pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 01.03.10, 12:05 ...no to trochę zieleni na bure jeszcze trawniki... www.youtube.com/watch?v=G8fmN8ltmnM&feature=player_embedded w oczekiwaniu na Wiosnę... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 01.03.10, 12:26 Wieje, wieje i podobno ma wiać jeszcze mocniej. A już,już widziało się wiosnę. Niechby jak najszybciej zazieleniło się i przykryło te wszystkie brudy. Jest bardzo brudno. A pod moim blokiem szczególnie. mam sąsiadkę schizofreniczkę. drze papiery i wyrzuca przez okno, wyrzuca też śmieci tą drogą. Jest nieprzyjemnie, a ona na nic nie reaguje. ma wszystko i wszystkich w nosie, bo żyje w swoim świecie. Straszna choroba. Odpowiedz Link
52ania Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 01.03.10, 12:48 Wieje,wieje, a ja nie znoszę wietrznej pogody.Czekam na wiosnę. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 01.03.10, 16:33 Witam marcowo.U nas też wieje, ale słoneczko pięknie świeci. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 01.03.10, 21:38 U mnie nie wiało,ale na coś takiego się zanosi,bo padam. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 02.03.10, 18:38 A u mnie od wczoraj wiało, dzisiaj dosyć zimno, a nad ranem ma spaść śnieg. A ja już dzisiaj na działce trochę sprzątałam po zimie. Spokojnej nocy życzę. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 03.03.10, 07:54 Dzień dobry wszystkim. Byłam wczoraj w US złożyć PIT (ulga na internet). Tak mocno wiało, że berecik był w zagrożeniu. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 03.03.10, 18:52 Też muszę w końcu się rozliczyć - jedyna ulga to za internet. Dede, mam nadzieję,że berecik nie był moherowy? Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 04.03.10, 06:36 Boucle, moherowy nieco mi wyłysiał jagódko i nie nadaje się już do włożenia. Szkoda, bo miał świetny rudy kolor. Przy mojej aktualnie noszonej siwiźnie - w beżu wyglądam blado. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 04.03.10, 12:08 Witajcie. Mimo przymrozku widać wiosnę, przynajmniej ja widzę ją i czuję. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 04.03.10, 15:07 Słonko pięknie dzis świeci-ale czeka nas parę zimnych dni.Najwazniejsze ze zima juz prawie za nami.Cieszyłabym sie bardziej ale mam kłopot,wyszły mi kiepskie wyniki z tomografu i zanim będę wiedziała coś więcej to mam niezły stres. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 12:35 Nie zamartwiaj się przed czasem. Na to zawsze jest czas. Życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 16:49 Dzięki za dobre słowo.W poniedziałek mam wizytę u lekarza,dowiem sie cos więcej a póki co trzymam się.Wiosna tuz,tuz... Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 16:56 ...irysko, jesteśmy z Tobą,pewno będzie wszystko OK,a póki co to zima wróciła, śnieg,mrozik też,wiaterek taki sobie z pn. ciągnie. Wiosna gdzieś zbłądziła po drodze? W końcu to kobieta!... Odpowiedz Link
cortyzol Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 17:10 A tak w ogóle to przytyłaś ostatnio ,czy schudłaś?Pytam poważnie.Wiesz przecież ,że Cię lubię. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 17:11 Wysyłam Ci m.in koty. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 06.03.10, 18:21 Już od wczoraj zaczęłam obchodzić Święto Kobiet .Nie dostałam goździka i rajstop ale zabawa była setna .Dzis Dzień teściowej ,dzieci pamietały zięć ucałował w oba policzki gdy wróciłam z kijków i byłam taka zimniutka / to fragment dowcipu/.Jutro też będzie miło u znajomych gdzie jest straszny babiniec .Wasze zdrowie .aga Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 07.03.10, 07:32 Dzień dobry. Dziś dopiero świętujemy mojego domowego Kazimierza, choć pewnie dzieciaki i wnuki dorzucą do tego Święto Kobiet. Prawdziwy Dzień Kobiet będzie jutro, z psiapsiółkami. Odpowiedz Link
51pdeta Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 07.03.10, 09:11 Ja dzisiaj też mam gości -moje zaległe urodziny z 27 .02 !Lepiej póżno ,niż wcale ! Odpowiedz Link
jagodajna Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 07.03.10, 10:18 Miłej niedzieli i miłego ucztowania Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 08.03.10, 08:05 Dzień dobry z zaśnieżonego Wrocławia. Leciutko przypadało i przykryło wszystkie "brudy". Do południa pewnie stopnieje. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 08.03.10, 09:53 Pewnie,śnieg poprzykrywał to i owo, ale za moment znowu będzie szaro, a przede wszystkim brudno. Trzeba cierpliwie czekać,aż zieleń to wszystko przykryje. Bo nie mam złudzeń co do tego,że ludzie zaczną śmieci wrzucać do kontenerów i sprzątać po pupilach. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 08.03.10, 10:54 O 15-tej mam wizytę i mam pietra.Co prawda niewiele się chyba dowiem,co najwyżej dostanę skierowanie na następne badania.Jakos to trzeba przeżyc.Cortyzol-niestety,przytyło mi sie jak rzuciłam palenie,cos za cos.Szkoda tylko ze tak późno rzuciłam,dopiero 4 lata a teraz ganiam w strachu po lekarzach.Za głupotę sie płaci,nie ma w zyciu nic za darmo,niestety... Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 09.03.10, 06:48 Witajcie wszyscy mili. Jak po świętowaniu? Humor dopisuje? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 09.03.10, 11:07 Hura! Nie jest żle.Niepotrzebnie sie ponoć stresowałam bo takie guzki tomograf często rejestruje.Jeszcze tylko kardiolog mi został i sie wyjasni.Pogoda piekna,pachnie wiosną. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 09.03.10, 14:28 No i widzisz. A tak się zamartwiałaś. Miłego dnia wszystkim życzę.Zima podobno jeszcze nie odejdzie, tak słyszałam w radiu. Szkoda, bo mnie już pachniało wiosną. << Przyszłość to jest coś, co każdy osiąga z szybkością sześćdziesięciu minut na godzinę, niezależnie od tego, czym się zajmuje i kim jest(C.S.Lewis)>> Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 09.03.10, 16:23 ...iryska, cieszymy się razem z Tobą,a wiosną to już pachnie samo słońce nawet, byliśmy 2 godż połazić i już mamy zarumienione twarze.Tylko ten wiatr,jeszcze zimowy... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 10.03.10, 09:40 Witajcie - dzień podobny do dnia wczorajszego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 10.03.10, 16:01 Dzis w Eko-radio P.Zalewski powiedział że jaki dzień 40-tu Męczenników takie i nastepnych dni 40.O matko,czyzby miały być mroźne?Dobrze ze choć słońce świeci. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 11.03.10, 07:50 Wczoraj było słonecznie choć mroźnie. Czyli zapowiada się nam 40 dni słonecznych (w przeciwieństwie do Iryski, wole wierzyć, że prognoza 40-dniowa dotyczy słoneczka nie mrozu). Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 11.03.10, 18:18 Też chciałabym być optymistką względem pogody. Ale podobno jednak będzie zimno. Szkoda, bo tak się chce już odmiany. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 11.03.10, 18:58 I to jeszcze jak!Dziś u nas było pieknie,wzięłam kijki i psiaki i poszłam na spacer.Jednak jeszcze ciągnie chłodem. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 12.03.10, 06:47 Dzień dobry wszystkim. Czekam na chociaż takie pokazanie sie wiosny, Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 12.03.10, 12:28 Mam niedaleko domu taki zagajnik gdzie tego mnóstwo rosnie.Jak zakwitną to ci przeslę.A na razie szaro i ponuro,słońce juz dzis nie swieci.Ale to nie zmienia faktu ze wiosna tuz,tuz... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 12.03.10, 13:48 Witajcie. Faktycznie ciężko idzie wiośnie to przyjście. Ale przyroda jednak budzi się powoli - wyszły tulipany,krokusy,żonkile, a dwie kotki z tych dokarmianych przeze mnie już przy nadziei. I jak tu nie myśleć,że wiosna tuż,tuż? Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 13.03.10, 14:32 Chyba wszyscy świętują imieniny Krystyny, Bożeny, a może i Izabeli? czy u Was też wieje i leje? Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 13.03.10, 15:41 Szaro - buro i na przemian snieg i deszcz.Nie świętuję bo ani w okolicy ani w rodzinie ale jak to w domu,zawsze jest cos do zrobienia.Miłego weekendu. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 14.03.10, 07:21 wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 14.03.10, 12:01 Witajcie w ten pochmurny,zachlapany dzień. Jutro będzie lepiej? czy jestem optymistką? Jutro sie okaże. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 14.03.10, 21:47 Wiecie ze pod wieczór sypnęło sniegiem i znowu jest biało? Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 15.03.10, 06:44 iryska2604 napisała: > Wiecie ze pod wieczór sypnęło śniegiem i znowu jest biało? Dzień dobry. Oj niestety wiem. Mam ochotę mocno kląć, tak mam już dosyć tej zimy. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 15.03.10, 09:58 ...czy to ostatni atak zimy?... Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 16.03.10, 07:37 Dzień dobry. U mnie we Wrocławiu dzisiaj znowu biało. Obrzydliwość (choć na wygląd pięknie). Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 16.03.10, 08:05 Lubię zimę, ale w tym roku to grubo przesadziła. Co za dużo to niezdrowo. Wypada tylko wierzyć,że już jutro jej nie będzie. Miłego dnia mimo wszystko,na przekór pogodzie,życzę. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 16.03.10, 17:32 Dzięki.Mam dziś taki nastrój że mi sie pisac nawet nie chce.Same doły. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 16.03.10, 18:56 A, bo ta pogoda dziwna taka jakaś. Przez to i ciśnienie wariuje i ogólnie samopoczucie. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 17.03.10, 07:22 Dzień dobry wszystkim. Miłego dnia. Irysko, głowa do góry. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 17.03.10, 09:07 Witajcie.Tej nocy zima dała mam nadzieję ostatni śnieżny występ. U mnie szalała zamieć, ale rano idąc na działkę zauważyłam,że niewiele śniegu się ostało. Odpowiedz Link
baska123 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 18.03.10, 13:08 Kochane(ni) moje. Witajcie w południe, w Łodzi słoneczko świeci. Widac na naszym forum oznaki wiosennego osłabienia, intelekt odpoczywa, może rozbudzicie się jakąś kawą ? Pozdrawia Baśka. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 18.03.10, 15:10 Witam cieplutko, u mnie pachnie wiosną. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 18.03.10, 16:10 Wiecie ze dzis piłam popołudniową kawę na tarasie?W cieniu było 14 st. a tarasik mam od południa,w słońcu -i na dodatek w kaciku nawit wiaterek nie dochodzi-było bardzo cieplutko. Basiu,osłabienie widać gołym okiem i w zw.z tym moze bys częściej rzuciła jakis temat? Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 18.03.10, 19:37 Jak się ma taras, tio wiadomo. A ja nawet lichego balkonu nie mam. bo ktoś postawił przed laty bloki na całej ulicy bez balkonów. Dobrze,że działka niedaleko. A dzisiaj było tak cudnie,że w domu prawie nie siedziałam.Wybrałam działkę i kawkę na łonie przyrody. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 18.03.10, 21:12 Kochanie-ja ponad 30 lat mieszkałam w bloku gdzie były takie drzwi do nikąd-o balkonach nie pomysleli.Była tylko taka balustradka.Ale idiotyzm,mozna było grac w "Slepego Miecia". Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 19.03.10, 05:20 Witajcie, zapowiada się piękny dzień, przynajmniej na kilka godzin. Na popołudnie meteorologowie zapowiedzieli opady(deszczu,oczywiście) na Dolnym Śląsku. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 19.03.10, 06:32 Dzień dobry wszystkim. Miłego dnia. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 19.03.10, 20:40 ...a od jutra,od 18.30 będziemy witać Wiosnę!!! tak podaje łódzki Express ilustrowany,ja tym razem wierzę prasie... a to ostatnie zdjęcie przedwiosenne... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 20.03.10, 05:47 Witajcie. Przewidywania meteorologów co do opadów wczoraj na szczęście nie sprawdziły się, więc wiosna przyjdzie w przepięknych "okolicznościach przyrody". Miłego pierwszowiosennego dnia życzę. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 20.03.10, 13:56 Siostra dzwoniła z Poznania że tam juz kropi ,pewnie i tu dojdzie.Słońca dzis ani sladu... Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 20.03.10, 17:16 ...a w Lodzi deszcz od dwóch godż.- wielkie mycie i uprzątanie ostatnich śladów śniegu,tylko patrzeć jak rozłożą zielony dywan... Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 21.03.10, 06:56 Dzień dobry niedzielnie dziewczęta i chłopcy. Miłego dnia. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 21.03.10, 17:31 Dziś było jak w przysłowiowym garncu-i deszcz i słonce i wiatr...Przez moment lało okropnie.Zrobiło sie chłodniej,a szkoda. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 21.03.10, 17:37 ...oto wiosna nad stawem... też lało,ale jest ciepło... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 21.03.10, 19:45 Pogoda spłatała nam dzisiaj figla. W planie była wycieczka rowerowa, niestety padało i skończyliśmy we Wrocławiu w centrum handlowym. A taką miałam ochotę na dłuższą przejażdżkę. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 22.03.10, 06:25 Pierwszy tydzień prawdziwej wiosny. Dzień dobry. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 22.03.10, 11:24 W Pyrlandii to dziś nawet 5 stopni nie ma.Krokusy wychodzą z ziemi ,śnieżyczki pięknie kwitną ,leszczyna ma piękne żółte robale a i żonkile nieśmiało wyłażą . Ja ,jednak czekam aż ziemia się na tyle rozmrozi żeby wykopać parę korzeni mniszka i zalać je winem na wzmocnienie organizmu. Pokrzywa śniła mi się dzisiaj i już biegałam zobaczyć czy wychodzi z ziemi ale nie.aga Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 23.03.10, 08:36 Cześć wszystkim. Miłego dnia Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 23.03.10, 17:41 18 STOPNI!Zgrzałam sie dzis jak kot-uprawiam ścieżke zdrowia(biegam po lekarzach)Wczoraj zaliczyłam wreszcie tego kardiologa,dzis robiam znów wyniki.Paranoja. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 23.03.10, 19:11 ...u mnie 15, też nie wiadomo co włożyć na siebie,bo wieje zimny wiatr,ale jest wreszcie słońce!... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 24.03.10, 15:11 Dzień dobry. piękny dzień, oby więcej takich. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 24.03.10, 15:15 Dzień dobry wszystkim. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 24.03.10, 18:30 ...dobry wieczór, piękny był dzisiaj dzień i cieplutki,jutro ma być też tak,ale te noce są b.zimne.Były przymrozki -2stop.... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 24.03.10, 18:31 Wróciłam po dwóch dniach do domu.zwierzakom pyski sie śmiały.Jaka piękna wiosna dzis była! Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 25.03.10, 07:48 Dzień dobry. Zapowiada sie piękny dzień. << Przyszłość to jest coś, co każdy osiąga z szybkością sześćdziesięciu minut na godzinę, niezależnie od tego, czym się zajmuje i kim jest(C.S.Lewis)>> Odpowiedz Link
jagodajna Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 25.03.10, 10:31 Witam w przerwie na odpoczynek przy kawie, piękny dzień do mycia okien... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 25.03.10, 14:14 Okna już umyłam, zakupy prawie zrobione. Cholernie zaczęło wiać. Szykuję się do "debiutu" - od poniedziałku będę opiekowała się swoją najmłodszą wnuczką. Bardzo tego chcę, mam tylko obawy czy podołam. W każdym razie dam z siebie wszystko. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 26.03.10, 07:41 Dzień dobry. Miłego dnia wszystkim. Jagódko. Dasz radę, wszystkie dajemy sobie rade z wnuczkami. I jesteśmy przy tym przeważnie bardzo zadowolone. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 26.03.10, 12:13 ...dasz radę dasz!!! Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 26.03.10, 18:28 Dzis w cieniu było 22 st.Moja wnusia ma nianię,to istny diabełek i nie dałabym sobie z nią rady.Syn wykluczył taką ewentualnosc.I niestety,ma to swoje konsekwencje,nie zawsze sie do mnie smieje jak przyjadę,najpierw sie musi oswoic.W porownaniu z nią Agnieszka była aniołkiem. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 27.03.10, 10:15 Dzień dobry. Sobota pewnie będzie pracowita?. W końcu jutro niedziela palmowa i czas skończenie wiosennych porządków. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 27.03.10, 11:15 Dzień dobry. Ale psikusa spłatała nam pani aura, po tych kilku pięknych dniach. Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 27.03.10, 19:11 ...wiało,lało i nadal zimno, a mimo to widziąłam dziś panią odzianą tylko w w dżinsowy b.elegancki i leżący bez zarzutu na niej kostiumik(?) z cienką bluzeczką pod nim i z siatami w obu rękach. Była elegancko siwa!... Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 28.03.10, 18:19 Witam wszystkich. czy zaspaliście po zmianie czasu? Co z Wami? Odpowiedz Link
pragata Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 29.03.10, 18:59 ...aklimatyzacja czasowa?... Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 30.03.10, 07:54 Dzień dobry wszystkim. Miłego dnia. Odpowiedz Link
dede43 Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 31.03.10, 08:14 Dzień dobry. Dziś ostatni dzień marca, od jutra kwiecień-plecień. Odpowiedz Link
52ania Re: Powitania marcowe,w marcu jak w garncu-witajc 31.03.10, 12:00 Witam.Jutro wolno kłamać.Ja dzisiaj poszłam załatwić sprawy urzedowe,druk wypełniałam 3 razy, bo nie zabrałam ze sobą okularów do czytania.Oj,chyba się starzeję. Odpowiedz Link