barline.eu 01.10.08, 21:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajder86 Re: No tak mamy sklep internetowy.... 02.10.08, 10:21 Ja jestem w trakcie zakładania. Na początku planuje sam działać. Później jak się sprawdzi to może 1-2 znajomych zatrudnie ale narazie ciężko mi oceniać ;) A ty masz tylko ten sklep internetowy czy jeszcze jakiś stacjonarny? Odpowiedz Link
corregidor Re: No tak mamy sklep internetowy.... 02.10.08, 21:49 Poczytajcie dzisiejsze artykuły w wyborczej o plajtach sklepów internetowych hoopla i vivid Może lepiej zwijajcie się póki czas minimalizując straty Odpowiedz Link
barline.eu eeeee, tego się nie boję:) 02.10.08, 22:39 boję się braku czasu.... corregidor napisał: > Poczytajcie dzisiejsze artykuły w wyborczej o plajtach sklepów > internetowych hoopla i vivid > > Może lepiej zwijajcie się póki czas minimalizując straty Odpowiedz Link
barline.eu Re: No tak mamy sklep internetowy.... 02.10.08, 22:40 jeden stacjonarny jeszcze i będzie szedl II, a potem kolejny i kolejny:) tak to widzę. Jednak przeraża mnie brak czasu totalny. Opowiedz mi o Twoim? Odpowiedz Link
bobomix Re: No tak mamy sklep internetowy.... 18.10.08, 21:15 napisz jak zaczynaliście... ile wyłożyliście na starcie ? pzdr i powodzenia Odpowiedz Link
barline.eu Pośmiałbyś się jak zaczynaliśmy:) 20.10.08, 22:38 w malutkiej kanciapce grupka zapaleńców gotowych na ryzyko. Kasa? Dużo- szczerze powiem, że sprzedałąm mieszkanie:( na szczeście mam juz 2 - na kredyt, nie za gotówkę:D jeżeli mam byc szcera nie ma opcji wyjść na zysk w ciągu kilku miesięcy- trzeba stale inwestować, rozwijać się, gdyz inacej z akilka lat zwijasz torby. Jedno wiem- pracując ciężko, inwestując wszystko można naprawdę porzadnie rozkręcić firmę. To pasja;) Wraając do poczatku- duży magazxyn połączony z biurem no i- dobre progrsmy magazynowo- księgowe, właściwe okodowanie towaru. ojoj. napisz Ty tez:) powymieniamy się doswidczeniem. Nie mogę Ci sprzedać tajników naszej firmy, ale..... mozemy się powymieniać tipami:) np co do wysylek OOOOOOOOOOOooooooooooooooooOOOOOOOOO teraz Twój ruch:) Odpowiedz Link
bobomix Re: Pośmiałbyś się jak zaczynaliśmy:) 22.10.08, 21:37 bardzo chętnie wymienie się doświadczeniami, podaj email Odpowiedz Link
barline.eu internetowy, teraz budujemy stacjo. 08.11.08, 15:07 dobrze miec znajomych:)) Odpowiedz Link
motylek719 Re: No tak mamy sklep internetowy.... 06.12.08, 18:33 Witam serdecznie. Przeczytałam,iż zakłada Pan sklep internetowy. Mam pytanie czy już Pan ze wszystkim się uporał? i jak to wyglądało? Sama planuję otworzyć taki sklep ale nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać:-) Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jonah Re: No tak mamy sklep internetowy.... 10.12.08, 20:10 Witam. Podstawowe informacje na ten temat może Pani znaleźć pod tym adresem: www.etradepro.pl/poradnik.html Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link
lisha2 Re: No tak mamy sklep internetowy.... 21.10.08, 07:55 Witam, tez planuje zalozyc sklep w internecie, powiedzcie jak to jest od strony prawnej, co musi byc na temat firmy zamieszczone na stronie sklepu? Czy od poczatku musze miec kase fiskalna? i jaki to koszt? Pozdrawiam, www.calkiem-tanio.pl Odpowiedz Link
barline.eu wiec tak: 08.11.08, 15:05 cześc:) gratuluję odwagi i pomysłu. Naprawdę. Zamieszczone musi byc: regulamin, paragraf o mozliwosci zwrotu towaru (zgodnie z ustawa sprzedaz na odleglosc) nie musisz miec zadnej kasy fiskalnej- to mity- jednak pamietaj o zachowaniu limitow no i wplata tylko na konto (przy sprzedazy dla osob fiz). Koszt....hm..... nie wiem co masz na mysli? sam sklep? roznie - zalezy co chcesz odparu stówek do kilkanastu tysiaczkow. Napisz do firm robiących sklepy- kilku, napisz co potrzebujesz i czekaj na oferty. Zycze powodzenia. Daj znak jak sie rozkreca lisha2 napisała: > Witam, > tez planuje zalozyc sklep w internecie, powiedzcie jak to jest od strony > prawnej, co musi byc na temat firmy zamieszczone na stronie sklepu? > Czy od poczatku musze miec kase fiskalna? i jaki to koszt? > > Pozdrawiam, > www.calkiem-tanio.pl Odpowiedz Link
piwonna Re: No tak mamy sklep internetowy.... 25.10.08, 23:12 Przydałoby się z tych sześciu osób choć jedną zatrudnić do robienia zdjęć. Zdjęcia to podstawa sklepu internetowego. Ja na razie jestem na Allegro: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5609006&p=1 Robię też zdjęcia dla dwóch firm działających na Allegro. Marzę o własnym sklepie, ale póki nie zorganizuję całego planu inwestycyjnego nie ruszam z tym pomysłem, bo nie warto bawić się w półśrodki. Odpowiedz Link
barline.eu hahahha:)))))))))dzięki za tip 08.11.08, 15:01 szczera racja: Mamy fotografa - umowę z nim podpisaną jeszcze na kilka miesięcy:( Stara sie jak może, ale juz nie mów że mamy takie okropne zdjęcia:)) Poza tym dzieki, w pewnym sesnie jest to duzy komplement, gdyz skoro z tymi zdjęciami nasze produkty dobrze idą, to co dopiero jak pozmieniamy zdjęcia:) A teraz do mojego kolegi. Napiszę dziś do Ciebie. Pewnie, że możemy się powymieniać. Odpowiedz Link