31.08.08, 19:01
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • powszechna2009 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 01.09.08, 22:33
      Właściwie nie ma do czego się przyczepić.

www.ksiegarnia.edu.pl/
      • mariusz69 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 07.09.08, 20:15
        Dziękuję bardzo, chociaz powiem szczerze , ze spodziewałem się
        większej ilości reakcji. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam .
        • cortez_9874 Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 22.06.09, 15:10
          Tak kiepskiego poziomu obsługi nie widziałem już dawno. Pracownicy Pana sklepu z
          łaską odpowiadają na e-maile, podczas kontaktu telefonicznego słyszy się "Proszę
          zadzwonić później, bo muszę sprawdzić/nie wiem". Najpierw obiecują szybką
          wysyłkę na następny dzień po zaksięgowaniu wpłaty, a potem okazuje się, że nawet
          nie potrafią określić przybliżonego terminu realizacji zamówienia "Bo hurtownia,
          w której się zaopatrujemy nie odpowiada na nasze zapytania". Kompletna
          amatorszczyzna.
          • lukasz_77_waw Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 27.09.09, 23:05
            Mimo zapoznania sie z opinia cortez postanowilem zaryzykowac kupno w vertino.pl ponieważ płytki paradyża ktore mnie interesowaly mieli najtaniej. Zamowilem plytki z opcja platnosci przy dostawie, w przeciagu 20 minut otrzymałem e-mailem informacje ze plytki beda u mnie za 3 dni.
            Dzien przed planowana dostawa zadzwonil do mnie pracownik sklepu potwierdzajac ze nastepnego dnia dostane towar i ustalilismy odpowiednia dla mnie godzine odbioru. W dniu dostawy skontaktowal sie ze mna kurier aby potwierdzic godzine odbioru. Plytki przyjechaly na palecie, konkretnie spakowane, wszystkie cale.
            Jednym slowem jestem bardzo zadowolony z obslugi vertino.pl a przedewszystkim z ceny (zaoszczedzilem okolo 800zl). Osobiście polecam.
    • artremi Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 01.07.09, 03:51
      Na pierwszy rzut oka, strony wygladaja ladnie ale bardzo wolno sie
      wyswietlaja. Na start kliknelam na "O nas", zeby zobaczyc jakie uslugi
      czy produkty oferuje sklep. Jest tam bardzo malo informacji o tym....
      • cortez_9874 Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieładnie 02.07.09, 16:32
        Opinie o sklepie Vertino można znaleźć m.in. na serwisie Dedo, który to serwis
        już czterokrotnie usunął moją negatywną opinię. Czy służy to wyrobieniu zdania
        przez konsumentów? Odpowiedzcie sobie Państwo sami.
        • mariusz69 Re: Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieład 19.07.09, 18:35
          Wątpię czy ktoś usuwa negatywne opinie , czy sklep ma taką
          możliwość. Skłaniam się ku temu że Pana posty są opiniami
          sfrustrowanej konkurencji. Oj nieładnie, nieładnie!
          • cortez_9874 Proszę nie wątpić, FAKTY nie kłamią Panie Mariuszu 20.07.09, 08:33
            Pracownik serwisu Dedo odpisał mi nawet dlaczego trzykrotnie usunięto moja
            opinię - nie podałem rzekomo numeru zamówienia. Za czwartym razem naprawiłem owe
            niedopatrzenie i od 13 lipca mój negatywny komentarz opatrzony jest sygnaturą
            niezrealizowanego zamówienia. 00026 mówi to Panu coś? Proszę sprawdzić w
            dokumentacji własnego sklepu, a nie ośmieszać się podejrzeniami o działania
            konkurencji...
            W razie czego dysponuję całkiem dobrym udokumentowaniem przebiegu "transakcji" -
            nie ma problemu by to opublikować tu i ówdzie.
            • mariusz69 Re: Proszę nie wątpić, FAKTY nie kłamią Panie Mar 20.08.09, 16:49
              Sprawdziłem i nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić Pana
              corteza_9874 za zaistniałą sytuację.Rzeczywiście pracownik mojego
              sklepu nie udzielił informacji w rzetelny sposób i nie załatwił
              sprawy tak jak powinien. Pozdrawiam serdecznie.mariusz69
              • cortez_9874 Panie Mariuszu, szacunek. 24.09.09, 13:42
                Dziękuję panie Mariuszu za ten post. To dowodzi, że są jeszcze ludzie uczciwi, zdolni przyznać się (nie do swojego) błędu. Pozdrawiam Pana serdecznie i życzę bardziej profesjonalnych pracowników.
        • lukasz_77_waw Re: Negatywne opinie o sklepie są usuwane, nieład 27.09.09, 23:07
          Mimo zapoznania sie z opinia cortez postanowilem zaryzykowac kupno w vertino.pl ponieważ płytki paradyża ktore mnie interesowaly mieli najtaniej. Zamowilem plytki z opcja platnosci przy dostawie, w przeciagu 20 minut otrzymałem e-mailem informacje ze plytki beda u mnie za 3 dni.
          Dzien przed planowana dostawa zadzwonil do mnie pracownik sklepu potwierdzajac ze nastepnego dnia dostane towar i ustalilismy odpowiednia dla mnie godzine odbioru. W dniu dostawy skontaktowal sie ze mna kurier aby potwierdzic godzine odbioru. Plytki przyjechaly na palecie, konkretnie spakowane, wszystkie cale.
          Jednym slowem jestem bardzo zadowolony z obslugi vertino.pl a przedewszystkim z ceny (zaoszczedzilem okolo 800zl). Osobiście polecam.
    • lukasz_77_waw Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 27.09.09, 23:11
      • marcin_dondelewski Re: www.vertino.pl Bardzo proszę o opinie 04.10.09, 19:55
        Sklep przejrzysty i ładny.

W dziale kontakt powinien się znaleźć adres sklepu gdzie fizycznie się mieści.
        Dodaje to zaufania do sklepu.

----------------
        Jak zwiększyć zyski w sklepie internetowym ?
        www.praktycznyebiznes.pl/a.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka