all4animals.pl 19.04.11, 10:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 19.04.11, 11:00 Wrzucam dwie saszetki karmy do koszyka: TECHNICAL ERROR: unable to add the product. Details: Error thrown: [object XMLHttpRequest] Text status: error Odpowiedz Link
all4animals.pl Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 19.04.11, 14:14 salma75 napisała: > Wrzucam dwie saszetki karmy do koszyka: > > > TECHNICAL ERROR: unable to add the product. > > Details: > Error thrown: [object XMLHttpRequest] > Text status: error > > Witam, Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. Mam prośbę, czy możesz wskazać gdzie taki błąd był? O jaką karmę chodzi? Odpowiedz Link
salma75 Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 19.04.11, 16:01 all4animals.pl napisała: > > Witam, > Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. Mam prośbę, czy możesz wskazać gdzie taki b > łąd był? O jaką karmę chodzi? W tej chwili błąd już nie wyskakuje. Pojawiał się przy zarówno przy próbie dodania do koszyka kociej mokrej karmy jak i psiej. Odpowiedz Link
salma75 Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 19.04.11, 11:13 Brak możliwości zakupu bez rejestracji. W większości sklepów to w tej chwili standard. Klientom szkoda czasu na rejestrowanie się. Odpowiedz Link
all4animals.pl Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 19.04.11, 14:32 salma75 napisała: > Brak możliwości zakupu bez rejestracji. W większości sklepów to w tej chwili st > andard. Klientom szkoda czasu na rejestrowanie się. > > Tutaj bym się nie zgodziła. Większość liczących się sklepów nie posiada takiej opcji. A te które mają, no cóż...Tam też trzeba podać dane klienta: imię, nazwisko, adres, numer telefonu...Różnica polega na tym, że dane nie są zapisywane do administracji. Zawsze też można dokonać zakupu via telefon, czat, czy email. Ale jak znajdę taki formularz na mój silnik sklepu i będzie on faktycznie prosty i szybki na pewno wstawię;-) Odpowiedz Link
karolamwwa Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 09.05.11, 19:08 Fajny sklep, bardzo ładne, pomysłowe menu. Jeśli chodzi o rejestrację, zachęcam do poczytania na www.sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne/viewtopic.php?f=18&t=672 Odpowiedz Link
gadum4 Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 13.05.11, 09:42 Trochę popracowałbym jeszcze nad layoutem strony. Na pierwszy rzut oka jest nieco weterynaryjna. Realizacja zamówienie też zgodnie z wcześniejszymi sugestiami musi być nieco stunningowana. Pomysł na biznes świetny. Zwłaszcza, że z gatunku tych, w których zawsze jest zapotrzebowanie. Odpowiedz Link
wojtek_pszoniak Re: Witam, bardzo proszę o ocenę i sugestię. 06.06.11, 11:02 Z rzeczy ogólnych które akurat mi się nie podobają to tło, jakieś weselsze bym dał a nie taki szpitalny niebieski no i coś próbować żeby się strona szybciej ładowała bo wolno się dane wczytują. Generalnie pomysł bardzo trafiony, fajna nawigacja i podział na gatunki zwierząt. Powodzenia! Odpowiedz Link