warmi2 22.08.06, 14:53 Co sie dziwic .. Linux to totalny mess , a hardware na OSX kosztuje prawie dwa razy tyle co przecietny PC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Makowiec Re: Microsoft ma 97% rynku OS IP: 193.178.143.* 22.08.06, 15:02 Macos Xa mozna juz na przecietnym pececie zainstalowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xosrow Re: Microsoft ma 97% rynku OS IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:06 mess? - w kŧórym miejscu - porównaj rejestr win z plikami konfiguracyjnymi linuxa w katologu /etc albo z wynikiem make menuconfig - dla mnie pliki konfiguracyjne systwmów unix-like są zrozumiałe, nadto ja wiem co mój system robi a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Microsoft ma 97% rynku OS IP: *.acn.waw.pl 23.08.06, 17:16 > dla mnie pliki konfiguracyjne systwmów unix-like są zrozumiałe, nadto ja wiem co > mój system robi a ty? Hmmm ... ja np wiem co moj XP robi a to, ze ty tego nie wiesz oznacza tylko tyle, ze, nie wiesz. Nie wynika z tego fakt, ze pliki konfiguracyjne tego systemu sa niezrozumiale - chyba, ze dla osob, ktore sie w to zbytnio nie wglebialy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: Microsoft ma 97% rynku OS 28.08.06, 22:05 Gość portalu: Andy napisał(a): > Hmmm ... ja np wiem co moj XP robi a to, ze ty tego nie wiesz oznacza tylko > tyle, ze, nie wiesz. Pewnie robi za boota dla jakiegoś spamera tak jak 99% innych winbadziewi. :))))) Nie no, żartuję! Naprawdę wierzę że ten system jest dziewiczo czysty. Tak czysty jak sweter samego Bila gejtsa! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Microsoft ma 97% rynku OS 30.08.06, 00:47 równie dobrze można powiedzieć, że mówiąc, że wiesz co robi twój XP, mówisz jedynie o rzeczach, o których wiesz. i do tego stanowiska bym się przychylał. Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Microsoft ma 97% rynku OS 23.08.06, 17:11 w ktorym miejscu i z ktorej strony linux to mess?? unix jest o wiele lepszy od windowsa ale przechodzac do meritum microsoft zrobil kawal dobrej roboty jesli chodzi o marketing i sprzedaz i za to wielkie brawa dla ow korporacji Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 wiwat 3%!! 24.08.06, 18:45 warmi2 napisał: > Co sie dziwic .. Linux to totalny mess , a hardware na OSX kosztuje prawie dwa > razy tyle co przecietny PC FUD w czystej postaci.. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 a IE króluje wśród przeglądarek... 30.08.06, 17:40 Badania zrobione "na podstawie danych z monitorowanych przez firmę komputerów" wykażą jasno, że IE jest używana przez 100% osób korzystających z witryn MS. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasek Re: a IE króluje wśród przeglądarek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:45 Pewnie dlatego, że sporo witryn używa wadliwie napisanych przestarzałych skryptów JS które rozpoznają przeglądarkę i blokują dostęp innym przeglądarkom niż IE. Użytkownicy innych przeglądarek, nie mogąc skorzystać z pełnej funkcjonalności takich stron, są zmuszeni ustawiać by ich przeglądarki przedstawiały się jako MSIE, zawyżając przy okazji jego statystyki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack who needs them anyway?? IP: *.eranet.pl 27.09.06, 17:00 Gość portalu: Sasek napisał(a): > Pewnie dlatego, że sporo witryn używa wadliwie napisanych przestarzałych skrypt > ów JS które rozpoznają przeglądarkę i blokują dostęp innym przeglądarkom niż IE > . Użytkownicy innych przeglądarek, nie mogąc skorzystać z pełnej funkcjonalnośc > i takich stron, są zmuszeni ustawiać by ich przeglądarki przedstawiały się jako > MSIE ja takie strony bojkotuję.. Odpowiedz Link Zgłoś