Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

miałem niezle zderzenie

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 08:27
    zderzylem sie wczoraj z ...dzikiem. jade szosą patrze (bylem bez szkieł
    korekcyjnych) a na poboczu coś brunatnego. korzeń jakiś czy co, myślę korzeń
    nagle wpada na drogę i atakuje mnie a właścieie mój rower. potem sam sie
    przestraszył a ja jeszcze bardziej bo najoma terz wpadła na dzika tylko
    samochodem. auto staneło na drodze a dzik jakby nic sie nie stalo
    pospacerował do lasu
    Obserwuj wątek
      • dr.krisk A propos szkieł korekcyjnych.. 28.05.04, 09:26
        Kupiłem sobie okulary Zeppelina: szkła korekcyjne z taką odchylaną szybą
        przeciwsłoneczną. Bardzo fajne!
        A co do zderzeń: znajoma zderzyła się w USA (rowerem) z.. niedźwiedziem! Co
        prawda to był taki mały misio żyjący na florydzkich bagnach, ale zawsze! Oboje
        mało nie umarli ze strachu!
        KrisK
        • Gość: cykloza Re: A propos szkieł korekcyjnych.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 22:18
          MIało być "też" oczywista. tak to jest jak pisze sie jednym palcem szukajac
          klawiszy... Myśle że ten dzik wcale nie chciał umierać ze strachu, bardziej ja
          bo to było z góry a ja jeżdże szosówką bez kasku (odpukać) i wszystkiego
          spodziewałbym sie prócz tego że polecę trafiajac w dzika. To na oko był taki
          trzylatek. No ale na Pomorzu takie atrakcje to chleb powszedni, poza tym piękne
          miejsca na rowery. Jutro zabieram gościa z Niemiec na Pojezierze drawskie -
          pokażę mu gdzie jego krajanie z 10 korpus SS oddaewali swe życie za szczytne
          ideały ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka