ada1 24.04.06, 16:09 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabus Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 24.04.06, 20:05 W moim sklepie jest w tej chwili ponad tysiąc produktów i cały czas wprowadzam nowe. Korzystam z gotowego oprogramowania cStore + indywidualna grafika + drobne zmiany (np. wyszukiwanie produktów wg wieku dziecka). Odpowiedz Link
ada1 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 25.04.06, 11:15 Oglądałam twój sklep - jest bardzo ładny :) Mam jeszcze jedno pytanie - czy wszystkie produkty wprowadzałaś sama czy może zrobiła to firma cStore? Odpowiedz Link
kasiabus Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 25.04.06, 11:46 ada1 napisała: > Oglądałam twój sklep - jest bardzo ładny :) Dziękuję :o) > Mam jeszcze jedno pytanie - czy wszystkie produkty wprowadzałaś sama czy może > zrobiła to firma cStore? Sama wszystko robię - od szukania zdjęć i opisów na stronach producentów, poprzez ich obróbkę, ważenie i sprawdzanie cen w hurtowniach, kończąc na wprowadzeniu do sklepu. Jest z tym masa roboty... Odpowiedz Link
cirrus4 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 10:01 A czy mozna brac fotki ze strony producentow? Odpowiedz Link
redchili Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 18:34 Po uzyskaniu zgody - chyba, że są specjalnie przeznaczone do takiego celu (tak robią np. hurtownie książek). Oczywiście nie ma mowy o hotlinkowaniu - kopiujesz i wgrywasz na własny serwer. Odpowiedz Link
cirrus4 Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 16.05.06, 23:25 Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link
maciek86wro Re: Sklep oferujacy ponad 900 produktów 18.03.16, 08:34 1000 produktów, to już w sumie nie zabawa. Ja bym na Twoim miejscu nie bawił się w gotowe szablony...choćby przez UX design, który może być kompletnie niedostosowany do potrzeb Twoich klientów i sklep zwyczajnie nie będzie konwertował. Lepiej wprowadzić sklep na jakąś platformę open source (z doświadczenia polecam PrestaShop). Jest sporo firm, które to robią - na tym nie ma co oszczędzać jeśli chodzi o profesjonalizm, obsługę i bezpieczeństwo...oczywiście jeżeli poważnie traktujesz swój biznes ;) Ostatnio na facebooku wyświetlił mi się post z fajną realizacją na PrestaShop dla branży modowej...i to poważnego gracza. Sklep robiła firma Waynet , bo właśnie ich post do mnie dotarł. Możesz sobie sprawdzić na waynet.pl/ - strona wygląda fajnie, realizacje nawet bardzo :) Powodzenia! :) Odpowiedz Link