Dodaj do ulubionych

zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu

17.01.07, 15:11
to tak boli...
Obserwuj wątek
    • ila222 Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 15:14
      ...wiem ze boli...
      Bardzo Ci współczuję..
      Trzymaj się!
      ilona
    • b_a_l_b_i_n_k_a Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 16:10
      Brdzo mi przykro. Trzymaj się.
      • wielorak Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 16:21
        wiem że już nie cierpi, że zawsze będzie przy mnie, cieszę się że był jeszcze z
        nami w święta ale tak serce mi pęka z tej pustki..

..choć zamknięte masz powieki w naszych sercach będziesz żył na wieki...
        • mania60 Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 17:41
          Kiedy zmarła moja ukochana babcia Hela, mój świat zawalił się. A teraz, chociaż nie mam jej już tak długo, wszyscy moi przyjaciele dobrze ja znają.Życzę Ci dzisiaj dużo siły i przede wszystkim ,często wracaj do wspaniałych chwil spędzonych ze swoim dziadziusiem. To naprawdę pomaga. mania
          • aniawx Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 17:54
            wiem, ze boli... bądź dzielna. Kiedyś będziecie razem szczęśliwi tam...bo w
            końcu musi byc kiedyś dobrze!!
            Ania
            • gontcha Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 17:58
              wyrazy wspólczucia...
              • mremiszewska Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 19:21
                Ciężko myśleć, ciężko cokolwiek robić...nic nie jest w stanie ukoić bólu gdy odchodzi bliska osoba. Życzę siły i łączę się z Tobą w bólu. M.
    • motyl12341 Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 19:50
      wyrazy współczucia
      • attenna11 Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 17.01.07, 21:38
        Wyrazy współczucie. trzymaj się.
        Aneta
        • malgosiader Re: zmarł mój kochany dziadziuś.. miał raka mózgu 18.01.07, 08:18
          wyrazy współczucia ...
          m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka