kajka04 11.10.06, 22:07 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudaa2 Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 11.10.06, 22:57 Bo robienie tego co sprzedaję sprawia mi ogromną frajdę.A obawy miałam i mam nadal.Internet pomaga docierać w różne miejsca i koszt utrzymania takiego sklepu jest niewielki. Odpowiedz Link
tkasia1 Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 12.10.06, 08:47 Bo przedmioty ktore sprzedaje od dawna byly moim "hobby". Znam je i oprocz sprzedazy moge poradzic, pomoc, podyskutowac. A sprzedaje nie tylko przez internet. ------ Gry na PC i nie tylko Odpowiedz Link
zero925 Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 12.10.06, 08:46 u mnie wybór był prosty - wytwarzam to, co sprzedaję, mam wiele kontaktów w branży. Ot i już. (chociaż efektem, którego nie przewidziałem jest histeryczny atak na mój sklepik ze strony sprzedawaców "realnych". Szantażują mi dostawaców niestety.) Odpowiedz Link
loriaan Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 12.10.06, 09:43 u mnie to samo co u przedmówczyn..poprstu sprzedaję to co robie.. ageneralnie przestalo mnie bawic dawanie zarabiac na tym komus innemu..( galerie internetowe biorą 30-40% marzy. wiec aby cena byla przystepna i klient chcial kupic cos.. to ja musialam praktycznie oddawac prace z koszta produkcji) teraz mam na tym jakis zarobek przynajmniej:) Odpowiedz Link
komunia1 Ja właśnie zaczynam i... 17.10.06, 20:47 i mam dylemat: sprzedawać to co lubię i znam, czy sprzedawać to, na czym będzie zysk? To drugie trochę bezduszne, a ja jestem kobietą ;))) Więc nie wiem czy sentyment nie wygra z zyskiem ;) A nóż się uda... Co o tym myślicie? Warto inwestować w sentyment...:)? Odpowiedz Link
krewetka Re: Ja właśnie zaczynam i... 18.10.06, 11:49 ja bede probowac handlowac tym co lubię, mam nadzieje ze sie uda :) Odpowiedz Link
kasiabus Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 20.10.06, 12:00 Ja wybrałam produkty dla dzieci, bo się na tym znam (sama mam dziecko) i mnie to interesuje. Oczywiście - wybór asortymentu był poparty moim przekonaniem, że towar będzie się sprzedawał przez Internet, inaczej bym się za to nie brała. A obawy... są zawsze, ale trzeba robić wszystko, żeby się nie spełniły... Odpowiedz Link
kassada Re: dlaczego sprzedajecie to, co sprzedajecie? 20.10.06, 15:37 Ja dlatego, że jestem producentem ubranek. A producentem jestem dlatego, ze mało co mi się dla moich dzieci podobało, poznałam dziewczynę, ktora projektuje fajne rzeczy i ... zaryzykowałysmy ;) Odpowiedz Link