GoĹÄ: AGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:43 Gdzie wykupic domene i hosting? Zalezy mi na dobrej sprawdzonej firmie, ale nie zadrogiej. Gdzie najlepiej to zrobic? Ma to byc strona internetowa dla malej firmy. Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? 14.05.04, 01:48 Polecam www.dmkprojct.pl nieduża firma, ceny przystęne, obsługa przyzwoita - mam z nimi tylko dobre doświadczena. Można wynegocjować dobre warunki współpracy, a oferta nie jest sztywna... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Jakiś link nieudany mi wyszedł... 14.05.04, 02:13 ...może teraz będzie lepszy :-) www.dmkproject.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ass Re: Jakiś link nieudany mi wyszedł... IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 06:47 www.domeny.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? 14.05.04, 08:58 Gość portalu: AGA napisał(a): > Gdzie wykupic domene i hosting? > Zalezy mi na dobrej sprawdzonej firmie, ale nie zadrogiej. > Gdzie najlepiej to zrobic? Ma to byc strona internetowa dla malej firmy. > Bede wdzieczna za pomoc. Polecam www.home.pl Profesjonalne podejście do klienta, kompetentne wsparcie techniczne i bardzo dobre łącza do innych dostawców Internetu. Mam tam konto www i e-mail od kilku lat. Nigdy nie zdarzyło się, żeby wystąpił był problem z dostępem do konta e-mail lub wirusami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabwww Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:19 Mi zależało na niewielkim pakiecie ale koniecznie z bazą danych. ajtańsze co znalazłem to pakiet srebrny www.strefa.pl obsługiwane przez INTERIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: checker Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? IP: *.espol.com.pl 15.05.04, 19:06 Na dzień dzisiejszy, absolutnie najlepszym jest rozwojowe www.netlook.pl Z tym że mają serwery w ameryce. Ale jakie ceny!!! W home.pl cena 600 zł/rocznie, w netlooku 60 zł/rocznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LEF Najtańsze w sieci !! IP: *.crowley.pl 16.05.04, 00:58 Superhost.pl - szybkie serwery i najlepsze ceny w polsce !! poza tym najtańsze domeny wg. mnie najlepsza firma Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Checker Re: Najtańsze w sieci !! IP: *.espol.com.pl 16.05.04, 14:26 Czemu kłamiesz? Nawet laik po porównaniu cen wyśmieje cie. Po pierwsze - w netlook.pl najtansza opcja zaczyna się od 30 zł brutto/rok (mini 50MB). - w superhoscie ile? 99 zł a więc 3 razy tyle. Zmieńmy metode porównawczą: - na superhoscie 121zł (brutto)/99 netto/ - 300 MB na dysku (dla wymagających) - na netlook.pl 85zł (brutto)- 400 Mb na dysku (dla wymagających) Na koniec sprawdź pingi - takie same!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LEF Re: Najtańsze w sieci !! IP: *.crowley.pl 16.05.04, 20:51 tylko że na netlok jak konto ma 600MB i ma transfer 10GB/mies CZY TO JEST NORMALNE ???? bo po co komu konto o takiej pojemności z takim transferem, a jak wykupisz dodatkowy transfer to wyjdzie tak samo jak na suprhost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blux Tanio i solidnie IP: *.acn.pl 16.05.04, 18:16 polecam www.serwer.qp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamo domeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 18:50 Superhost.pl moze i jest tani (gloalnie przy wiekszych ilosciach) ale właścicielem jest piwko.pl a ludzie na nich raczej tylko narzekają, do tego maja serwery w stanach a więc dalekooooo na gg 4787731 mogę doradzić coś więcej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: domeny IP: *.espol.com.pl 17.05.04, 19:07 Kręcisz z tym superhostem. Mało ci transferu na netlooku to wybierz ace-host.net/ Tam nasz za 16 zeta/miesiąc 60 GB transferu i 2000 MB powierzchni A w ogóle to zobacz na pierwszy post. chodziło o małą firmę. ▓ ▓▓ ▓ ▓ ▓ ▓ ▓ ███ ▓▓ ███ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: domeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:26 Dzieki za wszystkie odpowiedzi :) Nadal dokonuje wyboru. Czekam na dalsze sugestje :) A co sadzicie o www.nazwa.pl/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dexter Re: domeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:45 Nie polecam kupowania domeny w firmie która zajmuje się również hostingiem. Nie polecam kupowania konta www w firmie której głowną działalnością jest rejestracja domen. Wiem ze szukasz taniego konta, moge podac oferty od 4 zł / miesiac z bazą danych i całkiem przyzwoitym transferem, ale nie wiem czy te pseudo - firmy beda dzialac za miesiac czy dwa :). Dlatego przyjmij tą dobrą rade i nie kupuj z niepewnych źródeł bo i Twoja strona będzie niepewna. Wez pod uwage jaki potrzebujesz transfer (nie ma sensu kupowac na wyrost) Domene zarejestruj TYLKO w rejestracjadomen.pl - zadzwon do nich a oni Ci wytlumaczą dlaczego :) Hosting wez w firmie która nie jest gigantem jak home.pl czy strefa.pl (jedni maja zabójcze ceny a drudzy zabójczą obsługe :P ) Firmy które polecam pod względem ceny: netlook.pl (ostatnio awaria ale moze byc) webd.pl (tez mieli wpadke, ale to dobra firma i dobre ceny) inne godne uwagi : webmr.pl (serwery w Europie) ehost.pl Tak czy inaczej przed dokonaniem wyboru proponuje zadzwonic do kazdej z tych firm. oczywiscie moge sie mylic :) Odpowiedz Link Zgłoś
stan1slaw787 Re: domeny 21.04.22, 08:57 Teraz palnąłeś. Firmy które zajmują się hostingiem i domenami to są firmy, które są jedyne godne spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stan1slaw787 Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? 21.04.22, 08:58 Polecam www.hostido.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek12334 Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? 26.03.23, 12:07 Polecam seohost - wersito.pl/hosting/promocje/seohost-kod-rabatowy/ tutaj dostępny kod rabatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
z-online_g.pl Re: ???? Gdzie wykupic DOMENE i hosting??? 27.03.23, 14:51 Tak, to świetny wybór. Mają jedne z najlepszych cen, bezkonkurencyjną obsługę klienta plus szybkie i niezawodne serwery. Dla mnie Seohost jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś