freemason 30.10.06, 20:08 Nie dali jej dojść do słowa (w szczególności Michał Wiśniewski). Byłoby miło, gdyby O. L. na stałe zagościła w programie W.J. i K.S., ale na to się chyba nie zanosi... Tak czy siak, miło, że TVN ją zaprosiła do studia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Olga Lipińska w "Dwururce" 30.10.06, 20:09 He he też widziałam :))) niestety na chwilę odeszłam od TV i usłyszałam jak OL kryczy do młodzieńca "To kłamstwo!!!" - o co chodziło??? Odpowiedz Link
freemason o mieszkanie Szmajdzińskiego 30.10.06, 20:13 Młody człowiek krzyknął, że Szmajdziński załatwił sobie mieszkanie na Wilanowie za 1500 zł. Na to Lipińska (która też jest z tej części Warszawy), krzyknęła, że to kłamstwo. Mieszkała ze Szmajdzińskim w jednym bloku... Odpowiedz Link
freemason a generalnie młodemu chodziło 30.10.06, 20:14 ... że nie tylko PiS jest "be", bo za SLD też "cacy" nie było... Z czym się skądinąd zgadzam! :) Odpowiedz Link
krambambulia Re: a generalnie młodemu chodziło 30.10.06, 23:28 nio :))) ja jestem elektorat PiS :)))) i głosuję na Kazika :) aaaaleeeeeee w ogóle to jestem liberał\ PS pije wiono, więc peoszę usprawiedliwić pijaństwo inbłędy :DDDDDDDDD Odpowiedz Link