Dodaj do ulubionych

Age Of Conan - często zadawane pytania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 06:46
dlaczego te 4 pliki nazywają się tak samo? Nie mogę ich ściągnąć do jednego folderu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Masta Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 78.133.241.* 18.12.08, 18:26
      Niewiem dlaczego ale wszystkie części oprócz 4 zatrzymują się na równym 50% i
      potem praktycznie nieidą (gdy próbuje wznowić pobieranie to ściąga się jakieś
      5s i znowu przestaje)...
      • Gość: Robert Ścisłowski Re: Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 10.200.53.* 19.12.08, 13:35
        1) spróbuj zainstalować klienta pobierania lub
        2) pobierz za pomocą przeglądarki Opera

Problemy mogą wynikać ze zbyt dużego rozmiaru pliku (niektóre przeglądarki oraz
        system plików FAT32 nie obsługują więcej niż 2 GB). Jeśli będziecie mieli
        jeszcze problemy, to podzielimy pliki na mniejsze części, chociaż to będzie
        nieco kłopotliwe dla innych użytkowników.
    • Gość: grenio Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 16:23
      chodzi mi oto że ściągam z opery ,ale pliki nazywają się tak samo aoc2009.zip .podajcie nazwy plików po ściągnięciu
    • Gość: Was Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:30
      witam,
      mam problem z transferem plik 4 ściągnąłem bez problemów natomiast
      natomiast mam problem z pozostałymi plikami tzn ściągnąłem je do pewnego
      momentu i transfer spadł do zera (ok czasami osiąga prędkość do 10 KB/s
      plik nr 1 mam w 65%, nr 2 - 51%, nr 3 ściągam od początku z nadzieją, że to
      coś zmieni
      moje łącze to neostrada 1,3 Mb/s

proszę o pomoc gdyż już jutro startuje beta a ściągnięcie 12 giga trochę potrwa

Pozdrawiam
      • Gość: sono Re: Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 78.133.241.* 19.12.08, 22:32
        internet download manager - przed tym próbowałem czterema rożnymi akceleratorami
        pobierania i tylko tym udało mi się ściągnąć bez problemów i z max prędkością (u
        mnie 2 mega)
        niestety po przeczytaniu paru opini o tym programie wychodzi na to że instaluje
        jakieś adware, także ściąłem wszystkie pliki, odinstalowałem i przeskanowałem
        anty spyware...
      • garrett76 Re: Age Of Conan - często zadawane pytania 23.12.08, 18:11
        ta sama żenada.
        Transfer do 50% i zonk:/
        Sciagnijpl polskim fileplanet? Mniej wiecej w takim samym stopniu jak gwar
        diggiem... Moze lepiej panowie zostancie przy luli i plotku, a te bete wystawcie
        na jakis traker.
    • Gość: Was Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:36
      czuję że cała ta beta to będzie jeden wielki niewypał,
      większość osób, które chcą sprawdzić AoC PL przed zakupem mocno rozczaruje się
      na samym starcie
      dziękuję gram.pl za tak "dobrze" przygotowaną bete
    • Gość: Gość Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.acn.waw.pl 23.12.08, 11:50
      Witam,

Dlaczego po zainstalowaniu łatki do angielskiego klienta, służącej
      do połączenia z polskimi serwerami beta nie mogę uruchomić już
      angielskiej wersji gry?
      Jestem zirytowany tym faktem, robilem wszystko według instrukcji,
      którą otrzymałem mailem. Nie mam obecnie ani wersji polskiej, ani
      angielskiej...
    • Gość: Kiwi Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 15:58
      Witam mam problem z odpaleniem. Pobrałem 4 pliki rozpakowałem zainstalowałem.
      Pojawiło się lekko przyciemnione okienko lauchera i nic się nie dzieje nic się
      nie ściąga w plikach gry otwierajac plik patcher widnieje tam taki komunikat :
      [LDB] Loading category 55300 failed with errorcode: 40.
      [2008-12-23 15:52:27,0] [ResourceManager] Resource 1030002:3874798 does not
      exist in any available RDB
    • Gość: adam Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 83.238.57.* 23.12.08, 21:02
      Panowie potrzebuję pliku 158.dat, bo mi się jako jedyny nie zassał.
      Czy ktoś plz może wstawić na rapida albo jakiś ftp?? Pilne, proszę o
      pomoc.
    • Gość: gosc Age Of Conan - często zadawane pytania IP: 83.220.105.* 31.12.08, 10:49
      BARDZO prosze o plik 90.dat moje gg- 1616124 prosze pomozcie ;)
    • Gość: Adamcha Gdzie moge znalezc klucz?? IP: *.ptr.magnet.ie 10.01.09, 15:33
      Witam,
      gram sie sciagnela i zainstalowalem ja bez problemu..
      dziekuje a to,
      nie moge niestety jednak w zaden sposob znalezc nigdzie klucza, ktory mial mi
      'zostac przyznany' po zapisaniu sie na newsletter (co uczynilem)
      z gory dziekuje za pomoc.

pozdrawiam,
      Adam
    • Gość: pops 7-zipem nie idze tego ruszyc IP: *.chello.pl 13.01.09, 18:23
    • Gość: djego Age Of Conan - często zadawane pytania IP: *.za.digi.pl 16.02.09, 15:04
      Sciaglem pliki wypakowalem je wszystkie elegancko. Ale po starcie setupa nic
      sie nie dzieje ;o

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka