Dodaj do ulubionych

Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane?

18.11.19, 16:00
Słyszeliście pewnie o stronce Niebezpiecznik? Strona bardzo chce być pionierem w bezpieczeństwie internetu, niestety sama promuje aplikacje które są zagrożone wyciekiem danych.
Wystarczy wygooglować frazy niebezpiecznik nordVPN i znajdziemy kilka potwierdzeń tej tezy.
Jak myślicie czy na takich stronach jak niebezpiecznik powinny ukazywać się artykuły płatne?
Obserwuj wątek
    • pawtos Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 18.11.19, 16:07
      Kasa rządzi światem. Dopóki płacą dobrze to promują. Jak za rok przestaną to mogą wystawić w końcu jakąś negatywną opinię. Takie praktyki na tej stronie już były. Najpierw cacy a za rok już be.
    • peem85 Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 09:55
      Afera jak cholera. Niebezpiecznik szanowałem i lubiłem zawsze, ale wyszła na jaw hipokryzja. Dla tych co nie wiedzą, okazało się, że produkt, który reklamują i polecają jest dziurawy, producent to ukrywał, oni tego nie wyłapali. Ok, zdarza się. Ale oni dalej go polecają i reklamują (bo wizeli kase) to skad pewność ze z innymi artykulami nie jest tak samo? #niebezpiecznik #opinie

Wrzucam Wam screeny - SAMI OCEŃCIE CZY NIEBEZPIECZNIK SIĘ SKOMPROMITOWAŁ CZY NIE i CZY TO CO ROBIĄ JEST UCZCIWE, a reszta jest historią....
      • pawtos Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 14:09
        Jako strażnicy bezpieczeństwa powinni na to zareagować. A nie działać jak niektóre sklepy, gdzie towar przeceniony jest droższy np. od 2 sztuk bez przeceny.
    • wariant_b Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 10:48
      Nie podobają mi się takie sponsorowane akcje na forach.

Czy można zapytać poprzednio wypowiadających się "jednorazowych" użytkowników
      kto sponsoruje akcję i w jakim celu?
      • peem85 Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 11:35
        Wolny kraj. Kazdy ma prawo do swojego głosu. To, że nie każdy jest wyznawcą Niebezpiecznik, nie znaczy ze akcja sponsorowana. Dla mnie to jest niestety jak sekta, ma rzeszę wyznawców, który ślepo wierzą, bo chcą - sam do niej należałem. Zobacz moje screeny i się wypowiedz na ten temat. Szczerze co myślisz. Nie czujesz się oszukany? Ja niestety bardzo, potraktowali mnie jak gówno. Bydło, któremu można wcisnąć kit.
        • wariant_b Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 14:47
          > Wolny kraj. Kazdy ma prawo do swojego głosu.

Niby ma - ale że chce mu się w tym celu zakładać kilka nowych kont na obcym forum?
    • kubaaa691 Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 20.11.19, 11:53
      Sponsorowana to jest ewidentnie ekipa nie bezpiecznika. Przecież to widać po 4 pierwszych zdaniach że chłopaki się sprzedali za garść srebrników.
    • marcinek121 Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 25.11.19, 15:45
      businessjournal.pl/niebezpieczne-podwojne-standardy-ekspertow-it-w-polsce/
    • agataxaxa Re: Niebezpiecznik a artykuły sponsorowane? 25.11.19, 20:11
      businessjournal.pl/niebezpieczne-podwojne-standardy-ekspertow-it-w-polsce/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka