akapsa 14.05.08, 12:06 Witam Bardzo poszukuje ksiązki Wrazliwe dziecko Janet Poland - mogłoby byc ksero.moze ma ktos do odsprzedania? poprosze o kontakt na maila akapsa@wp.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia2005 Re: poszukuje ksiązki Wrażliwe dziecko - Janet Po 14.05.08, 14:09 nie mam, ale tu można kupić: www.dobreksiazki.pl/szukaj.htm Odpowiedz Link
akapsa Re: poszukuje ksiązki Wrażliwe dziecko - Janet Po 14.05.08, 21:18 niestety we wszystkich ksiegarniach internetowych jest juz niedostepna dlatego poszukuje chocby ksero Odpowiedz Link
sylvia2005 Re: poszukuje ksiązki Wrażliwe dziecko - Janet Po 15.05.08, 09:17 Bardzo przepraszam, dopiero zauważyłam, że niedostępna. Może warto napisać do księgarni internetowej, może jeszcze będzie? Odpowiedz Link
leelooo1 Re: poszukuje ksiązki Wrażliwe dziecko - Janet Po 13.06.08, 21:43 witam, ja też niedawno szukałam tej książki i rzeczywiście jest trudno dostępna. Polowałam na allegro i udało się. niestety, jeszcze jej nie odsprzedam Pozdrawiam Odpowiedz Link