aga_piet 25.09.07, 22:40 Czy jest możliwe, że skończą się problemy z pocztą gazetową? Nie ma praktycznie dnia, aby przy sprawdzaniu poczty nie pojawił się komunikat o awarii. Czy cokolwiek się z tym robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Poczta gazetowa 26.09.07, 14:24 potwierdzam, codziennie marnuje czas w oczekiwaniu ze wreszcie odbiorę poczte, naprawdę rozważam przenosiny gdzie indziej ....poprawcie to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd Re: Poczta gazetowa 27.10.07, 16:17 Dołączam się do protestu - przeciez szlag czlowieka moze trafic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beawo Re: Poczta gazetowa 29.10.07, 14:43 popieram ,przezwyczaiłam się do gazetowej poczty ale do regularnych kontaktów musiałam założyć inną skrzykę ,bo inaczej nie szło Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia2b Re: Poczta gazetowa 22.11.07, 20:23 To i ja sie też dołącze do protestu bo już dłużej tak nie może być.... Prywatne skrzynki na innych to ja mam ...ale potrzebuje gazetowej też Sprawa poczty ciągnie się już dobrze ponad rok i nikt si tym nie zajmuje....mają to wszystko gdzieś..... Odpowiedz Link Zgłoś