Gość: widz IP: *.itvp.pl 08.08.08, 17:28 super, że zachęcacie do łamania prawa! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: policjant Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 19:18 To nie jest łamanie prawa. Samo oglądanie nie jest sprzeczne z prawem, sprzeczne jest UDOSTĘPNIANIE. A udostępnia albo TVP, albo BBC, albo NBC, albo YouTube. Jak nie wiesz, to się nie mądrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Podajcie jeszcze, skąd można ściągać Wyborczą IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.08, 20:22 w wersji PDF. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Podajcie jeszcze, skąd można ściągać Wyborczą 15.08.08, 14:29 he he:) Realnie sądzę, że gazeta.pl powinna dawać to za darmo, cena 1,5zł to cena z ogromną stratą, odejmując koszty dystrybucji opłaci się, bo zysk jest z reklam, a te też muszą być obejrzane w pdf (ominąc się nie da, a jeśli już to jak w papierowej przerzucając kartki). Co do Olimpiady to ona jest za darmo (!) więc co za problem jak ktoś obejrzy sobie ją w necie? Jedynie obowiązkowo powinny być reklamy, jeśli nadający w internecie wytnie reklamy to wtedy go karać. Bo nadawca (TVP) zarabia na reklamach, a nie na tym, że ktoś ogląda TVP. Z drugiej strony oglądania w necie nie łapią statystyki, więc i z tego nie można mieć kasy za reklamę nawet jak widz ją obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Polskie cwaniactwo czy zwyczajne zlodziejstwo??? 10.08.08, 12:58 A moze zlodziejskie cwaniactwo??? To typowe dla Polakow:najpierw stanac na glowie zeby cos miec za nic a pracujemy dopiero,gdy inaczej sie juz nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 08:29 Najlepiej sie oglada przez serwis soccer-live.pl na ktorym jest wszystko super podane !! kazde wydarzenie sportowe mozna przez ten serwis obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: *.itvp.pl 11.08.08, 09:10 Czy naprawdę nie łatwiej jest oglądanie olimpiady na itvp? Skoro już TVP kupiło licencje za WASZE pieniądze, to może z tego korzystać. Ale nie. Przecież to jest debilna Polska! Jak euro nie było w tvp to trzeba było narzekać. Jak olimpiada jest, to trzeba korzystać z serwisów w usa, bez polskiego komentarza i z tnącą się dzięki proxy streamem. Najlepiej w trybie tekstowym na linuksie. A do gazety: nakłaniacie do kombinowania z serwerami proxy zamiast chociaż raz popierać swoje... dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwok Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: *.tkyo.fnt.ftth2.ppp.infoweb.ne.jp 12.08.08, 07:05 > Czy naprawdę nie łatwiej jest oglądanie olimpiady na itvp? > Skoro już TVP kupiło licencje za WASZE pieniądze, to może z tego korzystać. > Ale nie. Przecież to jest debilna Polska! Jak euro nie było w tvp to trzeba był > o > narzekać. Jak olimpiada jest, to trzeba korzystać z serwisów w usa, bez > polskiego komentarza i z tnącą się dzięki proxy streamem. Najlepiej w trybie > tekstowym na linuksie. > A do gazety: nakłaniacie do kombinowania z serwerami proxy zamiast chociaż raz > popierać swoje... dno a jak ja sie lacze z itvp to dostaje info zebym sie wypchal, bo z tej lokacji nie obejrze. i dzieki takim jak ich nazywasz 'zlodziejom' moge sobie popatrzec co tam Polacy wyprawiaja na olimpiadzie. Nie wiem czemu, ale tutejsza tv jakos nie jest za bardzo przejeta nasza reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: *.chello.pl 22.08.08, 18:09 to pokaż mi kiedy tvp badz itvp nadaje(nadało) taekwondo z olimpiady... czyżby wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: *.bbtec.net 11.08.08, 15:11 Niekoniecznie. W takiej Japonii na ten przyklad, prawa do pokazywania igrzysk wykupione na wylacznosc przez jedna ze stacji, pokazuja tylko Japonczykow. Wiec jak ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sams Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: *.chello.pl 11.08.08, 20:56 Mam windowsa, ale z penych przyczyn nie mam i nie moge zainstalowac Media Player'a, zatem na stronie itvp widze tylko czarną plamę. Na szczęscie transmisja telewizyjna nie wymaga posiadania windowsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwok Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: *.tkyo.fnt.ftth2.ppp.infoweb.ne.jp 12.08.08, 07:09 > super, że zachęcacie do łamania prawa! gratulacje! wyobraz sobie, ze na olimpiadzie dzieje sie o wiele wiecej niz ta Twoja stacja transmituje. wiem, ze to niepojete, ale niektorzy sa zainsteresowani innymi dyscyplinami niz Twoi szefowie postanowili pokazywac... wyobraz sobie, ze tak jak wielu Polakow jest za granica, tak i wielu zagraniczniakow jest w Polsce i nie sa nawet czesciowo zaciekawieni wynikami naszej reprezentacji i chcieliby sobie popatrzec na cos innego. jak widzisz powodow jest o wiele wiecej niz tylko robienie na zlosc Twojej instytucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal ale LOL IP: *.icpnet.pl 12.08.08, 17:46 IP: *.itvp.pl Gość: widz LOL, niezly mi widz :D Marketing szeptany tez trzeba umiec robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.08.08, 22:19 No dobra ale co tam oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnastyk Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: *.acn.waw.pl 13.08.08, 00:14 A czy może ktoś mi pomóc ze znalezieniem relacji z eliminacji w Gimnastyce, bo na itvp udalo mi się znaleźć jedynie bardzo interesujące skoki Blanika. Chciałbym jednak zobaczyć coś więcej. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawik Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w internecie? IP: 57.79.7.* 15.08.08, 14:36 www.eurovisionsports.tv/olympics/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnastyk Re: Pekin 2008: Jak oglądać Olimpiadę w interneci IP: 217.153.187.* 25.08.08, 09:44 Bardzo dziękuję za pomoc. Zawsze więcej niż na itvp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms <a href="http://www.eurovisionsports.tv/olympics/" target="_blank" IP: *.range86-133.btcentralplus.com 15.08.08, 18:00 100% legalnie, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssixxxi inny sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 23:22 oglądania przez satelitę na zagranicznych kanałych, np. rai sport ;) Odpowiedz Link Zgłoś