Gość: grenio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 06:46 dlaczego te 4 pliki nazywają się tak samo? Nie mogę ich ściągnąć do jednego folderu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masta Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 78.133.241.* 18.12.08, 18:26 Niewiem dlaczego ale wszystkie części oprócz 4 zatrzymują się na równym 50% i potem praktycznie nieidą (gdy próbuje wznowić pobieranie to ściąga się jakieś 5s i znowu przestaje)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Ścisłowski Re: Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 10.200.53.* 19.12.08, 13:35 1) spróbuj zainstalować klienta pobierania lub 2) pobierz za pomocą przeglądarki Opera Problemy mogą wynikać ze zbyt dużego rozmiaru pliku (niektóre przeglądarki oraz system plików FAT32 nie obsługują więcej niż 2 GB). Jeśli będziecie mieli jeszcze problemy, to podzielimy pliki na mniejsze części, chociaż to będzie nieco kłopotliwe dla innych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenio Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 16:23 chodzi mi oto że ściągam z opery ,ale pliki nazywają się tak samo aoc2009.zip .podajcie nazwy plików po ściągnięciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Was Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:30 witam, mam problem z transferem plik 4 ściągnąłem bez problemów natomiast natomiast mam problem z pozostałymi plikami tzn ściągnąłem je do pewnego momentu i transfer spadł do zera (ok czasami osiąga prędkość do 10 KB/s plik nr 1 mam w 65%, nr 2 - 51%, nr 3 ściągam od początku z nadzieją, że to coś zmieni moje łącze to neostrada 1,3 Mb/s proszę o pomoc gdyż już jutro startuje beta a ściągnięcie 12 giga trochę potrwa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sono Re: Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 78.133.241.* 19.12.08, 22:32 internet download manager - przed tym próbowałem czterema rożnymi akceleratorami pobierania i tylko tym udało mi się ściągnąć bez problemów i z max prędkością (u mnie 2 mega) niestety po przeczytaniu paru opini o tym programie wychodzi na to że instaluje jakieś adware, także ściąłem wszystkie pliki, odinstalowałem i przeskanowałem anty spyware... Odpowiedz Link Zgłoś
garrett76 Re: Age Of Conan - często zadawane pytania 23.12.08, 18:11 ta sama żenada. Transfer do 50% i zonk:/ Sciagnijpl polskim fileplanet? Mniej wiecej w takim samym stopniu jak gwar diggiem... Moze lepiej panowie zostancie przy luli i plotku, a te bete wystawcie na jakis traker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Was Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:36 czuję że cała ta beta to będzie jeden wielki niewypał, większość osób, które chcą sprawdzić AoC PL przed zakupem mocno rozczaruje się na samym starcie dziękuję gram.pl za tak "dobrze" przygotowaną bete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.acn.waw.pl 23.12.08, 11:50 Witam, Dlaczego po zainstalowaniu łatki do angielskiego klienta, służącej do połączenia z polskimi serwerami beta nie mogę uruchomić już angielskiej wersji gry? Jestem zirytowany tym faktem, robilem wszystko według instrukcji, którą otrzymałem mailem. Nie mam obecnie ani wersji polskiej, ani angielskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 15:58 Witam mam problem z odpaleniem. Pobrałem 4 pliki rozpakowałem zainstalowałem. Pojawiło się lekko przyciemnione okienko lauchera i nic się nie dzieje nic się nie ściąga w plikach gry otwierajac plik patcher widnieje tam taki komunikat : [LDB] Loading category 55300 failed with errorcode: 40. [2008-12-23 15:52:27,0] [ResourceManager] Resource 1030002:3874798 does not exist in any available RDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 83.238.57.* 23.12.08, 21:02 Panowie potrzebuję pliku 158.dat, bo mi się jako jedyny nie zassał. Czy ktoś plz może wstawić na rapida albo jakiś ftp?? Pilne, proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 83.220.105.* 31.12.08, 10:49 BARDZO prosze o plik 90.dat moje gg- 1616124 prosze pomozcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamcha Gdzie moge znalezc klucz?? IP: *.ptr.magnet.ie 10.01.09, 15:33 Witam, gram sie sciagnela i zainstalowalem ja bez problemu.. dziekuje a to, nie moge niestety jednak w zaden sposob znalezc nigdzie klucza, ktory mial mi 'zostac przyznany' po zapisaniu sie na newsletter (co uczynilem) z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djego Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.za.digi.pl 16.02.09, 15:04 Sciaglem pliki wypakowalem je wszystkie elegancko. Ale po starcie setupa nic sie nie dzieje ;o Odpowiedz Link Zgłoś