw7 Odpowiedz Link Zgłoś
s-orbona Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 12.05.11, 09:46 Nie słyszałem o takim czymś, można gdzieś o tym więcej poczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
wildcatapollo Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 24.03.11, 15:02 W nowym "Fox"ie nie mozna jednak przewijac stron wstecz; poza tym b. przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
meeg900 Re: Chrome 11 Beta pozwoli Ci rozmawiać z kompute 24.03.11, 17:12 Z ciekawości zainstalowałem IE 9, Operę 11 oraz FF 4, Chroma zaktualizowałem. Jakby nie patrzeć mam najnowsze wersje najpoplarniejszych przęglądarek. Prędkość sprawdzałem na przykładzie ładowania się stron Gazety oraz YT. IE 9 był najwolniejszy, zanim załapało wpisywanie tekstu to już kilka dobrych sekund minęło. Ładowanie też mozolne ma natomiast fajna opcję dopinania zakładek do paska zadań w windowsie. FF 4 jest szybki, ma fajny nowy wygląd, jednak jak zainstalowałem Operę 11 - po raz pierwszy tą przeglądarkę, ogarnęło mnie zdumienie że FF 4 jest wielką kopią Opery. Po oczywistym sprawdzeniu prędkości Opera okazała się lepsza od dwóch poprzednich. No i został Chrome - oczywiście jak zawsze szybki, teraz z dodatkowymi opcjami pa aktualizacji. Strony wczytuje tak samo szybko jak Opera, może troszkę wolniej łąduje filmy w YT, ale jednak i tak uważam że Chrome to najlepsza przegladarka internetowa. Jednak przyzwyczajenia robią swoje... FF zamieniłem na chrome i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś