radziok78 14.12.07, 00:50 sluchajcie mojej zony chwilowo nie ma, a szukam dobrego lekarza pediatry, najelepszego:) obojetnie czy prywatnie czy panstwowo prosze poleccie kobitki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek.m Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 09:55 wg mnie dr Marek Zimoch jest ordynatorem oddz dzieciecego na Winiarach nikt nigdy tak rzeczowo i cierpliwie nie tlumaczyl mi, co sie dzieje z dzieckiem naprawdę świetny lekarz, bardzo miły, i ma ogromną wiedzę przyjezdza na wizyty domowe niestety, nie mam do niego nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
iza-81 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 10:06 ja również polecam dr.Zimocha,jest naprawdę świetnym lekarzem i ma super podejście do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 12:55 dzieki wam dziewczyny za odpowiedz:) jednak mamy sa bardziej kulturalne niz mlode podlotki po na tych plockich forach jakbym podobny watek zalozyl to bym naczytal sie wyzwisk:)a gdzie przyjmuje dr. Zimocha i czy przyjmuje panstwowo czy prywatnie:) wiecie pytam bo zawsze zona zalatwiala takie sprawy ja tam sie malo orientuje Odpowiedz Link Zgłoś
tamara1001 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 14:03 "wg mnie dr Marek Zimoch jest ordynatorem oddz dzieciecego na Winiarach" Osobiście nie miałam doczynienia z dr Zimochem ale skoro dziewczyny polecają to musi być dobry.Żeby zdobyć namiary na niego wystarczy zadzwonić na Winiary i się dopytać-przynajmniej ja bym tak zrobiła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika-wit Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 15:05 Osobiście nie miałam kontaktu z dr. Zimochem ale skutecznie zraził mnie rozmową przez telefon. W ubiegłym roku w Święta Bożego Narodzenia mój synek bardzo chorował. Dostał antybiotyk. Dzień przed Sylwestrem przestał go tolerować - po 2 dawkach - wymioty, biegunka, wysoka temp. itp. Zazwoniłam do dr Zimocha. Ne mógł przyjechać - ok. jestem w stanie zrozumieć, ale dodał żebym "sobie pojechała do szpitala, podłączą kroplówkę i za tydzień będzie dobrze". Cóż.. Zadzwoniłam do innego lekarza bo szpital to dla mnie ostateczność. Wystarczyło zmienić antybiotyk i za 4 godziny problemu już nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-81 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.12.07, 16:07 dr.Zimoch tel.605408129 Odpowiedz Link Zgłoś
maritaj Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 16.12.07, 11:55 dr Elżbieta Kamińska-Kolloch - bardzo dobra, przemiła z podejsciem do dziecka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kinia28607 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 10.01.08, 11:11 dużo dobrych opinii słyszałam o dr Kolloch,czy ktoś zna jej numer kom.? Odpowiedz Link Zgłoś
anit3 ile za wizyte domowa? 06.02.08, 00:33 ile dr Zimoch bierze za wizyte domowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 07.02.08, 23:46 hej jestem mloda mama wiec wybaczcie jak palne jakas glupote chcialabym sie dowiedziec czy dr popowski i dr zimoch przyjmuja na kase chorych jak tak to gdzie a poza tym czy dr popowski przyjezdza na wizyty domowe i oczywiscie ile bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dromkus Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 08.02.08, 20:38 Doktor Popowski nie jest pediatrą tylko laryngologiem i zdecydowanie poza gardłem i uchem bym się na nim nie opierał. Choć stara się robić wrażenie, że zna się na wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia18098212 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 29.04.08, 22:10 lecze dziecko u tego doktora popowskiego ,jednak ostatnio bardzo rozne opinie slysze o nim, a co Wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia18098212 popowski 29.04.08, 22:11 lecze dziecko u tego doktora popowskiego ,jednak ostatnio bardzo rozne opinie slysze o nim, a co Wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc77.dwa Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 19.02.08, 16:29 moim zdaniem najlepszym pediatrą w Płocku jast dr Teresa Świtkiewicz - Pogodzińska.ma specjalizację z pediatrii i z endokkrynologii.jest zastępcą ordynatora w Oddziale Dziecięcym na winiarach.podejście do dzieci-super , fachowość -super, wiedza medyczna -niesamowita, doświadczenie.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monia4545 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 04.05.08, 11:35 pierwszy raz słyszę nazwisko tej pani doktor, czy to "nowy pediatra", czy naprawdę jest dobry? Poproszę o namiary, gdzie przyjmuje? czy przyjeżdża na wizyty domowe?dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 19.02.08, 22:57 kamińska - kolloch - przychodnia petrolek na kolegialnej lewicka - nowa-med na dworcowej w nowatorze Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczka77 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 04.05.08, 19:55 Wg mnie dr Jarosław Steckiewicz jest ordynatorem na oddziale dziec.w szpitalu Św.Trójcy na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
majuzia Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 12.01.09, 19:06 O nie ja nie mam dobrych wspomnień z tym dr.Steckiewiczem! Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz1938 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 05.05.08, 10:29 wiesz tak sobie myślę, że w Płocku generalnie nie ma wysokiej klasy lekarzy specjalistów, nie mam na myśli jedynie pediatrów,tylko tak wogóle. każdy, który coś potrafi dawno wyjechał, zostali sami niedouczeni, którym czasem uda się kogoś wyleczyć przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
zunka1 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 07.05.08, 11:09 Mój 5-ciomiesięczny brzdąc chorował właśnie - rotavirusy go dopadły. Najpierw gorączka, potem biegunka, potem wymioty i znowu biegunka. Przez całą chorobę opbejrzało go 5 lekarzy, tych 4 pierwszych to kompletna porażka, dopiero ostatni zrobił na nas dobre wrażenie dr J. Kępczyński, pojechaliśmy do niego w nocy na oddział w św. Trójcy, no i przede wszystkim wcale nie musiał nas przyjmować, ale bez żadnego problemu zrobił to, wypisał skierowanie do szpitala, w razie gdyby coś się działo gorszego, no i dał takie środki, które małemu pomogły (zatrzymały wymioty). Czy ktoś wie, gdzie dr J. Kępczyński przyjmuje? W jakiej przychodni, albo gdzie prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
moni95 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 07.05.08, 12:23 Zdaje się że dr Kępczyński przyjmuje w przychodni na ulicy Jasnej 13. To jest przychodnia "OMEGA" Odpowiedz Link Zgłoś
majuzia Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 12.01.09, 19:10 Na Kościuszki pracuje dr. Maria Trzaska-Reczyńska polecam jest super miła ,ma podejście do dzieci,przyjeżdża na wizyty domowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anikraw Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 12.01.09, 22:54 a ja polecam pania Smolińska:) Odpowiedz Link Zgłoś
gos_ik Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.01.09, 11:10 No właśnie dr Smolińska... Czy mogę prosić o jakieś konkrety o tej pani. Ostatnio leczę u niej swojego synka,pierwsze wrażenie nie ciekawe, ma fioła na punkcie wszelkiej chemii. Ale w sumie w porządku parę razy już się poznała. Proszę o opinię innych jej pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
anikraw Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.01.09, 20:01 Fakt, dr Smolinska w kontaktach jest oschla i jak to okreslilas nieciekawa:) Ale bardzo kompetentna, dokladna. Jestem z niej bardzo zadowolona. Kiedys sama bylam jej pacjentka:) Troszke drazni mnie jej podejscie do dzieci, co chyba w zawodzie pediatry ma bardzo duze znaczenie. No ale za trafnosc diagnoz jestem jej to w stanie wybaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
maritaj Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 14.01.09, 11:59 Ostatnio bylismy z corka u dr Dudziak. Wypytała o wszystko, dokładnie przebadala, przepisala leki. Wpisala tez wszystko do ksiazeczki zdrowia, co, ile i jak dlugo brac. Po dwoch dniach juz poprawa. Uwazamy, ze to dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek1000 Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 18.01.09, 01:02 Ja poleciłabym wymienioną już tutaj wcześniej dr Kolloch oraz dr Krystynę Chęcińską. Odpowiedz Link Zgłoś
uma2009 Re: JAROSŁAW KĘPCZYŃSKI 31.01.09, 23:22 trafilismy do Dr Kępczyńskiego z polecenia, kiedy chcielismy zmienic lekarza. to naprawde swietny pediatra, sumienny, kompetentny i chyba lubi to co robi. jezdzimy do niego na Jasna z drugiego konca Płocka, bo mamy pewnosc, ze maly jest w dobrych rekach. dr w ostatecznosci przepisuje antybiotyk, jest bardzo dokladny i co najwazniejsze czuje sie, ze kazdego traktuje bardzo powaznie i z duza uwaga. zawsze robi szczegolowy wywiad, dopytuje. wiem, ze to zapracowany lekarz, a mimo to nigdy nie daje tego odczuc i zawsze powaznie traktuje kazdy problem, nie lekcewazac niczego. jak trzeba bez wahania zleca badania, jesli jest taka potrzeba (inni lekarze maja z tym czesto problem, nie wiedziec czemu). co wiecej, dr Kępczyński pracuje w szpitalu sw Trojcy, co tez daje nam jakies wieksze poczucie bezpieczenstwa.naprawde polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: JAROSŁAW KĘPCZYŃSKI 01.02.09, 16:58 co wiecej, dr Kępczyński pracuje w > szpitalu sw Trojcy, co tez daje nam jakies wieksze poczucie > bezpieczenstwa.naprawde polecam!!! tak z ciekawosci to co wam daje poczucie bezpeieczenstwa? to ze ten lekarz pracuje w szpitalu, czy ze w szpitalu Św. Trójcy? pytam bo wielu lekarzy bardzo dobrych pediatrów pracuje takze w szpitalu, a co do św Trójcy jako praktykującej w jednym i drugim szpitalu pielegniarce wydaje mi sie, ze jednak to ten gorszy szpital. a poza tym rowniez sie zgodze ze dr Kepczynski to dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
uma2009 Re: JAROSŁAW KĘPCZYŃSKI 01.02.09, 19:31 nie chodzi konkretnie o szpital sw Trojcy. zawsze mialam lepsze samopoczucie, jezeli lekarz, do kt chodzilam (czy gin, czy pediatra) mial praktyke w szpitalu. wydaje mi sie,ze taki lekarz jest na biezaco z roznymi nowinkami, praktykami, ma doswiadczenie z roznymi przypadkami itd., a przez to ja jestem w lepszych rekach...bardziej doswiadczonych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata3latki Re: Jarosław Kępczyński IP: *.plock.mm.pl 03.07.15, 11:21 Powiem Wam tak szpital Św Trójcy to najlepsi specjaliści odnośnie ortopedii miałm wypadek kolano zmiażdżone na winiarach amputacja, myśle za młody jestem tak więc szpital św trójcy a tam 4 operacje po ok 7 godzin i MOGĘ CHODZIĆ NA DWÓCH NOGACH BEZ UTYKANIA natomiast Winiary ok ale tylko z "ekipą" aby doktor zastanowił się 2 razy nad przebiegiem leczenia niż później ma żałować. Niestety takie są realia w Płockich szpitalach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pogodzińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 12:45 moim zdaniem najlepszym lekarzem jest pani dr pogodzińska. o kazdej porze dnia i nocy mozna na nia liczyc, nawet w swieta jak mialam problem to nas przyjela bez problemu. zna sie na tym co robi i ma bardzo dobre podejscie do dzieci. polecam jest wspanialym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: pogodzińska IP: *.027.c83.petrotel.pl 03.09.15, 22:57 Dr Sułkowska ma "cudowne" podejście do dzieci. Cytuję: jak będziesz tak płakać to tu (w szpitalu) zostaniesz. Pediatra pierwsza liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? IP: *.plock.mm.pl 02.09.15, 09:53 Bezdyskusyjnie najlepszy lekarz pediatra w Płocku to doktor Piechna, przyjmuje na Gradowskiego w Intermedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? IP: *.ip-192-99-150.net 02.09.15, 12:32 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Bezdyskusyjnie najlepszy Bezdyskusyjnie najlepszego loda twemu facetowi zrobiła pewna tobie nieznajoma :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeska Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.16, 13:21 według mnie lek med pediatra Krystyna Smolińska - dociekliwa , dokładna udzieli dużo rad i zawsze dla dobra pacjenta , nie tylko leczy ale i wychowuje szczególnie ma to znaczenie dla młodych mam . powinna szkolić młode kadry lekarzy . Ogromny zasób wiedzy i doświadczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeska Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.16, 13:23 Oczywiście pani dr Krystyna Smolińska z Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
cruella.de.mon Re: jaki jest najlepszy lekasz pediatra??? 07.05.17, 17:12 Szpital Medicover? Może oni będą ci odpowiadać? Oprócz pediatry maja tez alergologa, neurologa itd. Moje dziecko jest alergikiem, wiec głównie chodzimy tam do alergologa, ale oczywiście jak zachoruje to odwiedzamy tez pediatrę. Ogólnie placówka profesjonalna, miły personel, a lekarze są bardzo pomocni i dbają o zdrowie malców. Odpowiedz Link Zgłoś