Dodaj do ulubionych

czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Płocku?

IP: *.218.c77.petrotel.pl 06.09.10, 23:54
Witam. Jestem młodą nauczycielką kochająca dzieci i mająca doswiadczenie w opiece nad nimi, Czy istnieje zapotrzebowanie na kolejny klub malucha w Płocku? Jeśli tak, to w jakiej lokalizacji ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.044.c75.petrotel.pl 07.09.10, 11:10
      Miszkam na Podolszycach, z tego co wiem to znalezienie tu miejsca w żłobku dla maluszka graniczy z cudem. Ja ten problem mam jeszcze przed sobą, ale już drżę na myśl co zrobię z maleństwem wiosną przyszłego roku.
      Tak, wg mnie potrzebny jest taki klub, żeby rodzice mieli gdzie i z kim zostawić dziecko na czas pobytu w pracy zwłaszcza, że nie każdy chce i ma warunki do tego aby powierzyć maleńkie dziecko opiekunce, a po urlopie macierzyńskim trzeba niestety wrócić do pracy.
      • Gość: eSTe kolejny klub malucha IP: 91.212.223.* 07.09.10, 12:45
        dlatego powinnaś juz szukać klubu malucha i juz zapisać malca....
        moi znajomi są w ciaży i juz maja zaklepane miejsce w prywatnym klubie malucha!
        a taki klub.... myślę że i na podolszycach i w centrum na pewno się sprawdzi.
        • Gość: Nauczycielka Re: kolejny klub malucha IP: *.218.c77.petrotel.pl 07.09.10, 14:36
          Też tak uważam drogie mamy, dlatego chcialabym otworzyc takie miejsce, aby mamy miały ten komfort i nie martwiły się utratą pracy. Na podolszycach dzałają juz 2 takie kluby. Czy jest sens otwierać kolejne? Czy bedzie zapotrzebowanie na klub w centrum miasta np na miedzytorzu? I jak wyglada sprawa wyżywienia? Czy wolałybyście jedzenie ze słoiczkow? Byłoby to dobre wyjście i ekonomiczne. Podzielcie się swoimi przemyśleniami.

• Gość: babeczka81 Re: kolejny klub malucha IP: *.plock.mm.pl 07.09.10, 15:07
            czy sama też jadasz "ze słoiczków bo to ekonomiczne"?
            • Gość: nauczycielka Re: kolejny klub malucha IP: *.218.c77.petrotel.pl 07.09.10, 21:47
              A czy kiedykolwiek otwieralas swoj interes? Bo chyba nie. A dzieci od 6msca zycia do 3lat moga miec przygotowane przez rodziców jedzenie. Nie widzę w tym nic zdrożnego. ... co myslicie o tym mamy?
    • Gość: młoda nauczycielka Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 10:37
      Witam !!
      Uważam, że brakuje miejsc w żłobkach i przedszkolach i kolejny klub to dobra sprawa, przede wszystkim dzieci czują się bardziej swobodnie i przyjaźniej jak w tych państwowych. Ja chętnie bym podjęła pracę w takim klubiku podaję swoje namiary pcfplock@wp.pl
      • Gość: m Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.216.c83.petrotel.pl 02.10.10, 19:31
        Jestem bardzo zainteresowana takim klubem najlepiej w centrum ( międzytorze w ostateczności), interesuje mnie tylko taki który będzie otwarty do 19 tej, a jedyny który znalazłam jest w Maszewie, a to jak dla mnie spore utrudnienie.Chciałabym zapisać dziecko w przyszłym roku ( 2011). Czekam na jakieś dalsze info.
    • Gość: mamma Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 20:03
      Jest POTRZEBNY ! Najlepiej gdzieś w centrum miasta, Podolszyce i Maszewo Duże już kluby mają, a w centrum pustka. Ja również jestem bardzo zainteresowana - od stycznia 2011.
      • izabellakr Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło 18.11.10, 10:46
        Jest nowy Klub Maluch Stokrotka w Gulczewie Nowym od września 2010 koło Imielnicy ul Stepowa 23 telefon 501270393. Są wolne miejsca,bardzo dobra opieka
    • Gość: mama na macierzyńs Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 21:50
      Międzytorze polecam, brak tu takiego miejsca. Chętnie od marca 2011 skorzystam, wolę taką opiekę niż obcą osobę w domu...
      Jeśli się pani zdecyduje to proszę o informację tms35@wp.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: magde Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.242.c92.petrotel.pl 03.10.10, 13:42
        Witam,
        Gdyby była potrzebna pomoc, chętnie służę, jestem po filologii angielsko-rosyjskiej, a od tego października rozpoczynam edukację wczesnoszkolną i nauczanie przedszkolne systemem zaocznym. Moje namiary: magdelenka@wp.pl
    • ziva Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło 09.10.10, 07:45
      Czy coś będzie się działo w kierunku powstania klubu ? A może jest to tylko kolejna sonda ? Myślę, że taki klub w centrum byłby świetnym rozwiązaniem. Wiem, że z ofert pozostałych klubików korzystają osoby z centrum miasta.
      • Gość: zainteresowana Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 17:12
        I co z tym klubikiem Autorko?
    • Gość: mama Re: czy potrzebny jest kolejny klub malucha w Pło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 09:22
      Jestem mamą 4 i 2 latka. Skończyłam pedagogikę. Chętnie weszłabymz panią w spółkę. Jeśli szuka pani wspólniczki, to proszę odpisać na forum, a ja podam wtedy moje namiary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka