moni1966 25.05.08, 00:36 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rascha Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 26.05.08, 10:06 Brakuje mi bardziej rozbudowanej wyszukiwarki.tzn takiej ,która wyszukuje po rozmiarach Nie widze nigdzie podanych rozmiarów- główny błąd! Brak informacji o rodzajach płatnosci w jakimś widocznym miejscu. Jeśli nie masz kasy fiskalnej a mysle,że nie masz nie możesz sprzedawać z możliwościa płatnosci gotówką przy odbiorze. Wszelkie płatnosci muszą przechodzic przez konto.Może odebrac towar w siedzibie firmy ale zapłacic musi przelewem. Na zachęte dla klientów jeśli chcesz możesz dać info,że zakupy powyżej jakiejś kwoty wysyłane są gratis- to dobry sposób na zachetę do wiekszych zakupów. Grafika ładna, przyciągajaca oko - wygląda ok. Odpowiedz Link
moni1966 Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 26.05.08, 12:27 Super:)Wielkie dzięki dzięki:) Odpowiedz Link
adetka Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 30.05.08, 09:05 regulamin do bani, zapisy niezgodne z prawem, brak wszystkich wymaganych prawem zapisów... wieeeele pracy do wykonania Odpowiedz Link
moni1966 Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 31.05.08, 22:47 Droga Adetko,chodzi o pracę nad regulaminem,prawda? Odpowiedz Link
adetka Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 01.06.08, 11:39 tak, mnie głównie interesują informacje o firmie oraz regulamin i ich zgodność z obowiązującym prawem - tutaj tego nie widzę - 1 spotkanie z IH i UOKiK i szybciutko zakwestionują Odpowiedz Link
maciejgg Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 02.06.08, 15:39 dlaczego zdecydowała się Pani na tego dostawcę oprogramowania?? Kolega wypowiadał się bardzo "ostrożnie" shoper.pl. Odpowiedz Link
moni1966 Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 25.08.08, 08:06 Dlaczego zdecydowałam sie na to oprogramowanie? Chyba cena oraz to,że administracja jest jak mi się wtedy wydawało dość prosta. Odpowiedz Link
maciejgg Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 02.06.08, 15:52 W jakim celu są zamieszczone następujące statystyki?? użytkowników online: zalogowanych: liczba odsłon: Moim zdaniem jest to tylko informacja dla konkurencji o ruchu na sklepie. Czyż nie?? Odpowiedz Link
beaujour Re: I ja bym też chciała poddać sie ocenie.. 03.06.08, 13:11 Witam, tez chciałabym poddac ocenie mój sklepik internetowy. www.beau-jour.pl Z góry dziękuje za wszytskie opinie :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link