zapijaczony_ryj 02.08.14, 18:26 języka polskiego: forum.gazeta.pl/forum/w,28,152430603,152435004,Re_Kpia_z_szalenca.html Czy słusznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl3 Re: MAm skromne pytanie,zarzucono mnie brak znajo 02.08.14, 18:39 Wystarczy znać odmianę przez przypadki. pl.wiktionary.org/wiki/zielony_ludzik Pisze się ...."zarzucono mi brak znajomości" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Odpowiedz pacanie na zasadnicze pytanie zawarte 02.08.14, 18:52 gtxl3 napisał: > Wystarczy znać odmianę przez przypadki. > > pl.wiktionary.org/wiki/zielony_ludzik > Pisze się ...."zarzucono mi brak znajomości" w wątku!!! Poza tym to nie jest pytanie do ciebie ty na kraju dałes ciała i wystarczy. Idź pokabluj dalej, poklikaj kosz, wytłuść sobie coś , a stąd spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Odpowiedz pacanie na zasadnicze pytanie zawar 02.08.14, 18:59 zapijaczony_ryj napisał: Idź pokabluj dalej, forum.gazeta.pl/forum/w,654,151428013,151428013,Wiem_ze_to_nieladnie_kapowac_i_brzydze_sie_tym.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odpowiedz pacanie na zasadnicze pytanie zawar 02.08.14, 19:08 gtxl3 napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > Idź pokabluj dalej, >Wielo nikowy Gnojku, obecny na forum od miesiaca. Odpowiedz na proste pytanie !!!! GDzie w tym co wytłuściłeś jest mój błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odpowiedz pacanie na zasadnicze pytanie zawar 02.08.14, 20:21 zapijaczony_ryj napisał: > gtxl3 napisał: > > > Wystarczy znać odmianę przez przypadki. > > > > pl.wiktionary.org/wiki/zielony_ludzik > > Pisze się ...."zarzucono mi brak znajomości" > > w wątku!!! > Poza tym to nie jest pytanie do ciebie ty na kraju dałes ciała i wystarczy. > Idź po kabluj dalej, poklikaj kosz, wytłuść sobie coś , a stąd spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: MAm skromne pytanie,zarzucono mnie brak znajo 02.08.14, 19:23 gtxl3 napisał: > Wystarczy znać odmianę przez przypadki. > > pl.wiktionary.org/wiki/zielony_ludzik > Pisze się ...."zarzucono mi brak znajomości" MIanownik zielone ludziki!!! O co ci debilu niega Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: MAm skromne pytanie,zarzucono mnie brak znajo 02.08.14, 19:37 zapijaczony_ryj napisał: > gtxl3 napisał: > > > Wystarczy znać odmianę przez przypadki. > > > > pl.wiktionary.org/wiki/zielony_ludzik > > Pisze się ...."zarzucono mi brak znajomości" > > MIanownik zielone ludziki!!! > O co ci debilu niega Ceny gazu i ropy to pryszcz, ja się boję o coś poważniejszego. O zielone ludziki w Polsce drugi przypadek deklinacji, odpowiada na pytania: kogo? czego? (się boję?) zielonych ludzików Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 skutki picia wódki? 07.08.14, 08:50 tfu-tfu-tfu [3x] - na psa urok! Zgińcie, przepadnijcie, mary przeklęte! Odpowiedz Link Zgłoś