zeydler 25.02.16, 21:07 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka_beauty Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 29.02.16, 13:20 Zgadzam się z gienią. Może w jakąś fundację? Odpowiedz Link
wajs_tronix205 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 22.05.17, 17:22 Dzień dobry. Jestem dopiero po studiach, znaleźć porządną pracę nie jest łatwo, postanowiłem więc szukać dodatkowego źródła dochodów. Znajoma opowiedziała o rynku Forex i o zyskach, które mogę uzyskać. Zacząłem szukać informacji na ten temat i znalazłem TeleTrade. Byłem na spotkaniu z doradcą w biurze firmy w Warszawie. Poznałem ludzi, którzy są klientami TeleTrade, posłuchałem opini na temat współpracy z tym brokerem. Z tego, co miałem okazję zobaczyć i usłyszeć, sądzę, że firma zasługuje na zaufanie. Zamierzam skorzystać z usług i założyć konto. Odpowiedz Link
zeydler Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 02.03.16, 10:27 Witam, Dziękuję za podanie linka i opisanie inwestycji. Przejrzałem stronę www.binarne.net i bardzo mi się spodobał pomysł inwestowania. Myślę że warto to sprawdzić w praktyce;-) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
smerfus1 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 22.03.16, 06:28 Jest nowy rewelacyjny program - 128 % PO 1 dzień - 325 % PO 5 dniach. - 550 % PO 10 dniach. - 780 % PO 15 dniach. - 1055 % PO 25 dniach. - 2550 % PO 32 dniach. - 4000 % PO 55 dniach. Sprawdź sam kalkulator na stronie www.suv-funds.com/?ref=pietras Odpowiedz Link
kazik.stelak Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 16.06.16, 15:04 a myślałeś o forexie? inwestowanie w giełdę, spółki? z początku może się to wydać zbyt skomplikowane ale daje całkiem spory zysk, może powinieneś spróbować ja zaczynałem w Tele Trade, mają takie opcje dla laików i szkolenia więc wszystkiego można się nauczyć pozdrawiam Odpowiedz Link
wajs_tronix205 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 25.04.17, 13:14 Siema, czy może ktoś opowiedzieć więcej o brokerze TeleTrade? Widziałem dość ciekawą publikację o ich usługach, chciałem dowiedzieć się, czy ktoś już z nich korzystał. Wygląda dość atrakcyjnie, ale zupełnie nie znam się na temacie. Odpowiedz Link
laurabii11 Re: Bezpieczne inwestowanie pieniędzy przez laika 28.04.17, 15:56 Witam :) Ostatnio znalazłam sposób na dodatkowe pieniądze. ClixSense.com to program typu PTC, czyli zarabianie w nim polega na oglądaniu reklam, klikaniu w reklamy, wypełnianiu ankiet. Obecnie to jeden z najlepszych programów na rynku PTC. Członkostwo w ClixSense jest darmowe, legalne i w każdej chwili możesz z niego zrezygnować. NA CZYM POLEGA ZARABIANIE, JAK ZARABIAĆ W CLIXSENSE? View Ads – tu klikamy w płatne linki i banery: $0.001 – $0.02 / za klik (dziennie około 10 – 25 reklam). Surveys – płatne ankiety – wartość od około $ 0,80 za wypełnienie ankiety wzwyż. Jest to zdecydowanie najlepsza część tego serwisu. Tu zarabiamy najwięcej. Dostajemy tu ankiety od wielu różnych firm takich jak: CINT, YourSurveys, OpinionWorld i na zaproszenie wiele innych takich jak Toluna itd. Ankiety są po polsku. ClixGrid – Klikanie w sekcji klików konkursowych: Codziennie w sekcji ClixGrid otrzymasz 30 szans na wygranie 10$ (nagrody od 0,1$ do 10$) Offers, Tasks – płatne oferty, zadania Jeśli nie zna się angielskiego, można sobie pomóc instalując Google Chrome, które tłumaczy automatycznie obce języki. Link do rejestracji w programie: www.clixsense.com/?11099013 Odpowiedz Link