panga42244 11.04.10, 00:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panga42244 Re: Sztabki wypełnij je za zarabiaj. 11.04.10, 01:27 Nic nie robisz tylko reklamujesz nie zwracając uwagi na pasek reklamy a kasa leci polecam do tego masz kredyt co dzień na gry w bingo i ruletkę. en.20dollars2surf.com/?ref=69158 W razie jakich kolwiek pytań lub napotkanej treści www.kieszonkowe.like.pl na stronie również zamieszczono kontakt. Odpowiedz Link
panga42244 Re: Sztabki wypełnij je za zarabiaj. 12.04.10, 15:55 Zobacz co fajnego wyszukałem ja już tu działam to nie farsa wystarczy tylko twoja decyzja może cię do ominąć dożywotni dochód pasywny o co się rozchodzi klikasz tysiąc wyświetleń reklam lub zdobędziesz 50 poleconych po przez propagowanie reklamy lub banera jeśli masz stronę ale nie koniecznie. dostajesz sztabkę srebra 25$=5$ lub złota 50$=10$ która przynosi ci co miesiąc 5 lub 10 dolarów Amerykańskich można również proces przyspieszyć wykupując ją za pieniądze www.jmgold.com/?ref=panga42244. stronka jest sprawdzona wszystko jest jasne i przejrzyste bardzo mili administratorzy którzy wykazują zainteresowanie klientami Jeśli problemem jest bariera językowa na tej stronie w zakładce 20Dollars2surf poniżej widnieją wtyczki do przeglądarek Mozilla F.Internet Explorer można zainstalować i tłumaczyć kieszonkowe.like.pl tam również reklamuje firmy które preferuje więc również polecam rejestrację to najlepsze cashbary i ptc. Odpowiedz Link
panga42244 Re: Sztabki wypełnij je za zarabiaj. 15.04.10, 17:33 > > Zobacz co fajnego wyszukałem ja już tu działam to nie farsa wystarczy tylko > twoja decyzja może cię do ominąć dożywotni dochód pasywny o co się rozchodzi > klikasz tysiąc wyświetleń reklam lub zdobędziesz 50 poleconych po przez > propagowanie reklamy lub banera jeśli masz stronę ale nie koniecznie. > dostajesz sztabkę srebra 25$=5$ lub złota 50$=10$ która przynosi ci co miesiąc > 5 lub 10 dolarów Amerykańskich można również proces przyspieszyć wykupując ją > za pieniądze htt://www.jmgold.com/?ref=panga42244. > > > stronka jest sprawdzona wszystko jest jasne i przejrzyste bardzo mili > administratorzy którzy wykazują zainteresowanie klientami Odpowiedz Link
panga42244 Re: Sztabki wypełnij je za zarabiaj. 15.04.10, 17:33 > > > > Zobacz co fajnego wyszukałem ja już tu działam to nie farsa wystarczy tyl > ko > > twoja decyzja może cię do ominąć dożywotni dochód pasywny o co się rozcho > dzi > > klikasz tysiąc wyświetleń reklam lub zdobędziesz 50 poleconych po przez > > propagowanie reklamy lub banera jeśli masz stronę ale nie koniecznie. > > dostajesz sztabkę srebra 25$=5$ lub złota 50$=10$ która przynosi ci co mi > esiąc > > 5 lub 10 dolarów Amerykańskich można również proces przyspieszyć wykupują > c ją > > za pieniądze www.jmgold.com/?ref=panga42244. > > > > > > stronka jest sprawdzona wszystko jest jasne i przejrzyste bardzo mili > > administratorzy którzy wykazują zainteresowanie klientami Odpowiedz Link
panga42244 Re: Sztabki wypełnij je za zarabiaj. 28.04.10, 01:10 J-M Gold Witam opisze wam ciekawy system dzięki któremu można zarobić na inwestycjach w wirtualne sztabki 20% od wartości 25 dolarów srebrna 50 złota sztabka z czego 20 % 5$ z każdej srebrnej sztabki i 10$ z każdej złotej nabytej przez nas omawianej sztabki zarabiamy co miesiąc przez czas nie ograniczony firma zajmuje się indywidualnymi inwestycjami na rynku forex nie ma mowy tu o mowy o krótkowzrocznym pojęciu inwestycji plan jest trwały i ma sens pieniądze dobrze zainwestowane na silnym rynku obracającym walutami różnego rodzaju towarami akcjami proszę nie mylić tego z kolejnym hypp czy PTC skrót perl to click które swoją żywotność kończą po pół roku zrażają i psując mają wpływ na opinie na tema zarabiania w środowisku sieciowym innych uczciwych firm. krótki opis działania. Trzeba się zarejestrować i wy klikać 1000 reklam (8-10 dziennie) by otrzymać tzw.srebrną sztabkę, która będzie ci dawała 5$ miesięcznie. Aby zwiększyć swoje dochody możesz również polecić 50 osób i dostaniesz kolejna srebrna sztabkę dająca plus 5$ miesięcznie. Razem mamy 10$ miesięcznie. Możliwości jest więcej: - wy klikasz np 3000 reklam = będziesz miał 3 srebrne sztabki co daje 15$ - polecisz 150 osób dostaniesz kolejne 3 srebrne sztabki równe 15$ zarobione pieniądze możesz zainwestować kupując kolejne sztabki np złote w cenie 50$ dające miesięczny przychód 10$. Możesz również wpłacić kasę i zakupić sztabki od razu (25$ kosztuje srebrna, 50$ złota). Wpłaty jak i wypłaty można dokonać poprzez paypal i alertpay. Czas oczekiwania na wypłatę wynosi 7 dni, chyba ze zrobisz upgrade swojego konta to dostaniesz ja na drugi dzień. Pieniążki za sztabki doliczane są 30 dnia każdego miesiąca do Twojego konta. Odpowiedz Link
panga42244 Inwestycje w złote i srebrne sztabki sprawdz. 28.04.10, 01:21 J-M Gold Witam opisze wam ciekawy system dzięki któremu można zarobić na inwestycjach w wirtualne sztabki 20% od wartości 25 dolarów srebrna 50 złota sztabka z czego 20 % 5$ z każdej srebrnej sztabki i 10$ z każdej złotej nabytej przez nas omawianej sztabki zarabiamy co miesiąc przez czas nie ograniczony firma zajmuje się indywidualnymi inwestycjami na rynku forex nie ma mowy tu o mowy o krótkowzrocznym pojęciu inwestycji plan jest trwały i ma sens pieniądze dobrze zainwestowane na silnym rynku obracającym walutami różnego rodzaju towarami akcjami proszę nie mylić tego z kolejnym hypp czy PTC skrót perl to click które swoją żywotność kończą po pół roku zrażają i psując mają wpływ na opinie na tema zarabiania w środowisku sieciowym innych uczciwych firm. krótki opis działania. Trzeba się zarejestrować i wy klikać 1000 reklam (8-10 dziennie) by otrzymać tzw.srebrną sztabkę, która będzie ci dawała 5$ miesięcznie. Aby zwiększyć swoje dochody możesz również polecić 50 osób i dostaniesz kolejna srebrna sztabkę dająca plus 5$ miesięcznie. Razem mamy 10$ miesięcznie. Możliwości jest więcej: - wy klikasz np 3000 reklam = będziesz miał 3 srebrne sztabki co daje 15$ - polecisz 150 osób dostaniesz kolejne 3 srebrne sztabki równe 15$ zarobione pieniądze możesz zainwestować kupując kolejne sztabki np złote w cenie 50$ dające miesięczny przychód 10$. Możesz również wpłacić kasę i zakupić sztabki od razu (25$ kosztuje srebrna, 50$ złota). Wpłaty jak i wypłaty można dokonać poprzez paypal i alertpay. Czas oczekiwania na wypłatę wynosi 7 dni, chyba ze zrobisz upgrade swojego konta to dostaniesz ja na drugi dzień. Pieniążki za sztabki doliczane są 30 dnia każdego miesiąca do Twojego konta. Zarejestruj się tu www.jmgold.com/?ref=panga42244 Masz wątpliwości co do skuteczności firmy= http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d8b402246e329912f2fd572e61a4f.jpg Kontakt: tadzik42244@tlen.pl GG-2424427 Zapraszam i gorąco polecam.!! Odpowiedz Link
kamilg01 Re: Inwestycje w złote i srebrne sztabki sprawdz. 17.07.11, 21:33 witam serdecznie, jest fajna strona o inwestowaniu w srebro: srebro.wszystkie-banki.pl jest tam wszystko co trzeba wiedzieć o tym ile kiedy co i jak kupować warto przczytać i zapisać się po darmowy poradnik .pdf jak inwestować w srebro polecam --------------------------------------------------- warto zobaczyc www.wszystkie-banki.pl Odpowiedz Link