Gość: efg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:49 Co tu napisać ? Nie można nic innego niż: NIE DAJCIE SIĘ ! www.mult.3dway.com PS. Dlaczego tak mało Białorusinów na forach, nawet prołukaszenkowskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeryt21 Re: Białoruskie władze uporządkują domowe sieci 21.02.06, 09:45 Ten artykul ma na celu ostrzezenie polskich uzytkownikow internetu.W mojej okolicy jest wielu mlodych ludzi,ktorzy w podobny sposob lacza swoje komputery.Dpoki ceny u nas beda nieomal podobne do Bialoruskich to tez tak bedzie.Pozostaje lacznosc bezprzewodowa,troche drozej,ale niema sladu-kabli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocnik WiFi WiFI IP: *.bredband.comhem.se 21.02.06, 12:36 Niech zakladaja bezprzewodowe sieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzem tak. pozachwycajmy się trochę że ktoś ma gorzej 21.02.06, 16:07 Białorusini płacą WIĘCEJ za net niż my a zarabiają MNIEJ Obywatele USA płacą MNIEJ niż my za net a zarabiają WIĘCEJ. wniosek 1. W państwach MNIEJ rozwiniętych dostęp do nowych techniologii kosztuje WIĘCEJ. wniosek 2. W państwach gdzie istnieją monopole (oligopole) gosporarki sie rozwijają wolniej. wniosek 3. Bardzo kochamy TPSA ponieważ ona ciągle istnieje i ma się bardzo dobrze. ps. a tak w ogóle to w Polsce "dobry" internet mają przede wszystkim mieszkańcy dużych miast. Pytanie do autora tekstu: Ile kosztuje miesięczni9e całodobowy dostęp do internetu w przeciętnej Polskiej Wsi (aboment + pozostałe koszty)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek z poczty Re: Białoruskie władze uporządkują domowe sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:52 a ja tu widze niezla okazje na biznes :D postawic przy granicy wypas antene i podlaczyc bialorusinow z przygranicznych wiosek za pol darmo przez WiFi :D ale szczerze zal mi ich... ponad 1/3 pensji za dostep do internetu sprawia ze to jest na prawde duzy wydatek i towar luksusowy... wszystko wina rzadu i monopolu na uslugi telekomunikacyjne.... u nas bylo podobnie 10 lat temu... chociaz nie tak jak to ma miejsce na bialorusi... Odpowiedz Link Zgłoś