Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[media]Radio Eska pyta gdzie jest asfalt

09.02.07, 07:52
    Od 7.00 w serwisach "news dnia" jako druga wiadomość leci nasz akcja - "niech
    inżyniery jadą do Gdańska się uczyć (kłaść asfalt zamiast kostki)" cytuje
    mnie radio + urywki z konferecji prasowej gdzie człowiek z ZDMu tłumaczy "nad
    medaimi muszą być ścieżki z kostki..." - oj co za jazda dobrze, że udało się
    zrobić szum.
    Radio Eska 105.60 FM.
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: [media]Radio Eska pyta gdzie jest asfalt 09.02.07, 10:47
        czajnik74 napisał:

> Od 7.00 w serwisach "news dnia" jako druga wiadomość leci nasz akcja - "niech
        > inżyniery jadą do Gdańska się uczyć (kłaść asfalt zamiast kostki)" cytuje
        > mnie radio + urywki z konferecji prasowej gdzie człowiek z ZDMu tłumaczy "nad
        > medaimi muszą być ścieżki z kostki..." - oj co za jazda dobrze, że udało się
        > zrobić szum.
        > Radio Eska 105.60 FM.

Wczoraj dzwoniłem do Śmietany z Wyborczej i Karpy z Dziennika. Może też coś
        pójdzie w eter z ich strony. Jak robić dym - to na całego.
        • marcin.jackowski Re: [media]Radio Eska pyta gdzie jest asfalt 09.02.07, 11:13
          roweroraffi napisał:
          >
          > Wczoraj dzwoniłem do Śmietany z Wyborczej i Karpy z Dziennika. Może też coś
          > pójdzie w eter z ich strony. Jak robić dym - to na całego.

Może przeoczyłeś, ale na łamach pierwszej z tych "radiostacji" już poszło
          miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3902067.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka