mariusz69 31.08.08, 19:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powszechna2009 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 01.09.08, 22:33 Właściwie nie ma do czego się przyczepić. www.ksiegarnia.edu.pl/ Odpowiedz Link
mariusz69 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 07.09.08, 20:15 Dziękuję bardzo, chociaz powiem szczerze , ze spodziewałem się większej ilości reakcji. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam . Odpowiedz Link
cortez_9874 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 22.06.09, 15:10 Tak kiepskiego poziomu obsługi nie widziałem już dawno. Pracownicy Pana sklepu z łaską odpowiadają na e-maile, podczas kontaktu telefonicznego słyszy się "Proszę zadzwonić później, bo muszę sprawdzić/nie wiem". Najpierw obiecują szybką wysyłkę na następny dzień po zaksięgowaniu wpłaty, a potem okazuje się, że nawet nie potrafią określić przybliżonego terminu realizacji zamówienia "Bo hurtownia, w której się zaopatrujemy nie odpowiada na nasze zapytania". Kompletna amatorszczyzna. Odpowiedz Link
lukasz_77_waw Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 27.09.09, 23:05 Mimo zapoznania sie z opinia cortez postanowilem zaryzykowac kupno w vertino.pl ponieważ płytki paradyża ktore mnie interesowaly mieli najtaniej. Zamowilem plytki z opcja platnosci przy dostawie, w przeciagu 20 minut otrzymałem e-mailem informacje ze plytki beda u mnie za 3 dni. Dzien przed planowana dostawa zadzwonil do mnie pracownik sklepu potwierdzajac ze nastepnego dnia dostane towar i ustalilismy odpowiednia dla mnie godzine odbioru. W dniu dostawy skontaktowal sie ze mna kurier aby potwierdzic godzine odbioru. Plytki przyjechaly na palecie, konkretnie spakowane, wszystkie cale. Jednym slowem jestem bardzo zadowolony z obslugi vertino.pl a przedewszystkim z ceny (zaoszczedzilem okolo 800zl). Osobiście polecam. Odpowiedz Link
artremi Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 01.07.09, 03:51 Na pierwszy rzut oka, strony wygladaja ladnie ale bardzo wolno sie wyswietlaja. Na start kliknelam na "O nas", zeby zobaczyc jakie uslugi czy produkty oferuje sklep. Jest tam bardzo malo informacji o tym.... Odpowiedz Link
cortez_9874 Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieładnie 02.07.09, 16:32 Opinie o sklepie Vertino można znaleźć m.in. na serwisie Dedo, który to serwis już czterokrotnie usunął moją negatywną opinię. Czy służy to wyrobieniu zdania przez konsumentów? Odpowiedzcie sobie Państwo sami. Odpowiedz Link
mariusz69 Re: Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieład 19.07.09, 18:35 Wątpię czy ktoś usuwa negatywne opinie , czy sklep ma taką możliwość. Skłaniam się ku temu że Pana posty są opiniami sfrustrowanej konkurencji. Oj nieładnie, nieładnie! Odpowiedz Link
cortez_9874 Proszę nie wątpić, FAKTY nie kłamią Panie Mariuszu 20.07.09, 08:33 Pracownik serwisu Dedo odpisał mi nawet dlaczego trzykrotnie usunięto moja opinię - nie podałem rzekomo numeru zamówienia. Za czwartym razem naprawiłem owe niedopatrzenie i od 13 lipca mój negatywny komentarz opatrzony jest sygnaturą niezrealizowanego zamówienia. 00026 mówi to Panu coś? Proszę sprawdzić w dokumentacji własnego sklepu, a nie ośmieszać się podejrzeniami o działania konkurencji... W razie czego dysponuję całkiem dobrym udokumentowaniem przebiegu "transakcji" - nie ma problemu by to opublikować tu i ówdzie. Odpowiedz Link
mariusz69 Re: Proszę nie wątpić, FAKTY nie kłamią Panie Mar 20.08.09, 16:49 Sprawdziłem i nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić Pana corteza_9874 za zaistniałą sytuację.Rzeczywiście pracownik mojego sklepu nie udzielił informacji w rzetelny sposób i nie załatwił sprawy tak jak powinien. Pozdrawiam serdecznie.mariusz69 Odpowiedz Link
cortez_9874 Panie Mariuszu, szacunek. 24.09.09, 13:42 Dziękuję panie Mariuszu za ten post. To dowodzi, że są jeszcze ludzie uczciwi, zdolni przyznać się (nie do swojego) błędu. Pozdrawiam Pana serdecznie i życzę bardziej profesjonalnych pracowników. Odpowiedz Link
lukasz_77_waw Re: Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieład 27.09.09, 23:07 Mimo zapoznania sie z opinia cortez postanowilem zaryzykowac kupno w vertino.pl ponieważ płytki paradyża ktore mnie interesowaly mieli najtaniej. Zamowilem plytki z opcja platnosci przy dostawie, w przeciagu 20 minut otrzymałem e-mailem informacje ze plytki beda u mnie za 3 dni. Dzien przed planowana dostawa zadzwonil do mnie pracownik sklepu potwierdzajac ze nastepnego dnia dostane towar i ustalilismy odpowiednia dla mnie godzine odbioru. W dniu dostawy skontaktowal sie ze mna kurier aby potwierdzic godzine odbioru. Plytki przyjechaly na palecie, konkretnie spakowane, wszystkie cale. Jednym slowem jestem bardzo zadowolony z obslugi vertino.pl a przedewszystkim z ceny (zaoszczedzilem okolo 800zl). Osobiście polecam. Odpowiedz Link
lukasz_77_waw Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 27.09.09, 23:11 Mimo zapoznania sie z opinia cortez postanowilem zaryzykowac kupno w vertino.pl ponieważ płytki paradyża ktore mnie interesowaly mieli najtaniej. Zamowilem plytki z opcja platnosci przy dostawie, w przeciagu 20 minut otrzymałem e-mailem informacje ze plytki beda u mnie za 3 dni. Dzien przed planowana dostawa zadzwonil do mnie pracownik sklepu potwierdzajac ze nastepnego dnia dostane towar i ustalilismy odpowiednia dla mnie godzine odbioru. W dniu dostawy skontaktowal sie ze mna kurier aby potwierdzic godzine odbioru. Plytki przyjechaly na palecie, konkretnie spakowane, wszystkie cale. Jednym slowem jestem bardzo zadowolony z obslugi vertino.pl a przedewszystkim z ceny (zaoszczedzilem okolo 800zl). Osobiście polecam. Odpowiedz Link
marcin_dondelewski Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 04.10.09, 19:55 Sklep przejrzysty i ładny. W dziale kontakt powinien się znaleźć adres sklepu gdzie fizycznie się mieści. Dodaje to zaufania do sklepu. ---------------- Jak zwiększyć zyski w sklepie internetowym ? www.praktycznyebiznes.pl/a.html Odpowiedz Link