wacka1 20.11.09, 21:19 Jutro reprezentuję zwiazek w 3 regionalnym festynie sportowym'sport receptą na zdrowie"No i co Wy na ta panie i panowie.Mam zamiar poznać nowe miasto i świetnie się bawić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: Szykuję strój sportowy 21.11.09, 09:35 Powodzenia i miejsca na podium życzę Odpowiedz Link
cortyzol Re: Szykuję strój sportowy 21.11.09, 14:28 Jak Cię pamiętam z wiosennego zdjęcia z takimi czerwonymi włosami ,to chyba powinnaś sporo schudnąć ,żeby mieć wygląd sportowca.Może się mylę.Ale na zdjęciu wyraźnie widać było opnki i to nie od roweru wadery. Odpowiedz Link
dede43 Re: Cortyzol. 21.11.09, 15:40 Nieładnie. Kobiecie nie liczy nie nigdy: lat, siwych włosów i kilogramów. Zachowuj się!. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Cortyzol. 21.11.09, 16:31 Koleś masz teraz wiecznego wroga.Ależ co tam, 20-a kilogramów w tą, czy w tamtą.Kortyzolku a skąd wiesz jakie ja mam opony na rowerze,może balonówki Odpowiedz Link
wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 18:17 Wlosy czerwone nadal mam.Kilogramów też,ale to mi nie przeszkodziło,ze w powiecie zajeliśmy 1 miejsce.Co prawda,niebrałam udziału w rozgrywkach sportowych,bo wymyślono test intelektualny.Walczyłam tam i jestem z siebie dumna.Z grupy też.Zdobyliśmy 11 medali. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Cortyzol. 21.11.09, 18:45 Tak tylko dla Twojego dobra,żebyś też jeszcze nie zapomniała ile masz wiosenek, naprawdę bez złośliwości przytaczam Ciebie...Limfa blokuje się przez powsałe złogi i stąd mogą być obrzęki.Rwały mnie trochę w nocy łydki.Obrzęki zeszły częściowo z dłoni.... Organizm mówi zwolnij Wacka. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 19:37 Oj mylisz się.Limfa nie zatrzymuje się,gdy człowiek jest w ruchu. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Cortyzol. 21.11.09, 20:38 Nie w tym rzecz i ja o tym co teraz napisałaś doskonale wiem. Ja napisałem bardzo,bardzo ogólnie.Powiedzmy że dostajesz od organizmu sygnały na zwolnienie tempa, o którym tu na forum piszesz. No żebym znowu nie przedobrzył, dam sobie spokój i przepraszam za wyżej.Szacunek i rączki Wacuni całuję.A tak w ogóle to lubię jak jest coś przy kości ,może być np. golonka a po wszystkim dobre zimne piwko. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Cortyzol. 21.11.09, 22:22 Ale mi Ci faceci rączki dziś wycałowali.Dziękuję.Jak by mi ktoś powiedział,ze nie wiem ,jak się pisze nie z czasownikiem to bym popukała po głowie.A okazało się ,ze w poscie wyżej taki błąd popełniłam.Przepraszam. Odpowiedz Link
marii51 Re: Cortyzol. 01.07.22, 10:22 wacka a gdzie et spodenki spotow Twoje ? a sa dawne wpisyprawd ze w interii nic nie ginie... forum.gazeta.pl/forum/search,.html?title=&author=&url=https%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2Fsearch%2C.html&forumId=37412&query=tofika Odpowiedz Link
marii51 Re: Szykuję strój sportowy 01.07.22, 10:16 NIE MOGĘ NAWET CORTYZOLA .. A NIE MOGLAM PRYPOMNIEĆ TEGO NICKU wackę też pamętam jachyba marinka52 tu pisalam albo może tofika fajnie tak powspominac sprzed lat jak tu na forum wesoło i nie raz też nie wesoło ale basia zawsze znała sposobu // na tzw trolli Odpowiedz Link