black-adelajda 27.05.09, 18:16 Zna ktoś może dobrego okulistę, który zajmuje się niemowlętami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: okulista dziecięcy IP: *.101.c86.petrotel.pl 27.05.09, 22:13 jakiś czas temu także poszukiwałam okulisty, w Płocku okulistą dziecięcym jest dr Stogowska, iinego nie znalazłam. Przyjmuje na NFZ w przychodni na Miodowej a prywatnie w Championie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1-2 Re: okulista dziecięcy 28.05.09, 07:52 tak to jest jedyny okulista dziecięcy w Płocku, a ja jadę do okulisty do Warszawy; moja córka chodzi w okularach od dwóch lat, a w ciągu ostatniego roku nastąpiło pogorszenie!!! nie takiego leczenia się spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
petra88 Okulista 30.05.09, 17:52 Witam. W naszym przypadku bardzo pomocna okazała się dr Mańkowska (bodajże, gdyż dokładnie nie pamiętam jej nazwiska), pracująca w szpitalu na Winiarach. Sporo czasu zmagaliśmy się z zapchanym kanalikiem łzowym - pomogła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: okulista dziecięcy 08.06.09, 20:33 mały miał mieć udrażniany kanalik łzowy u dr Prost, nie mogłam się zdecydować na zabieg bo się zanosił i bałam się, małemu na szczęście samo przeszło i obyło się bez zabiegu. Napisze jednak kogo mi polecano: w Płocku nikogo!!!, w Warszawie, a nawet w Polsce jak nie najlepsi to jedni z najlepszych są panstwo Prost, ale ceny równomierne do sławy byłam u dr Prost na wizycie 100% profesionalizmu, rzadko sie spotyka, szczegolnie w Plocku:) bylam też u jednej pani prywatnie z Niklanskiej, byla w porządku, ale jednak nie dysponowala takim sprzetem (w razie gdyby maly w czasie zabiegu sie zaniósł), ani personelem:) Z czystym serce polecam panstwa Prost, jesli problem jest znaczny- warto udac sie do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: okulista dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:51 W okulistyce dziecięcej specjaliuje się Pani dr Kujawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: okulista dziecięcy IP: *.223.c81.petrotel.pl 22.12.09, 12:44 poszukuję namiarów na okulistę dziecięcego, może być w Warszawie. Na Niekłańską nie mogę się dodzwonić, może wiecie o jeszcze jakimś okuliscie dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_basi Re: okulista dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:15 Stogowska to ostatni lekarz do ktorej mozecie isc z waszymi dziecmi - teraz ona nie leczy tylko zarabia pieniadze.... w Płocku jest także dr Kujawa i dr Barańska albo Baranowska która przyjmuje w tym nowym optyku na Tumskiej tam gdzie kiedyś była perfumeria obok Reserved Odpowiedz Link Zgłoś