Dodaj do ulubionych

zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !!

IP: 62.29.138.* 07.05.04, 10:39
Witam proszę o pomoc. Nie działa mi GG. Powiedzcie czy jest jakiś polski
komunikator który obchodzi jakieś blokady z których można gadać z kimś kto ma
GG ??? Albo czy można jakoś obejść takie blokady aby GG dzaiłało??? Na
marginesie powiem że nie działają mi też np. radia internetowe poprzez www
(rmf, zet, trójka). Mogę coś z tym zrobić??? Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: zlosliwy admin Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: *.sanepid.krakow.pl 07.05.04, 12:31
      jak ja w firmie poblokuje to nic nie przejdzie ... i nie ma na to rady
      uzyszkodnicy =)
    • gray Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 07.05.04, 12:46

a może takie zabiegi mają na celu wspomożenie procesu zrozumienia faktu, że w
      pracy się pracuje?
    • gibki Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 07.05.04, 13:03
      praca sluzy od pracowania
      wiec ciesz sie ze nie wyleciales i tylko gg zablokowali
    • Gość: (S)nail Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: 62.29.134.* 08.05.04, 13:37
      I jak tu się dziwić, że w Polsce wydajność w pracy należy do najniższych w Europie...
      • Gość: aras Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: *.icpnet.pl 09.05.04, 22:45
        nasmialem sie, kurde czlowiekowi zle bo w - "PRACY" sobie pogadac nie moze.
        BRAK SLOW
        • Gość: qq Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: *.katowice.pik-net.pl 10.05.04, 07:25
          alez hipokryzja - a ilu z Was, krytykantów święcie oburzonych korzysta w firmie
          z komunikatorów????
          • colin23 Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 18.05.04, 14:56
            qq masz racje. jakbym sie troszke znał na tym tobym pomógł. ale niestety nie
            wiem za dużo. spróbuj ICQ albo tlena. A jak ktoś nie chce odpowiadać na zadane
            pytanie tylko od razu krytykuje to polecam zapisanie się do partii
            politycznej !!! Co za kraj, tylko drugiego zje..ć :-( Właśnie dlatego nigdy nie
            będziemy wygranym narodem bo nie umiemy sobie pomagać
          • gray Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 18.05.04, 14:58

jeżeli jest się informatykiem... :)
            • colin23 Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 18.05.04, 15:18
              gray napisał:

>
              > jeżeli jest się informatykiem... :)
              >
              >

Nie kumam gray :)
            • gibki Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 18.05.04, 21:29
              a co ci da bycie informatykiem jesli ruch przechodzi przez serwer ktorego nie
              jestes w stanie konfigurowac?
              zeby zablokowac gg blokuje sie ruch z okrelonego serwera gg prosto zwlaszcza ze
              na stronie gg podana jest informacja jak to zrobic
              • Gość: marrap Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 11:31
                Wszystko sie da tylko trzeba w guglu poszukac a mi sie nie chce.
                Jesli admin zablokuje jakis port to sa komputerki w sieci /ale watpie czy na
                stale/ ktore transferuja ruch z dowolnego portu na port 80 a ten jest otwarty
                prawie zawsze.
                • Gość: mike Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! IP: 62.29.138.* 19.05.04, 14:02
                  a jak w takim razie można posłuchac sobie radia poprzez winmediaplayera (bo tak
                  tylko chcą się łaczyć RMF, trójka lub zetka). Nie chce sie u mnie za cholere
                  połączyć. a praca w ciszy demotywuje ;-) Podsuńcie pomysł jak to obejść
                  • mika_p Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 19.05.04, 22:40
                    Gość portalu: mike napisał(a):

> a praca w ciszy demotywuje ;-) Podsuńcie pomysł jak to obejść

Hm... jeśli musisz w pracy drukować jakieś formularze czy inne rzeczy w kilku
                    kopiach, to drukuj na igłówce - jej zgrzyty zagłuszą każdą ciszę, a ucho
                    wychwyci powtarzajacy się rytm ;-))
                  • gray Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 20.05.04, 14:27

ja bym przyniósł z domu radyjko...
              • gray Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 20.05.04, 14:28
                gibki napisał:

> a co ci da bycie informatykiem jesli ruch przechodzi przez serwer ktorego nie
                > jestes w stanie konfigurowac?

ja mówię o informatyku a nie o panu/pani, który/a pracuje przy komputerze :)
    • stanczyk23 Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 30.08.23, 09:38
      uff to była ta Polska... wtedy ludize z niej uciekali nawet komunikatora nie można było mieć w pracy
    • wanda781 Re: zablokowane gadu-gadu w firmie :-( help !! 30.09.23, 19:14
      Możesz spróbować VPN albo na innym urządzeniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka