24.04.06, 16:09
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • kasiabus Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 24.04.06, 20:05
      W moim sklepie jest w tej chwili ponad tysiąc produktów i cały czas wprowadzam
      nowe.
      Korzystam z gotowego oprogramowania cStore + indywidualna grafika + drobne
      zmiany (np. wyszukiwanie produktów wg wieku dziecka).
      • ada1 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 25.04.06, 11:15
        Oglądałam twój sklep - jest bardzo ładny :)
        Mam jeszcze jedno pytanie - czy wszystkie produkty wprowadzałaś sama czy może
        zrobiła to firma cStore?
        • kasiabus Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 25.04.06, 11:46
          ada1 napisała:
          > Oglądałam twój sklep - jest bardzo ładny :)
          Dziękuję :o)

> Mam jeszcze jedno pytanie - czy wszystkie produkty wprowadzałaś sama czy może
          > zrobiła to firma cStore?
          Sama wszystko robię - od szukania zdjęć i opisów na stronach producentów,
          poprzez ich obróbkę, ważenie i sprawdzanie cen w hurtowniach, kończąc na
          wprowadzeniu do sklepu.
          Jest z tym masa roboty...
          • cirrus4 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 10:01
            A czy mozna brac fotki ze strony producentow?
            • redchili Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 18:34
              Po uzyskaniu zgody - chyba, że są specjalnie przeznaczone do takiego celu (tak
              robią np. hurtownie książek). Oczywiście nie ma mowy o hotlinkowaniu - kopiujesz
              i wgrywasz na własny serwer.
              • cirrus4 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 23:25
                Serdecznie dziekuje za odpowiedz.
    • maciek86wro Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 18.03.16, 08:34
      1000 produktów, to już w sumie nie zabawa. Ja bym na Twoim miejscu nie bawił się w gotowe szablony...choćby przez UX design, który może być kompletnie niedostosowany do potrzeb Twoich klientów i sklep zwyczajnie nie będzie konwertował. Lepiej wprowadzić sklep na jakąś platformę open source (z doświadczenia polecam PrestaShop). Jest sporo firm, które to robią - na tym nie ma co oszczędzać jeśli chodzi o profesjonalizm, obsługę i bezpieczeństwo...oczywiście jeżeli poważnie traktujesz swój biznes ;) Ostatnio na facebooku wyświetlił mi się post z fajną realizacją na PrestaShop dla branży modowej...i to poważnego gracza. Sklep robiła firma Waynet , bo właśnie ich post do mnie dotarł. Możesz sobie sprawdzić na waynet.pl/ - strona wygląda fajnie, realizacje nawet bardzo :)
      Powodzenia! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka