Dodaj do ulubionych

Wierzycie w zarabianie w sieci?

17.05.13, 09:37
Pytanie jak w temacie. Jaki macie stosunek do programów oferujących zarabianie za np. klikanie w bannery reklamowe?
Ja od 3 tygodni uczestniczę w jednym z nich i . . . zyski widzę całkiem realne. Milionów nie zarabiam, ale trudno znaleźć lokatę przynoszącą 25% zysku w skali miesiąca :)

Zainteresowanych zapraszam po szczegóły
Obserwuj wątek
    • mario8080 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 20.05.13, 14:22
      Tak. robię to od dawna...ale z rozwaga i to bardzo dużą i trzeba mieć głowę na karku i nie bujac w obłokach o milionach :)
      • masterchew Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 27.08.14, 13:27
        Nie ma czegoś takiego jak zarabianie w sieci prze klikanie w reklamy, to bujda. Jeśli chce się zarabiać w internecie to trzeba coś umieć, tworzyć strony www, tworzyć grafikę, filmy, pisać czy prowadzić swój biznes. Po prostu trzeba mieć jakieś umiejętności, inaczej można dalej klikać w reklamy i cieszyć się do monitora.
        Ja poszedłem w tworzenie stron i buduję portofolio cały czas, i to żmudny proces. Możesz się skontaktować, odpowiem na kilka pytań www.whitemoon.pl/strony-www/
    • goldsukces Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 28.05.13, 18:30
      Kilka lat temu byłem w jednym programie, klikałem w banery itp... reklamy, to co miałem naliczone to śmieszna kwota i strata czasu. Dziś posiadam własny biznes online i jestem twórcą serwisu szkoleniowego E-Biznes System, oczywiście w takich programach gdzie zarabia się na klikaniu często bywa że owa firma nie wypłaca pieniędzy, więc o realnych zarobkach można mówić w momencie wypłacenia środków .

Mówisz że trudno jest znaleźć firmę która przynosi 25% zysku ?
      To teraz cię zaskoczę, jest firma która płaci ponad 50% od poleconego, raz wykonana
      praca przynosi dochód przez wiele lat. W klikaniu w banery takiego długoterminowego
      zarobku nie uzyskasz.

Nie ma co tu dużo tłumaczyć na ten temat, kilka lat temu przerabiałem ten temat
      i szczerze ? To nie polecam nikomu takiej formy zarobku jeśli che na dzień otrzymywać ponad 300$, jedyną drogą na wysokie zyski jest własny system.
      • kre-zus0 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 27.01.15, 11:35
        W internecie można naprawdę dobrze zarobić, lecz trzeba wbić się w odpowiednią niszę. Klikanie w banery i reklamy to strata czasu. Przede wszystkim ważny jest pomysł na biznes, zaoferowanie takiej usługi, która będzie nowatorska. Opcji jest bardzo dużo, sam z jednej skorzystałem i bardzo dobrze na tym wychodzę.
    • damian.pw Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 30.05.13, 11:14
      Zarabianie przez internet to ściema..
      • kopmark1 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 06.06.13, 12:48
        To powiedz to tysiącom ludzi którzy zarabiają w sieci.

damian.pw napisał(a):

> Zarabianie przez internet to ściema..
      • jacekegar Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 08.06.13, 11:35
        Ciekaw jestem, próbowałeś kiedyś? w jaki sposób i ile to trwało?

Takie suche zdanie to niewiele mówi,a co z tego wynika niewiele znaczy

damian.pw napisał(a):

> Zarabianie przez internet to ściema..
    • kopmark1 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 06.06.13, 12:46
      Pewnie że wierzę bo tak po prostu zarabiam od ponad dwóch lat. A obecnie najlepszym programem jest......aleto na priv
      kopmark2@o2.pl
    • sinithal Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 13.06.13, 21:50
      prosze o więcej infomacji na maila sinithal@wp.pl
    • systemfamilo Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 14.06.13, 07:05
      Chcesz poznać ciekawy sposób zarabiania pieniędzy to zapraszam na mój jutrzejszy webinar szkoleniowy. Prowadzę go na żywo www.anymeeting.com/RobertPajk1

Rozpoczęcie w sobotę 15.06.2013 o godzinie 12:00 i drugi o 18:00

• next-jack Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 14.06.13, 09:12
      Bez inwestycji kokosów nie ma,a po drugie trzeba się napracować zrobic-i-zarobic.blogspot.com/
      • systemfamilo Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 14.06.13, 22:35
        Witam, czy można bez inwestycji zarobić i czy trzeba się narobić? Chętnie porozmawiamy. Jutro 16 go czerwca na żywo prowadzę webinar o 12:00 zapraszam. Przedstawie swój sposób na biznes a po prezentacji można na spokojnie porozmawiać. Chętnie poznam opienię, szczególnie krytykę systemu by go jesszcze poprawić:)

Webinar jutro o 12:00 pod adresem www.anymeeting.com/RobertPajk1
    • sky-shop.pl Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 17.09.13, 14:20
      Wierzymy, ale w to że o dobry pomysł, profesjonalne wykonanie i praca daje zarobek. W klikanie trudno uwierzyć, chyba że klikają klienci sklepów internetowych. To według nas dobry biznes. Pewnie nie tak uproszczony jak "klik" klik" tu i tam, ale wcale nie tak skomplikowany, szczególnie, jeśli podrzucamy narzędzia. Ale klikających serdecznie pozdrawiamy!
    • next-jack Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 30.09.13, 09:20
      Realne tylko trochę trzeba wytrwałości,pierwsze trzy miesiące były słabe,teraz widać efekty więcej na zrobic-i-zarobic.blogspot.com
    • berni999 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 30.09.13, 12:34
      Polecam najlepszy WYPŁACALNY polski autosurf www.surf.fenka.pl/polecam,bow.html Można dużo zarabiać, najprostszy sposób to mieć włączoną przeglądarkę, reklamy PTC, Youtube, Google+, fenkopaki, lokaty, gry i wiele innych. Nie wiesz jak się poruszać pomogę - po rejestracji z tego reflinku www.surf.fenka.pl/polecam,bow.html napisz do mnie wiadomość ze strony na której się zarejestrowałeś wpisując w polu Login: "bow" a pomogę Ci ogarnąć to szybko.Zapraszam
      • goldsukces Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 30.09.13, 18:39
        Klikanie w banery - trochę to już nie na czasie....
        Sam kilka lat temu tak marnowałem swój czas i talenty
        na te bzdury którymi się wy teraz zajmujecie.
        Poświęcono na mój temat artykuł w onetbiznes.
        biznes.onet.pl/zarabianie-na-klikaniu,18520,5578756,1,news-detal

Jednak zmądrzałem i postanowiłem zająć się czymś co przynosi
        o wiele lepsze korzyści.
    • sitak1712 Re: mi sie udało 01.03.14, 02:46
      jest możliwość dorobienia do pesji na blogach mi sie to udało za pomocą tego szkolenia

ebizneswsieci24h.com.pl/darmowy-kurs-ebiznes/szkolenie/
      a to mój blog informacyjny zapraszam
      ebizneswsieci24h.com.pl/
    • s_matysik Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 02.03.14, 18:45
      Zarabianie w internecie jest łatwe, możesz się trochę doedukować w dziale ibiznes.biz/zarabianie-w-internecie/
      • s_matysik Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 02.03.14, 18:47
        Polecę też ten serwis, klikamy tylko w e-maile i zarabiamy nawet 1zł za jeden dodatkowo ankiety po 3zł, za samą rejestrację dostajemy 20zł, serdecznie polecam można sporo zarobić www.ermail.pl/link/C7Y2JClXNcjY2YeTXTeaecXXYmJleCTc
    • pozyczkolandia Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 29.03.14, 23:53
      dla mnie lepsze okazało się udzielanie drobnych pożyczek prywatnym osobom przez internet. po ponad roku udzielania pożyczek za pośrednictwem konkurencyjnego portalu otworzyłem własny serwis internetowy i teraz inni inwestorzy też mogą za pośrednictwem mojego serwisu tak zarabiać, a 10% w skali tygodnia czy dwóch to już realne pieniądze
    • monika1523 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 05.04.14, 17:37
      Nie wierzę . Klikałam prawie rok i nawet jakiego kolwiek dochody nie widziałam . Bo trudno nazwać dochodem 12 zł.
      • jacekegar Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 05.04.14, 23:40
        Bo klikanie to nie ma sensu. Są lepsze sposoby.
    • ebiznesman Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 27.04.14, 13:46
      najlepszym sposobem na zarabianie w sieci jest stworzenie ciekawego biznesu ecommerce, a później zastosowanie kilku technik które wpływają korzystnie na sprzedaż >> jak np. tutaj masz case study www.inceptox.com/oferta/newsletter-vooi-ecommerce w jaki sposób sprytnym zabiegiem zwiększyć zarobki o 60% i to w dwa tygodnie.

jest wiele sposobów i są realne, klikanie w banery też pewnie coś pozwala zarobić, ale nie da takich wzrostów jak prawdziwy zoptymalizowany e-commerce
    • pozyczkolandia Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 27.04.14, 14:01
      Osobiście nadal będę propagował udział w pożyczkach prywatnych za pośrednictwem serwisów SL.
      Może trzeba zainwestować mniej lub więcej ale zyski są jak najbardziej realne.
      Pozdrawiam
    • mon-da Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 11.06.14, 12:23
      Tak jak już ktoś wcześniej napisał blogi są teraz niezłym sposobem na dorobienie do pensji. Oczywiście trzeba miec wene i chęć do pisania, ale jak włożysz troche pracy to można nnieźle wspomóc domowy budzet. Ostatnio nawet slyszalam o takich stronach gdzie po prostu reklamodawca sam cie znajdzie - np. adpub . Wiec zakładajcie strony i blogi hehe ;p
    • pasywa Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 23.08.14, 09:56
      WITAM
      Ile razy już utopiłeś pieniądze w innych programach, czy MLM?
      PRS to nie fikcja, ułuda, świat fantasy..PRS to nie kolorowe złudzenia i mamienie ludzi obietnicami..PRS to firma , gdzie pracując systematycznie zaczniesz zarabiać bardzo dobre pieniądze.
    • pasywa Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 24.08.14, 11:17
      Zeby zarabiac w sieci potrzeba wytrwałości i dobrego programu.
    • oligo11 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 12.09.14, 13:21
      Obawiam się, że 95% takiego typu programów to niestety naciągacze. Oferują mglisty sposób zarabiania i jeszcze bardziej pokrętny rozliczania się. Szkoda, bo wierzę mimo wszystko, że w sieci jest kilka firm, które jednak dają zarobić uczciwie, ale nie są w stanie przebić się przez pozostałe, panujące na rynku, nie do końca uczciwe.
    • januarystary83 Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 22.10.14, 15:33
      A który ze sposobów zarabiania w sieci jest najpewniejszy? Pytam tych którzy próbowali już różne
    • rafal.warych Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 27.10.14, 16:52
      Cześć!

W Internecie jest program, który pozwala zarabiać pieniądze. Mam nadzieję, że to może niektórych z Was zainteresować.
      Pieniądze można zarabiać na różne sposoby, np.:

- Czytając e-maile
      - Rejestrując się w innych programach
      - Kupując produkty
      - I wiele innych!

Poniżej link do rejestracji:

www.qassa.pl/336445
      Sceptyczni proszę wejdźcie i zapoznajcie się z tym
    • michalkaluza Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 29.10.14, 17:02
      Oczywiście, że przez internet można zarabiać. Dzisiaj jest webinar na ten temat: webinar.podstawybiznesu.pl/MichalKaluza
      Tytuł to "pierwsze kroki do dochodu pasywnego w internecie.
    • obiektywnakrytyka Re: Wierzycie w zarabianie w sieci? 05.11.14, 14:39
      A jaka branża?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka