Dodaj do ulubionych

Dobry pediatra poszukiwany

IP: *.plock.mm.pl 21.11.11, 15:38

Witam,
Należę do przychodni na miodowej, bo tu mam najbliżej. Ale, niestety, pediatrzy tam kiepscy. Planuję przenieść się do innej przychodni. Jeśli któraś mama ma jakiś namiar na dobrego pediatrę w którejś przychodni to proszę o opinie. Będę wdzięczna za wszystkie porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: *.plock.mm.pl 21.11.11, 16:48
      Ja należe do INTEMEDU na Gradowskiego i jestem jak na razie zadowolona.
    • Gość: mama Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: *.033.c66.petrotel.pl 22.11.11, 13:11
      My tez należeliśmy do przychodni na Miodową ale przez kiepskich pediatrów przenieśliśmy się całą rodzinę do Orlen Medici, jesteśmy zadowoleni. Od stycznia ma być podobno nowa przychodnia na Kochanowskiego 22, więc nie wiem czy nie zmienię ale tylko dlatego , że będziemy mieć blisko - wszystko zależy jacy pediatrzy będą przyjmować.
      • Gość: mama Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: 31.61.47.* 22.11.11, 13:32
        W przychodni Omega na Jasnej polecam doktor Kawczyńską no i Dorabialską. Niestety Dorabialska przyjmuje w poniedziałki i piątki po południu, natomiast dr. Kawczyńska codziennie.
    • martuska1982 Re: Dobry pediatra poszukiwany 22.12.11, 00:52
      No to na tym samym wózku jedziemy. :)
      Ja tez z synkiem należę do przychodni na Miodowej i jestem zdecydowana nas stąd przenieść, byle jak najdalej.
      Moja siostra ze swoimi córeczkami chodzi na Gradowskiego i jest zachwycona. Trochę mam tam daleko, ale teraz jak syn ma rok szczepienia będą rzadziej, więc może tam się przeniosę.
      • Gość: Vicarage Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: *.plock.mm.pl 22.12.11, 09:36
        Do Martuski 1982
        Ja się już przeniosłam do Lux medica na wolskiego w budynku apteki. Tam jest dr Grzelak. Doweidziałam się ,że to dobry lekarz i faktycznie tak jest. Jak do tej pory zaliczyłam kilka wizyt i bez problemu dostałam skierowanie na badania krwi. Lekarz miły, dokładny i życzliwie odpoiwada na wszystkie pytania i wątpliwości. Jeśli masz tu blisko, to polecam. Pozdrawiam
        • Gość: karolka Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: *.253.c87.petrotel.pl 11.01.12, 23:29
          Ja moge polecić Dr.Sławińskiego z Kochanowskiego.Bardzo dobry,miły i przede wszystkim kompetentny :-)
          • Gość: aa Re: Dobry pediatra poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.12, 08:24
            i leczy wszystkich asprokolem
    • taemara Re: Dobry pediatra poszukiwany 09.03.21, 12:44
      Przychodnia Lux - Medica to jakaś porażka. Roczne dziecko gorączkujące i mające od tygodnia 37,6 po nędznej teleporadzie, podczas której Pani doktor przysypiała trafia do lekarza, który stwierdza nadwrażliwość matki i ząbkowanie. Matka dziecka po tygodniu z gorączką 39,9 odbywa kolejną teleporadę podczas , której Pani Doktor Sabaciak – Makuch stwierdza u dziecka covid, kierując się jedynie gorączka, bo brak innych objawów, natomiast rodzice pozostają bez jakikolwiek objawów covidowych. Wszyscy bez dyskusji zostali skierowani na badania, jak to stwierdziła „zacna” Pani doktor „…tak przy okazji zróbmy te badania …”. O tym, że przy okazji również zostali przez Panią doktor zgłoszeni i objęci kwarantanną dowiedzieli, się w innej przychodni, gdzie ktokolwiek chciał obejrzeć i zbadać chore dziecko. Tak dla informacji dziecko miało zapalenie górnych dróg oddechowych, a nie covida. Natomiast Pani doktor Sabaciak miała lenia w tyłku, albo spieszyło jej się do domu., żeby powróżyć z fusów, bo na medycynie średnio się zna. Niepomyślana tylko, że skazuje te rodzinę na siedzenie w domu jednocześnie uniemożliwiając jej zbadanie rocznego dziecka z wysoka gorączką. W dzisiejszych czasach weterynarze są bardziej profesjonalni. Mam nadzieję, że Pani doktor zapłaci za swoją nierzetelność i brak odpowiedzialności. Tak przy okazji Pani doktor składała przysięgę Hipokratesa w której jest mowa o :
      obowiązki te sumiennie spełniać,
      służyć zdrowiu i życiu ludzkiemu,
      według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc……?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka