Gość: Mamka86 IP: *.147.129.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.11, 13:05 Hej. Czy mógłbym mi ktoś poradzić gdzie udać się na masaż w Płocku? Po porodzie mam wiecznie bóle pleców, może ma któraś z was sprawdzonego masażyste? czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anakonda Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 15:12 Na Gradowskiego przyjmuje znakomity Pan masażysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: 46.112.57.* 19.01.11, 17:22 polecam masażystę, gabinet na ul. Reja na przeciwko przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 26.10.17, 11:54 ja polecam gabinet na Kobylińskiego 39. aw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 26.10.17, 11:56 Polecam na Kobylińskiego 39, blisko akademika "Wcześniak". AW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozdrowiona :)) Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.147.64.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.01.11, 14:04 a ja polecam masażystę który ma zakład na Królewieckiej w pawilonach, z tego co wiem to również może dojechać do domu na masaż. poza tym prowadzi mojej córce rehabilitacje - polecam!!! Jak byś szukała kontaktu to ogłasza sie na plocmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 26.10.17, 12:06 chodzę do gabinetu na Kobylińskiego (za Netto ) i jest super efekt leczniczy, polecam. Gabinet - terapia dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.plock.mm.pl 20.01.11, 19:01 zgadzam się z poprzedniczka i również polecam masażystę z Królewieckiej. jakby ktoś chciał to mogę nawet podać namiary na niego, bo umawiać się najlepiej telefonicznie. dajcie znać jak potrzeba to podam numer. i polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.plock.mm.pl 20.01.11, 19:24 pozatym szalenie przystojny i warto umówić się na kawkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.116.c88.petrotel.pl 21.01.11, 00:21 mama -wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.plock.mm.pl 01.05.15, 21:15 Witam czy moglaby mi pani podac namiary na tego masazyste z krolewieckiej? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
teodora89 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 05.06.16, 10:40 Czy moglabys dac namiar na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
teodora89 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 05.06.16, 10:40 Na karola15.01@wp.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamka86 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 21.01.11, 12:54 hehehe to jak taki przystojny do chyba sie umowie. A tak na serio skoro chociaż dwie osoby maja taka sama opinie to chyba warto spróbować. No i poza tym w centrum a to mi odpowiada. Poszulkam na plocmanie tego ogloszenia co wspominalyscie, gdybym nie znalazla to poprosze o numer. No chyba ze ktos mi coś jeszcze poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.era.pl 25.01.11, 15:44 Ja chodziłam po porodzie do Mariusza Kamińskiego na ulicy przy dworcu (juz nie pamietam nazwy), pewnie w necie mozna znależć dokladny adres i telefon Fachowo, pomoglo mi bardzo szczegolnie ze w moim przypadku była potrzebna ta terapia manualna polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:25 Ja w trakcie ciąży chodziłam na ćwiczenia do Akademii Ruchu, jest tam też świetna dziewczyna (rehabiliotantka), która masuje kobiety w ciąży i po ciąży... i nie tylko, mi zawsze pomaga. możesz iść też na masaż z mężem - tak jak i ja. Jej mąż też masuje, więc świetnie można spędzić wieczór, a przy tym pozbyć się bólu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
acerak75 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 08.02.11, 09:58 Ja polecam Mariusza Kamińskiego . Świetny fachowiec.Pomógł mi bardzo .Po porodzie miałamm ogromne bóle kręgosłupa. Masaż i terapia manualna-super. Ponadto chodziłamm do niego z moim synkiem na rehabilitacje-miał asymetrię. przyjmuje na ulicy pólnocnej30 tel609206426.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 13:46 Czy możecie powiedzieć drogie mamy ile kosztuje jedna "wizyta"? Jestem też zainteresowana a kompletnie sie nie orientuje w cenach. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.centertel.pl 04.11.11, 19:47 Mnie też po porodzie boleły plecy, dziewczyna na porodówce poleciła mi p.Agnieszke, masaze pomogły niestety nie mam nr telefonu, był to chyba agmed czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 13:18 dziewczyny, a możecie polecić jakieś miejsce na masaż dla facetów? Marzy mi się masaż caaaaaaaaaaaaaałego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.plock.mm.pl 02.03.12, 01:08 a jaki rodzaj masazu cie interesuje? sportowy czy raczej relaksacyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 20:27 Polecam p. Mariusza Kamińskiego. Tel.609206426. Zajmuje się też małymi dziećmi. Robi to świetnie i fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.097.c75.petrotel.pl 30.05.12, 21:22 Pan Kamiński owszem dla dorosłych bardzo dobry masażysta, ale dla dzieci osobiście nie polecam.Brak kontaktu z dzieckiem nawet sie nie starał zabawić dziecko czy jakoś delikatniej do niego podejść moje dziecko na wizycie u tego Pana miało 6 m-cy a ON tylko do niego "cwaniaczku"albo "jak trochę pokrzyczy to będzie lepiej spał w nocy"Poszlam z dzieckiem do przychodni Mini Med na Winiarach i inne podejscie choć na kase chorych to szybka i skuteczna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka75 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 30.05.12, 21:58 Witam. To ciekawe co pani pisze, ze otrzymałą pani pomoc w MIni Medzie, ciekawa jestem JAKĄ ,bo ja jeszcze nie usłyszałam od nikogo pozytywnych opinii.Co do p.Mariusza K -obecnie cwiczymy u P.Mariusza z moim synkiem, jestem bardzo zadowolona, fachowe podejście ,a przede wszystkim widoczne efekty.pOLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 19:54 Niestety, w Mini-Medzie postawili na coś innego, niż na skuteczną rehabilitację. Zajęcia trwały coraz krócej, czasami niecałe 30 min. To nie jest rehabilitacja. Jeśli chodzi o sposób mówienia - hmm, no cóż, nie każdy umie ciućkać do dziecka, ważne jak ćwiczy. A 6miesięczne dzieciątko będzie płakać. Moje płakało, a ja wraz nim, i to nie u p. MAriusza. Teraz synek jest troszkę starszy i u żadnego rehabilitanta nie płacze. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 18:29 Ja byłam u dobrego masażysty, dojeżdza także do domu, ogłasza sie na plocmanie, świetnie fachowe podejscie, doradzi także ćwiczenia do domu www.rehaplock.vaax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeM Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.plock.mm.pl 18.09.12, 20:29 fizjoterapiaplock.pl/ Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.039.c65.petrotel.pl 02.10.12, 16:27 witaj, moj dobry kolega jest masazystka, podaje ci numer: 243643141, sama jestem mamą a jego zona jest nia rowniez wiec ma doswiadczenie w pomocy mamą dzwigającym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiedź Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: 78.154.88.* 15.05.13, 13:07 W SABA-MED przy Kobylińskiego ( środkowe wejście do rehabilitacji ) mają najlepszy masaż pleców przez p. Chrobocińskiego. Zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 21:12 a jakieś opinie o masażu w przychodni na Tysiąclecia? Sąsiadka polecała, ale jestem nieco "zielona" w tej kwestii a wraz z jesienną pogodą wróciły bóle pleców :/ ktoś ma jakieś wieści o tym miejscu i masujących tam osobach? Bedę wdzięczna... Pozdrawiam Mag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acti-Spa Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 13:20 Activ-Spa, oferuję masaże, rehabilitację kompleksową. Zajmujemy się nastawianiem kręgosłupa. Współpracujemy z drużyną sportowa MUSTANGS PŁOCK Wszelkie informacje na stronie: www.activ-spa.pl Dla każdego kto nas polubi na fb zniżka 5% www.facebook.com/activspa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 03.05.14, 15:41 Polecam świetnego masażystę. Po wczorajszym byłam tak zrelaksowana że z całą pewnością wkrótce powtórzę. Zachęcam wszystkie Panie by zadbały o siebei i zafundowały sobie trochę luksusu. Dane kontaktowe Gabinet masażu MASZ-MED Płock ul. 1 Maja 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: 5.226.129.* 09.11.14, 09:03 hej, chyba właśnie (jak dla mnie) jest najlepszy w Studio Fizjoterapii na armii krajowej - Pan Michał Durka - POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk terapia manualna IP: *.182.226.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.15, 20:36 witam. czy może ktoś się wypowiedzieć na temat p. Brzezińskiego, może ktoś był u niego. ew. polecić kogoś kto prowadzi terapię manualną kręgosłupa oczywiście sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: terapia manualna IP: *.155.c69.petrotel.pl 04.08.15, 00:17 Witam wszystkich - polecam mój salon masażu MAGIA DOTYKU-niedawno otwarty. Jest to masaż hawajski Lomi Lomi Nui-głęboko relaksujący i przez wielu uznawany za najcudowniejszy masaż świata ( nie ma nic wspólnego z masażem erotycznym ! ). Można poczytać jakie daje efekty na mojej stronie www.masazhawajski.pl Jest to masaż dla osób w każdym wieku ale dzieci nie masuję. Zapraszam...Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.080.c81.petrotel.pl 01.10.15, 16:15 Witam, polecam również te studio fizjoterapii na armii krajowej przyjmuje tam prawdziwy fizjoterapeuta może zrobi tę terapię manualną Ja osobiście skorzystałem z polecenia dobrej płockiej fizjoterapeutki, kładzie duży nacisk na masaże, które są bardzo lecznicze ogłaszają się na facebooku jako masaż mobilny a to ich strona: www.rehabilitacja.ucoz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKarma Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 26.10.17, 12:01 Polecam masażystę Pana Radosława ma stronę www.terapiadlazdrowia.pl i gabinet masażu na Dobrzyńskiej lub Kobylińskiego, . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek8888 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 04.08.16, 11:06 Ja powiem przewrotnie;-) chodziłam na masaż stóp (refleksoterapia). Masowany był min receptor kręgosłupa - po kilku sesjach ból zniknął. Dodatkowo p. Kasia pokazuje jak masować najbardziej "problematyczne" obszary samemu w domu. To naprawdę mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek8888 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 04.08.16, 11:07 To był gabinet revital w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda25 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.16, 20:49 516270298 młody, przystojny. Dokładny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.class103.petrotel.pl 06.03.17, 21:03 Masaże, wkładki ortopedyczne: leczniczyplock.wixsite.com/leczniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania wk Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.play-internet.pl 12.10.17, 13:56 Polecam masaż leczniczy na ul. Kobylińskiego 39, byłam i bardzo mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccccc Re: Gdzie na masaż w Płocku???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.17, 13:52 W krzaki za śmietnikiem idź, tam cię wymasują menele Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia85 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 16.11.19, 17:55 Byłam wczoraj w salonie masażu relaksacyjnym na ulicy Tysiąclecia 13a. Czuję się jak nowo narodzona. :) Pan masażysta zna się na swojej pracy. Pachnące olejki, muzyka relaksacyjna i dotyk w odpowiednich punktach pleców. Wyczuł 2 miejsca spięcia mięśni, nad którymi pracował i faktycznie pomogło. W przyszłym tygodniu wybieram się do nich do Pani fizjoterapeutki na masaż antycelulitowy bańkami chińskimi, bo już od dawna to planowałam. Salon znalazłam w internecie masazwplocku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marianek10 Re: Gdzie na masaż w Płocku???? 04.03.20, 21:55 masażysta włocławek tak to tylko tu zostawiam jakby ktoś potrzebował info o dobrych masażystach z włocławka Odpowiedz Link Zgłoś