GoĹÄ: dft IP: *.net.inotel.pl 12.05.09, 17:32 chyba sama jesteś naćpana...:-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: adi Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:51 żenujący artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 11:41 Kira, arbiter elegancji. Z Koziej Wólki i ze słomą wystającą z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 13:57 parazyd napisał: > Kira, arbiter elegancji. Z Koziej Wólki i ze słomą wystającą z butów. Nie znam nikogo, komu by sie nowy design Allegro podobal, ale wiedzialem ze na interencie spotkam :) Nowe allegro jest oblesne i mniej funkcjonalne. Dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 15:07 Oczywiście, ty jeden masz dobry gust i wszyscy którzy są innego zdania są w błędzie. meth.p...atałach - kolejny arbiter elegancji. Z Koziej Wólki i ze słomą wystającą z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 16:19 Dla wszystkich z ekranami 800x600 zapomnieli dodac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luki Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.09, 17:33 Stare allegro skalowało mi się na pełny ekran w monitorze 24" nowe oczywiście już nie żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czesiu Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:32 no ale o so Si chozi? skaluje sie jak trzeba. CTRL i kolko myszy dziala idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: - Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 80.50.235.* 30.05.09, 12:16 Ty to nazywasz skalowaniem? Jaja sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Nowe Allegro jest fajne 14.05.09, 00:10 Nowe Allegro jest fajne. A jak dla kogoś literki są duże albo za małe to niech spróbuje Ctrl - albo Ctrl + w Firefoxie więc problemu nie widzę. Nowe Allegro jest czytelne i przejrzyste, trudno to uznać za wadę. Rozumiem, że człowiek podświadomie przywiązuje się do starego i nowe mu się od razu nie musi podobać, ale na litość boską oprócz podświadomości mamy jeszcze rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MoD Re: Nowe Allegro jest fajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 02:21 Jeśli dla Ciebie to że dawniej jednym kliknięciem przechodziło się z OBSERWOWANYCH do SPRZEDANYCH, a teraz na to samo trzeba dwóch kliknięć jest postępem, to obawiam się że jesteś w mniejszości. Zastosowany sposób dwuktornie skomplikowal użytkowanie najczęsciej używanych funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shakaal Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.pns.univie.ac.at 12.05.09, 18:21 A mi się nowy wygląd bardziej podoba. Autorka artykułu chyba sama używa archaicznej rozdzielczości 600x800. Jak coś, to w Firefoxie można sobie zmniejszyć rozmiar (Ctrl - ) "... Internet zestarzał się o jakieś 30-40 lat." Co prawda początki Internetu zaczęły już się 1969r. (40 lat) ale dopiero 1990 (19 lat temu) został stworzony pierwszy adres serwera sieciowego, a adres info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html był adresem pierwszej strony internetowej, więc z tym zestarzeniem się Internetu, to grupa przesada. Poza tym nowy design uważam osobiście za bardziej nowoczesny, a layout strony jest bardziej dostosowany do przeglądania w wyższych rozdzielczościach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 125.40.47.* 13.05.09, 13:19 No to masz problem z poczuciem estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 13:52 Pisze się 800x600 kalafiorze. Jako obecne minimum przy projektach uwzględnia się 1024x768 i serwis tego typu nie powinien dyskryminować rozdzielczości 1024x768 (notebooki, netbooki). Robienie serwisu z tak gigantycznymi nie znaczącymi elementami jak zrobiono było charakterystyczne dla projektów z przed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dełkoczynuszka Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.zax.pl 13.05.09, 16:01 Pisze się "sprzed", kalafiorze. :) Gość portalu: ela napisał(a): > Pisze się 800x600 kalafiorze. Jako obecne minimum przy projektach uwzględnia si > ę > 1024x768 i serwis tego typu nie powinien dyskryminować rozdzielczości 1024x768 > (notebooki, netbooki). Robienie serwisu z tak gigantycznymi nie znaczącymi > elementami jak zrobiono było charakterystyczne dla projektów z przed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hell Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.lodz.msk.pl 13.05.09, 20:25 nikt nikogo nie dyskryminuje. u mnie wszytko jest odpowiedniej wielkości na lapku 1900x1200 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zZZZzzzzzZ Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 21:07 Najwidoczniej twój lapek nie informuje cię o znaczeniu słowa dyskryminacja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mjw Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.prz.rzeszow.pl 13.05.09, 17:08 Próbowaliście np. przeglądać czyjeś oferty (konkretnego sprzedającego) - szału można dostać z migajacym podświetlaniem tego co aktualnie jest pod wskaźnikiem myszki...To jakiś test dla epileptyków??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tgrs Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.tpnet.pl 12.05.09, 19:36 Zgadzam sie z autorką tekstu nowe allegro jest PASKUDNE szczególnie strona główna co do funkcjonalności Mojego Allegro można się pryzwyczaić.. dla mnie strona allegro przypomina dokładnie jeden z wielu darmowych schematów stronek www a co do rozdzielczości to ja używam dosyć wysokiej 1280/800 a i tak wszystko jest wieeeelkieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozdzielak Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.lodz.msk.pl 13.05.09, 20:27 tgrs podbij rozdzielczość na wiekszą. przy 1900x1200 naprawdę jest wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sodoma Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.171.21.154.edial.pl 12.05.09, 21:00 Mnie się bardzo podoba.Funkcjonalność poprawiona,kolorystycznie O.K. A że litery większe? Komu na Boga to przeszkadza? Ja czuję się bardzo dobrze w obcowaniu z "nowym" Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rumburak Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 18:21 Od jak dawna pracujesz w Allegro? Bo tylko to wyjaśniałoby obronę tego gniota, ewentualnie zerowe poczucie estetyki i obycia we współczesnych trendach graficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gomora Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.chello.pl 13.05.09, 20:59 Czytam te komentarze i nie kumam. Nowe All jest naprawdę lepsze... skąd te narzekania? Jest proste i funkcjonalne. Chyba małolatcwu zabrakło świecidełek. Gwoli ścisłości zdecydowanie nie mam 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oi Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.201.* 13.05.09, 21:12 Sęk w tym, że obecnie te świecidełka dodano bo jak nazwac paskudne gradienty i zastosowanie ohydnego szarego w połączeniu z jaskrawym pomarańczowym. Może nie masz 50 lat ale dostrzegam objawy sklerozy gdyż poprzednia wersja była w porządku, nie miała żadnych bzdetów, można było zrobić delikatny, powtarzam delikatny lifting i tyle. Nikt myślący przy tak gigantycznej liczbie użytkowników nie wprowadza tego typu zmian zarazem w tak bezmyślny sposób. Nie chodzi o blokowanie jakichkolwiek zmian lecz zmienianie dla samego zmieniana by synalek prezesa mógł zrobić design jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MoD Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 02:23 jakie proste, dawniej smigalo się miedzy zakładklami jednym kliknięciem, teraz zeby przejsc ze SPRZEDANE na KUPIONE trzeba dwa kliknięcia. Jeśli robi sięto często, to jest to masa niepotrzebnych kliknięć. Niepotrzebna komplikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sddd Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:31 Strona główna rzeczywiście brzydka i zbyt wielka jak dla mnie, choć używam rozdzielczości 1280x800. Podoba mi się natomiast zmiana w zakładce moje allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
rmiechowicz Allegro już w nowej, paskudnej postaci 12.05.09, 21:36 po przeczytaniu artykułu wszedłem na Allegro - i o dziwo, było dokładnie jak tam opisano. Ale po włączeniu opcji "Powiększaj tylko tekst" sytuacja radykalnie się zmieniła. Ale i tak wolę stary wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zd Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 06:54 Zgadzam sie w 999% z artkulem nowy loyout jakby gotwac kupili wyglada pozatym kompletnie nie zoptymalizowany laduje sie maskrycznie dlugo pozatym faktycznie ma sie odczucie ze plyta bedtonowa spada ci na glowe wsyztko takie wielkie(a mam rozdzielczosc 1400) masakra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukasz Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:03 Moim zdaniem jest dużo lepiej, na moim ekranie 15,4 cala w końcu coś widać. Użytkownicy loptopów i netbooków powinni być zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bq Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 12:03 A niby z czego tu być zadowolonym? Że się nie mieści na stronie i trzeba przewijać dwa ekrany, żeby zejść na sam dół? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 217.153.153.* 13.05.09, 12:47 Zmień monitor lub kartę grafiki. Pewnie nie zwróciłeś uwagi ale technologia poszła do przodu. Nawet sama autorka artykułu o tym wspomniała więc może wyciągnij wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Człowieku, jest CTRL - 14.05.09, 00:16 Człowieku, jest CTRL - i CTRL + w firefoxie. Stronka jest porządnie zrobiona i się pięknie skaluje. Kolejny dowód na to, że większość użyszkodników jest jak owce - coś zmienisz i już się gubią. Śmiejecie się że Amerykanie są głupi ale wy chyba nie jesteście lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieznajomy Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 09:44 www.goldenline.pl/piotr-szczepanski14 Piotr Szczepański ten Pan projektował nową grafikę Allegro przez pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
pytka50 Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 09:57 O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drwal Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 13:23 Owszem dyskutuje się o gustach. Stwierdzenie, że o gustach się nie dyskutuje wymyślili ci co mają problemy z poczuciem estetyki, tej elementarnej estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: intoxicated Chyba kod przepisywał IP: *.core.ynet.pl 13.05.09, 12:02 Wejdźcie na ebay.com i zobaczcie jaki layout tam jest od dobrych kilku lat. Żal po prostu, żaden projektant Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_meleks Totalna bzdura, wyjaśniam dlaczego: 13.05.09, 11:25 otóż gdyby wygląd allegro był od początku taki jak obecnie a nastąpiłaby zmiana na taki jak był to też by wszyscy narzekali, skąd wiem? bo tacy są ludzie. Mi nie przeszkadza zmiana, ja nie oglądam obrazków na stronie głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
damianslg Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 11:29 Według mnie nowa kompozycja jest wyśmienita.. Wogole teraz wszystkie strony web będą przechodzić metamorfozę na strony pełne grafiki a nie samego tekstu. Kompozycja jest dla mnie ok nie mam zastrzeżeń. Mały rok dla allegro duży dla internetu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mada Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 11:39 paskudne , zmiana na minus !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elefantier Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 13:29 Istotą serwisów typu allegro są informacje a nie logo zajmujące tak dużą powierzchnie. Kompozycja kolorystyczna robiona przez daltoniste, takich kolorów ze sobą się nie łączy, ktoś pracujący w grafice i znający temat wie, że takie kolory jak zastosowano się wykluczają. Użyte gradienty to jakaś kpina. Informacja o ostatnio oglądanych przeze mnie ofertach jest idiotyczna gdyż ja je oglądałem i wiem co oglądałem, zerżnięty wypełniacz z Ebay i tyle. Osoba "projektująca" tego gniota nie zna podstawowych zasad kompozycji, doboru kolorów i tego co powinno być tam duże a co nie powinno. Jeżeli wchodzę na allegro to wiem, że to allegro nie trzeba użytkownikom oczu wybijać przerośniętym logiem, którego typografia to dno. Jeżeli ktoś mówi, że mu się ta zmiana podoba to już jego problem. Używam monitora z wysoką rozdzielczością i mnie odrzuca jak patrzę na ten prymitywny twór. Elementy są za duże, jeszcze raz powtórzę, kompletny brak kompozycji. Człowiek który to robił nie ma kompletnie pojęcia o temacie projektowania witryn, Już nie wspomnę o olewaniu standardów W3C. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rumburak Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 18:25 Ile ci płacą w Allegro za smarowanie takich banialuków cmokających w 4 litery tego pożal się boże projektu na miarę 15 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: G Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.ipv4.regusnet.com 13.05.09, 11:39 Wyglada jak www.ciao-shopping.nl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Piep....malkontenci IP: *.pl.tesco-europe.com 13.05.09, 11:40 Jest czytelne i nie przeładowane pierdołami. Tak ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rumburak Re: Piep....malkontenci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 18:27 takie było poprzednio teraz właśnie są pierdoł w postaci idiotycznie dużych przycisków czy przerośniętego logo. Skoro wchodzimy na domenę allegro to wiemy że to allegro nie trzeba nam oczu wybijać tym ohydnym typograficznie logo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Piep....malkontenci IP: *.chello.pl 13.05.09, 18:52 To fakt. Ale główna strona jest uporządkowana Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 11:45 po prostu katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc Allegro już w nowej, paskudnej postaci 13.05.09, 11:52 Jak to możliwe, że serwis wart miliony złotych, ma layout, który byle licealista popełniłby za pomocą GIMPa w kilka godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaso autorka artykułu IP: 87.204.21.* 13.05.09, 11:56 Autorka artykułu ma zerowe poczucie estetyki i kompletnie sie na tym nie zna, strona jest bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drwal Re: autorka artykułu IP: 67.69.254.* 13.05.09, 13:45 Autorka się nie zna? Ależ sęk w tym, że autorka wyraziło to czego nie wstydzi się powiedzieć każdy z elementarnym poczuciem smaku. Według ciebie ludzie, którzy skomentowali tego gniota też się nie znają a jakieś 3 procent zachwyconych pozbawionych gustu osób ma decydować co jest ok, a co nie mimo, że jak byk widać, że grafika wygląda jak robiona przez 16 latka! www.allegro.pl/phorum/read.php?f=300&i=31161&t=31161 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: forza83 Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 11:57 Jednym słowem nowe allegro to "tragedia" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leo wygląda jak FAKE strony....strona krzak IP: 80.72.33.* 13.05.09, 12:02 :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.range81-132.btcentralplus.com 13.05.09, 12:06 "można odnieść wrażenie, że w ciągu zaledwie jednej nocy Internet zestarzał się o jakieś 30-40 lat. Wszystko jest WIELKIE" Co za bezedura... Wielkie bo przystosowane do nowoczesnych monitorów z wysoką rozdzielczością. W 1920x1200 wygląda całkiem przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca dokladnie, czas zmienic swoje 15" crt na cos IP: 79.97.203.* 13.05.09, 12:08 wiekszego, serwis wyglada calkiem fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.range81-132.btcentralplus.com 13.05.09, 12:12 Ale faktycznie strona wygląda mało schludnie.... przy przeglądaniu licytacji jakieś nierówne te kolumny, panel opcje przeglądania z lewej to kompletny bałagan... no i strona nie dostosowuje się do szerokości ekranu. Proponuje sobie zobaczyć jak to ma zrobione eBay. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 80.51.91.* 13.05.09, 12:08 do dupy, jeszcze dłużej się ładuje ten nowy interfejs Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca jak ci sie dluzej laduje to zmien internet IP: 79.97.203.* 13.05.09, 12:10 albo przegladarke, u mnie laduje sie po staremu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 217.153.153.* 13.05.09, 12:43 Skoro allegro idzie do przodu to może należy również iść z duchem czasu i zmienić łącze komutowane ( 56,6 )na jakąś neostrade ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elefantier Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.201.* 13.05.09, 21:13 W którym to miejscu Allegro idzie do przodu? Ja tutaj widzę uwstecznienie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 217.153.153.* 13.05.09, 12:15 Obiektywnie: zaglądam na allegro żeby coś kupić a nie podziwiać widoki. Jeśli duża czcionka powoduje ( nawet dla mnie - to kwestia uzytej rozdzielczości na monitorze a nie tylko wieku - nie trzeba mieć 50 lat) skuteczniejsze ( czyt. szybsze) znalezienie określonego działu/produktu to nie rozumiem tej oceny negatywnej. Jeśli chodzi o kolorystykę, grafike.... o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witoldino Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 67.69.254.* 13.05.09, 13:41 O gustach się dyskutuje. Nie chcą o nich dyskutować tylko ci co mają z poczuciem smaku problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 217.153.153.* 13.05.09, 16:36 Zgadzam się. Dlatego np,. twój tatuś wybrał Twoją mamusię bo był najbardziej mądry w całej wsi. Pozostałe prawie 7 mld ludzi na świecie to bezguścia. Celowo nie piszę o twojej żonie, dziewczynie, kochance bo nie wiem, czy się taka znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witoldino Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.212.* 13.05.09, 18:32 Ja nie stosuję personalnych inwektyw co już stawia ciebie w roli po prostu prymitywnego dyskutanta. Gdy brak argumentów to pojawia się mechanizm charakterystyczny dla internetowych krzykaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:13 A co Cię tak uraziło ?? Kpina w mojej wypowiedzi?? Przecież sam obrażasz innych mając ich za bezguście... i kto tu o prymitywizmie mówi ....i krzykaczu internetowym ???? :O O matko, ja odnosiłem się do artykułu - Ty - skomentowałeś moją wypowiedź a nie artykuł. Napisz może coś od siebie na temat artykułu "internetowy krzykaczu" a nie wywalaj górnolotnych wypowiedzi w stylu " brak argumentów". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witoldino Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 89.231.201.* 13.05.09, 21:17 Gdzie ty człowieku w stwierdzeniu "O gustach się dyskutuje. Nie chcą o nich dyskutować tylko ci co mają z poczuciem smaku problemy." widzisz obrażanie innych? GDZIE SIĘ PYTAM? Skoro odnosiłeś się do artykułu to odnoś się do artykułu, a nie umieszczaj komentarza pod moją wypowiedzią zwłaszcza z tekstem, który ewidentnie kierujesz do mnie, a później nie pisz bzdur, że ta treść jest odniesieniem do artykułu. Moje argumenty podałem w wielu postach, mam ci to przepisywać czy jesteś w stanie samodzielnie znaleźć, no chyba, że z szukaniem jest tak samo jak z "odnoszeniem się do artykułu"... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oro Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:34 Primo- cyt. "ci co mają z poczuciem smaku problemy." secundo - pokaż mi te Twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola czy autorka artykułu ma monitor 800x600? IP: 80.48.2.* 13.05.09, 12:19 W rozdzielczości mojego monitora 1920x1080 rozmiary są ok. Poza tym generalnie trend "wielkoczcionkowy" mi odpowiada, mimo że nie mam 50lat i tak wiele przeglądam w powiększeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Solenizant Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:27 Dziś właśnie kończę 50 lat, jestem dobrze obeznany z internetem ale szata graficzna Allegro jest do kitu :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koalamis Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: *.4web.pl 13.05.09, 12:37 widocznie autor artykulu nadal ma monitor 15 calowy z rozdzielczoscia 800x600, przez co strona allegro wydaje mu sie wielka, ja natomiast przy o wiele wyzszej rozdzielczosci jestem bardzo zadowolony ze zmian, allegro bardzo duzo zyskalo na przejrzystosci i czytelnosci. Przegladanie aukcji jest o wiele przyjemniejsze niz to mialo miejsce przed zmianami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Allegro już w nowej, paskudnej postaci IP: 67.69.254.* 13.05.09, 13:38 Ale waść pieprzysz. Odpowiedz Link Zgłoś