25.02.16, 21:07
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • stokrotka_beauty Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 29.02.16, 13:20
      Zgadzam się z gienią. Może w jakąś fundację?
      • wajs_tronix205 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 22.05.17, 17:22
        Dzień dobry. Jestem dopiero po studiach, znaleźć porządną pracę nie jest łatwo, postanowiłem więc szukać dodatkowego źródła dochodów. Znajoma opowiedziała o rynku Forex i o zyskach, które mogę uzyskać. Zacząłem szukać informacji na ten temat i znalazłem TeleTrade. Byłem na spotkaniu z doradcą w biurze firmy w Warszawie. Poznałem ludzi, którzy są klientami TeleTrade, posłuchałem opini na temat współpracy z tym brokerem. Z tego, co miałem okazję zobaczyć i usłyszeć, sądzę, że firma zasługuje na zaufanie. Zamierzam skorzystać z usług i założyć konto.
    • zeydler Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 02.03.16, 10:27
      Witam,
      Dziękuję za podanie linka i opisanie inwestycji. Przejrzałem stronę www.binarne.net i bardzo mi się spodobał pomysł inwestowania. Myślę że warto to sprawdzić w praktyce;-)
      Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
    • smerfus1 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 22.03.16, 06:28
      Jest nowy rewelacyjny program
      - 128 % PO 1 dzień
      - 325 % PO 5 dniach.
      - 550 % PO 10 dniach.
      - 780 % PO 15 dniach.
      - 1055 % PO 25 dniach.
      - 2550 % PO 32 dniach.
      - 4000 % PO 55 dniach.
      Sprawdź sam kalkulator na stronie
      www.suv-funds.com/?ref=pietras
    • kazik.stelak Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 16.06.16, 15:04
      a myślałeś o forexie? inwestowanie w giełdę, spółki? z początku może się to wydać zbyt skomplikowane ale daje całkiem spory zysk, może powinieneś spróbować
      ja zaczynałem w Tele Trade, mają takie opcje dla laików i szkolenia więc wszystkiego można się nauczyć
      pozdrawiam
    • wajs_tronix205 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 25.04.17, 13:14
      Siema, czy może ktoś opowiedzieć więcej o brokerze TeleTrade? Widziałem dość ciekawą publikację o ich usługach, chciałem dowiedzieć się, czy ktoś już z nich korzystał. Wygląda dość atrakcyjnie, ale zupełnie nie znam się na temacie.
    • laurabii11 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 28.04.17, 15:56
      Witam :)

Ostatnio znalazłam sposób na dodatkowe pieniądze. ClixSense.com to program typu PTC, czyli zarabianie w nim polega na oglądaniu reklam, klikaniu w reklamy, wypełnianiu ankiet. Obecnie to jeden z najlepszych programów na rynku PTC.

Członkostwo w ClixSense jest darmowe, legalne i w każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

NA CZYM POLEGA ZARABIANIE, JAK ZARABIAĆ W CLIXSENSE?

View Ads – tu klikamy w płatne linki i banery: $0.001 – $0.02 / za klik (dziennie około 10 – 25 reklam).

Surveys – płatne ankiety – wartość od około $ 0,80 za wypełnienie ankiety wzwyż. Jest to zdecydowanie najlepsza część tego serwisu. Tu zarabiamy najwięcej. Dostajemy tu ankiety od wielu różnych firm takich jak: CINT, YourSurveys, OpinionWorld i na zaproszenie wiele innych takich jak Toluna itd. Ankiety są po polsku.

ClixGrid – Klikanie w sekcji klików konkursowych: Codziennie w sekcji ClixGrid otrzymasz 30 szans na wygranie 10$ (nagrody od 0,1$ do 10$)

Offers, Tasks – płatne oferty, zadania

Jeśli nie zna się angielskiego, można sobie pomóc instalując Google Chrome, które tłumaczy automatycznie obce języki.

Link do rejestracji w programie: www.clixsense.com/?11099013

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka