20.03.15, 15:35
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • magdulaa84 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 21.03.15, 07:46
      Pracuje w firmie, która uzywa ebexo. Właściciel chwali sobie współprace iz z tego co wiem od 2 lat juz wspolpracuja. Nie maja wiekszych wpadek, kolezanka ktora obsluguje sklep mowi ze wszystko jest ok, nic sie nie wiesza itd. Nie mam porownania z sote i shoper wiec nie powiem czy sa lepsi czy gorsi. Wiem ze wlasciciel jest zadowolony i nic nie zmienia ;)
      Powodzenia w internetowym biznesie.
      • nesses28 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 23.03.15, 15:17
        Dzięki za info ;) szkoda tylko, że nie mam porównania z innymi .... no cóż coś będzie trzeba wybrać
        • waldek-kolasa01 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 23.03.15, 17:56
          dlaczego nie bierzesz pod uwage redcart ?
          • nesses28 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 24.03.15, 14:37
            a dlaczego miałabym ?? właśnie chodzi o to, że tego jest tak dużo, że ciężko się zdecydować ....
    • kawasaki322 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 23.04.15, 17:26
      A może eimag.pl/? Dość wszechstronne, dostosowane do potrzeb sklepu, dobrze zintegrowane.
      • mal-ek Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 21.04.16, 14:11
        Jak nie masz możliwości czegoś samemu dostosować tylko sztywny szablon to to nigdy nie będzie dobre. Tu jest fajny filmik od firmy która właśnie takimi rzeczami się zajmuje www.youtube.com/watch?v=gCvx4SLF3x0 esprzedaż ma swoje oprogramowanie któro się nazywa sellingo, sprawdza się doskonale i jest właśnie elastyczne, twórcy mogą dostosować co się chce.
    • magnol.ka Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 10.05.15, 15:15
      ja od razu zdecydowałam się na shopera, daj znac co wybrałaś :)
      • nesses28 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 12.05.15, 10:46
        Dałam szanse ebexo ... Zobaczymy jak będzie ... Zawsze można zmienić. Stoper jest za bardzo ograniczony dla mnie. A zreszta jak z nimi rozmawiałem to stwierdzili, ze może zewnętrzna firma przeprogramować ich program ale nie zagwarantują czy pózniej wszystkie aktualizacje wejdą .... A ebexo jak robi od A do Z to ich zmartwienie, zeby wszystko grało ....
        • magnol.ka Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 09.06.15, 21:24
          najważniejsze, żebyś była zadowolona z efektu :) powodzenia!
        • xkiniax Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 06.09.15, 20:42
          i jak ci sie pracuje na ebexo? - pytam, bo też się przymierzam do sklepu internetowego i właśnie to jest mój numer 1.

---
          Synek ma juz...
        • xkiniax Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 20.03.16, 09:17
          nesses28 zagladasz tu jeszcze?
    • lenaiwanowicz Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 14.05.15, 11:34
      a chciałam polecić prestashop właśnie :P
    • shoper.pl Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 07.07.15, 11:11
      Jeśli zastanawiasz się nad uruchomieniem sklepu internetowego miej na uwadze udostępniane w ramach oprogramowania metody płatności. Np. oprogramowanie Shoper uruchomiło własny system płatności: Płatności Shoper. Przelewy są natychmiastowe do właściciela sklepu a prowizja jest najniższa na rynku. Dodatkowo nowi klienci nie płacą prowizji przez pierwsze 3 miesiące, po tym czasie prowizja jest na stałym poziomie 1,69%. Prosta kalkulacja potwierdza, że start ze sklepem internetowym nie wymaga dużych nakładów finansowych. Uruchomienie Płatności Shoper nie wymaga formalności, można tego dokonać z panelu administracyjnego sklepu. Więcej można poczytać tutaj: www.shoper.pl/platnosci/
      Dodatkowo wszyscy nowi klienci, którzy założą sklep do końca lipca, wybiorą Płatności Shoper mogą mieć skórkę graficzną do sklepu o połowę taniej (kod rabatowy: SKIN50).

• malwinasiudym Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 09.09.15, 10:38
      Proponuję wybrać jak najprostszą w obsłudze platformę, którą mozna łatwo zintegrować z płatnościami internetowymi. Oferty platform sprzedażowych są dość podobne.
    • koczor6 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 11.09.15, 12:36
      Shoper będzie chyba najlepszym rozwiązaniem, jest tez najprostszy w obsłudze i na pewno dasz sobie z nim rade. Bardzo polecam, bo sam korzystam :) Pozdrawiam / drukarnia.like08.pl/
    • krawczs Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 14.09.15, 14:30
      Witam
      Osobiście doradziłbym Shopera. Pamiętaj tylko by sklep był unikalny, czyli specjalnie dostosowany graficznie.
      Należy również pamiętać o regulaminie i GIODO
      www.skadmin.pl/pl/sklepy-internetowe.html
    • dzonson5 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 10.04.16, 12:00
      Ale w czym problem przy ograniczeniach finansowych, żeby zdecydować się na wersję darmową? w esprzedaz.com mają taką wersję sellingo która da ci czas na rozciągnięcie skrzydeł - masz darmową wersję bez zobowiązań. no i dzięki temu możesz wszsytko wypróbować i się przekonac bez konsekwencji w razie czego. U mnie skończyło się własnie sklepem dedykowanym od nich ale to już...z czasem :)
      • karolina.karolinah55 Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 06.05.16, 10:30
        Nie wiem jak wygląda sprawa z tą platforma, ale tak naprawdę wersja darmowa to standard. Zaczynasz wersją testową na 14 dni, nic nie płacisz i albo się decydujesz i opłacasz abonament albo nie. Sama mam sklep internetowy, akurat w Shy-Shop, więc wiem jak to działa na rynku.
    • marcin.karn Re: Które oprogramowanie sklepu shoper ,ebex czy 24.08.16, 19:58
      Płatności internetowe to tak naprawdę tylko jeden z wielu elementów poprawnie funkcjonującego sklepu internetowego. Integracja z ERP, kurierami, pocztą, systemami do mailingu... Polecam ambasadainternetu.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka