Dodaj do ulubionych

Sierpniowe przywitanie.

01.08.13, 13:26
Witam pierwszego sierpnia. Niech to będzie ciepły m-c z nocnymi i umiarkowanymi opadami. Nie spęczcie się, na słońcu.
Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 01.08.13, 16:00
      Dzień dobry.Wczoraj, pod wieczór, zrobiłam" coś dla siebie"- umyłam trzy okna,poprałam firanki. Nie ruszałam tylko pokoju mamy bo już "leżakowała". Dzisiaj firanki uprasowane,powieszone, ufff. Zazdroszczę synkowi i wnuczce, odpoczywają w Rewalu,pogoda im sprzyja.
      • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 01.08.13, 19:55
        Dziwny ten dzień.
        Pogodny ale jakiś mało radosny, historia wywołuje takie nastroje.
        Pozdrawiam-Jabaśka.
        • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 01.08.13, 22:25
          Dobry wieczór,dobrze,że pamiętamy o tym co się wydarzyło 1 sierpnia.
          • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 04:42
            Dzień dobry wszystkim. U mnie znowu ma być Afryka. Miłego dnia.
            • godzinaosma99minutpoczasie Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 05:28
              Mogłaby być Afryka ,ale żeby lew się prężył w trawie , mamba przemykała i hieny żeby wyły dopominając się ofiary , a tak , co to za Afryka z białym wyżartym ludem . big_grin Jeśli waga wstała to znaczy że nowy dzień nastał big_grin
              • super.222 Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 06:54
                Lekko rozszerzę:

i żeby śliczne czekoladowe dziewczyny na dłuuugich nogach
                i z nagimi strzelistymi piersiami tańczyły, jak nakazuje
                Zbigniew Wodecki:

www.youtube.com/watch?v=z1kWr2CVeys
                No i co z tego, że stare? ... Ale dzisiaj aktualne.
                Dzień dobry big_grin
              • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 06:56
                Witam,chłodno i rześko rankiem,udanego piątku.
                • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 12:32
                  Witam w upalny piątek. Oj!, a roboty mnie czeka....
                  Miłego dnia i weekendu życzęsmile
    • julinka601 Re: Sierpniowe przywitanie. 02.08.13, 19:03
      Ludzie,co z Wami? macie nieczyste sumienia ,że spać nie możecie czy co?
      Jak w mojej sypialni ,skoro świt zaczyna przygrzewać słońce, to z zamkniętymi oczami przenoszę się na salony i dalej śpię, choć dziś musiałam dokonać gwałtu na swojej naturze i wstać przed terminem /o 7-ej/ bowiem miałam dyżur z wnukami. Ale z dobrej woli żadna siła by mnie ruszyła przed ósmą.
      Z czystym sumieniem życzę miłego weekendu.
      • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 03.08.13, 04:29
        Dzień dobry. Udanego weekendu.
        • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 03.08.13, 08:16
          Witam,dobrego wypoczynku.
          • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 03.08.13, 11:33
            I ja witam baaardzo gorąco i życzę miłego weekendu.
            • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 04.08.13, 09:25
              Witam,udanej niedzieli.
              • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 04.08.13, 09:37
                U nas pada od rana i bardzo fajnie się ochłodziło.
                Miłego dnia życzęsmile
                • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 04.08.13, 12:32
                  Kropidłem ktoś macha ?
                  Całkiem przyjemnie.
                  • jagoda491 Re: Sierpniowe przywitanie. 04.08.13, 13:16
                    Wow, z rana pogrzmiało,pokropiło chytrze, jak ksiądz kropidłem. Ale koło południa ulewa dała czadu. Dobrze,ze rano nie podlewałam. Ale już słonko parzy. Miłej niedzieli.
                    • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 05.08.13, 04:35
                      Dzień dobry. Tradycyjnie budzę Was z rana, bo przyjemny chłodek. Kawa ma wspaniały smak.Miłego dnia.
    • muzyka_muzyka Re: Sierpniowe przywitanie. 04.08.13, 13:04
      Witam i pozdrawiam z 1950smile szukam rówiesników
      • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 05.08.13, 10:02
        Witam po deszczowej nocy. Fajnie się ochłodziło, ale słoneczko już wygląda i zaczyna grzać.
        Miłego tygodnia i zmykam do garów. Gotowania mam na 3 dnismile ale ja to lubięsmile
        • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 05.08.13, 17:11
          Witam,ja z podróży a jutro znowu w drogę,na dłużej na działkę jak nic nie przeszkodzi.Pozdrawiam.
          • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 06.08.13, 04:43
            Dzień dobry. Lecę z rana na działkę, bo później za gorąco będzie. Miłego dnia.
            • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 06.08.13, 09:04
              Ja rano posprzątałam chatkę. Teraz naszykowałam dzbany picia, pozasłaniałam okna i jakoś przetrwam.
              Miłego dnia dla wszystkich. Pijcie dużo i chowajcie się w cieńsmile
              • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 06.08.13, 10:07
                Witam,jadę dzisiaj na działkę i nie będzie mnie przez kilka dni.Pozdrawiam.
                • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 06.08.13, 11:08
                  A ja się opi....lam.
                  Serdecznie pozdrawiam-Jabaśka
                  • aga-kosa Re: Sierpniowe przywitanie. 06.08.13, 21:05
                    Mam basen a w nim wodę i dwóch wnuków do pilnowania aby głupot nie robili. Córa przyjechała z nimi i ja się podjęłam najcięższej pracy - ich pilnowania.
                    Miło, błogo, spokojnie... Od brzegu do brzegu, drabinka, koc, słońce, basen, woda, w oddali kombajn, słońce....
                    Od Szczecina idzie burza i deszcz.
                    Zboże, które widzę w oddali ma kolor jak na obrazach Maneta.
                    Stopy odczuwają nadchodzącą zmianę pogody, malcy idą do łóżek a my z córą na basen. Od brzegu, do brzegu... Nadzieja, że będzie chłodniej ...
                    Pozdrawiam smile aga
                    • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 07.08.13, 13:18
                      Pod mokrym ręcznikiem czekam wieczoru a z nim spadku temperatury, niebo bez jednej chmurki, ptaki pochowały się w drzewach i czekają jak ja. Pozdrawiam-Jabaśka.
                      • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 07.08.13, 14:07
                        W nocy popadało, teraz zaczyna grzać i szykuje się następny dzień upału.
                        Miłego mimo wszystko.
                        • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 07.08.13, 14:11
                          W nocy była szalona wichura, w oddali błyskawice i grzmoty. Ale nie spadła ani kropla deszczu, znikąd ulgi. Ratunku.....
                          • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 10:26
                            Uffff......jak gorąco.
                            Od jutra ma być lepiej. Oby.
                            Pozdrawiam, damy radę. Jabaśka.
                            • skuter44 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 11:49
                              Tak. -wink dziś - 36 st., jutro - 37 st, pojutrze - 33 st. pozdrawiam
                              • super.222 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 12:10
                                Pisze ktoś w internecie - dzisiaj:

"W Poznaniu o godzinie 11,15
                                - w słońcu 45,5 stopni
                                - w cieniu 30 stopni.

Na obiad będzie jogurt owocowy z musli.
                                .... i nic więcej ... pozdrawiam. big_grin
                                • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 12:47
                                  Witam w tropikalny dzień. Parno bo w nocy popadało, a teraz żar z nieba. Nie wyściubię nosa z domu i współczuję tym co muszą wyjść.
                                  Miłego dychania życzę. Dużo pijcie i chowajcie się w cień.
                              • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 13:17
                                skuter44 napisał:

> Tak. -wink dziś - 36 st., jutro - 37 st, pojutrze - 33 st. pozdrawiam

No,nie. Ty to umiesz człowieka podnieść na duchu. Liczę,że na Dolnym Śląsku prognoza pogody sprawdzi się i jutro będzie o 10 stopni chłodniej i popada.Teraz na termometrze za oknem (jeszcze w cieniu) jest 38 stopni. Pozdrawiam serdecznie.
                                • skuter44 Re: Sierpniowe przywitanie. 08.08.13, 16:35
                                  Za miesiąc będziemy prosić opatrzność o ciepło. Trzeba wytrwać jeszcze te kilka dni.
                                  • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 04:32
                                    Dzień dobry. Burza,która przed chwilą poszła gdzieś dalej,brzmiała niczym najpiękniejsza symfonia. Popadało trochę,jest dobrze.Najważniejsze,że dzisiaj ma być temperatura w okolicach 23 stopni.Miłego dnia.
                                    • iryska2604 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 09:19
                                      U nas dzis zachmurzony poranek i przyjemna temperaturka. Miłego dnia!
                                      • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 11:42
                                        Cudowny chłodny wiaterek.
                                        Całuski kiss
                                        • super.222 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 11:52
                                          Och! Szefowa w pełnym blasku swojej *czerwieni*.
                                          Witam, pięknie dygam i donaszam, że owszem wiaterek
                                          lekki pogwizduje, lecz nie zmienia to aury ... jest gorąco.
                                          Wszystkie trawy wysychają na pieprz, a szkoda. big_grin
                                          • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 12:25
                                            Witam milutko. U mnie jak u Iryski przyjemny chłodek i odsapnąć wreszcie można. Nawet popadało w nocy.
                                            Miłego dnia i spadam do piątkowych zajęć.
                                          • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 09.08.13, 16:27
                                            Coś się na mym niebie kotłuje, nie wiadomo co się z tego wykluje.
                                            Pewnie jakaś burza.
                                            • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 10.08.13, 10:57
                                              Ale mokro....będą grzyby.
                                              Miłego dzionka-Jabaśka.
                                              • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 10.08.13, 12:07
                                                Miłej soboty i niedzieli. Witam po ulewnej nocy. Teraz zaczyna grzać, chyba koniec ochłodzenia.
                                                • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 10.08.13, 13:57
                                                  U mnie podobnie. Ale przynajmniej działkę podlało.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 11.08.13, 18:42
                                                    Witam miło. A co tu tak pusto, ja miałam gości, a wy na spacerkach byliście? Jeśli macie taką pogodę jak ja to chyba tak.
                                                    Miłego wieczoru i zmykam sprzątać po gościach.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 12.08.13, 11:30
                                                    Cześć, owocnego dnia.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 12.08.13, 14:50
                                                    I całego tygodnia. Oby pogoda dopisała i nie smaliło za mocnosmile
                                                    Dzień dobry i buziaki dla wszystkich, A co tam....
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 13.08.13, 13:30
                                                    Witam. U mnie nie wesoło bo mama w szpitalu.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 14.08.13, 10:33
                                                    Tylko echo odpowiada na moje dzień dobry,dobry,dobry,bry,bry, y, y, y, y, y
                                                  • godzinaosmaminut97poczasie Re: Sierpniowe przywitanie. 14.08.13, 10:49
                                                    A dzień dobry Pani Admince big_grinbig_grin
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 14.08.13, 13:01
                                                    Witam i ja, ale mało towarzyska jestem bo mam zmartwienie.
                                                    Wam miłego dnia życzę i wymarzonej pogody.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 14.08.13, 13:58
                                                    Tamaryszku-krzaczku.
                                                    Jestem myślami z Tobą, nie ma dobrych słów pocieszenia w takich momentach.
                                                    Trzymaj się.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 14.08.13, 15:53
                                                    Trzymam się ale w mostku gniecie niepokój. Nie lubię tego uczucia, zamęcza mnie a nic nie mogę zrobić. Modlę się oby mamie sie polepszyło a mi wtedy ulży.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 15.08.13, 12:21
                                                    Spokojnego, pogodnego dnia życzę.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 15.08.13, 17:08
                                                    Witam w piękny dzień i wszystkim życzę pięknego weekendu, od dziś dla niektórych i od jutra. My weekendujemy od jutra.
                                                    Pogody ducha do pięknej aury i nic więcej nie trzeba.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 16.08.13, 09:25
                                                    A ja uparcie, codziennie serdeczne dzień dobry Wam piszę.
                                                    Jabaśka.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 16.08.13, 14:14
                                                    Witam z doskoku w piękny ale bardzo zajęty piątek. Miłego dnia, a ja zmyka do garów i koło siebie zrobić. W końcu jutro jadę w gości i do ludzi trzeba sie upodobnićwink
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 17.08.13, 10:48
                                                    A co tu takie pustki.
                                                    Dzień dobry i zmyka szykować się do wyjazdu, a potem zajrzę czy ktoś się pojawiłsmile
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 17.08.13, 13:16
                                                    Jestem, jestem i miłego wolnego od pracy, pa, pa.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 18.08.13, 11:01
                                                    Uf.
                                                    Przedpołudnie gorące.
                                                    Chwytajcie słońce w ramiona , musi starczyć na te kilka miesięcy, gdy będzie go mniej.
                                                    Baśka.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 18.08.13, 16:50
                                                    U nas słońca niezbyt dużo, ale jest gorąco i parno.
                                                    Witam i miłego popołudnia życzę. Buziaczki słodkie dla wszystkich i miłego tygodnia od jutra.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 19.08.13, 12:02
                                                    Witam pomidorowo bo przeciery robię, pyrkają na gazie i super zapach roznoszą.
                                                    Miłego dnia i całego tygodnia dla wszystkich.
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/jf/ie/9lmq/K8IRibbR7a9vZVb0YX.jpg
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 20.08.13, 14:30
                                                    Miłego wtorku. Ochłodziło się i popadało ale znowu mają nadejść ciepłe dni. Niech nadejdą bo ja jeszcze latem się nie nacieszyłam.
                                                    Baj baj do potem.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 21.08.13, 10:31
                                                    U mnie piękny letni dzionek, czego i Wam życzę.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 21.08.13, 14:10
                                                    Witam, u nas też pięknie. Ja dokupiłam pomidorów i dalej tworzę.
                                                    Miłego dnia życzę.
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 21.08.13, 18:18
                                                    Witam,wróciłam z działki;czekam na deszcz.
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 22.08.13, 08:48
                                                    Witam,pokropiło w nocy i się ochłodziło;nadrabiam zaległości domowe.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 22.08.13, 12:23
                                                    Piękny dzionek za oknem ale ja w domu mam zajęcie. Czy to już nałóg czy juz obsesja. Ciągle coś robię i ciągle jest coś do zrobieniasmile
                                                    Witam słonecznie i miłego dnia życzę.
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 23.08.13, 09:08
                                                    Witam,zachmurzone niebo i chłodek a w domu nadal zaległości po dłużym pobycie na działce;miłego dnia.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 23.08.13, 14:09
                                                    W centrum (okolice Łodzi) jest bardzo urozmaicona aura, przeważnie słonecznie.
                                                    Pozdrawiam-Jabaśka.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 23.08.13, 14:16
                                                    Witam i miłego popołudnia oraz weekendu wam i sobie życzę.
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 24.08.13, 07:35
                                                    Witam i zaraz zmykam do kuchni i łazienki,bo nadal piorę i przetwarzam.Udanej soboty.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 24.08.13, 17:04
                                                    Witam milutko. Już prawie jesień, zakwitły astry, liski opadają, nawłoć się złoci.
                                                    Szkoda mi lata bo lubię ciepełko.
                                                    Miłego popołudnia życzę!
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 25.08.13, 13:11
                                                    Witam,rano chłodno było i słonecznie.Słońce jest nada ale nie za gorąco.Przygotowałam obiad i
                                                    mam chwilę na kompa.Udanej niedzieli.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 25.08.13, 14:26
                                                    Witam cieplutko po bardzo chłodnej nocy. Czekam na gości wiec baj baj do potem. Miłej niedzieli wam życzęsmile
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 26.08.13, 07:42
                                                    Witam,udanego tygodnia.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 26.08.13, 11:14
                                                    Można popracować, kosić, grabić, podlewać, albo iść do lasu.
                                                    Pozdrawiam-Jabaśka.
                                                  • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 26.08.13, 17:50
                                                    Dzień dobry. W powietrzu lato, na działce jesień. Miłego dnia.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 26.08.13, 18:26
                                                    Dobrze trafiłaś Waga, dokładnie tak. Tylko u nas słońca dziś dużo, ale zimny wiatr wieje i to mocno, zdyszałam się na rowerku jak mops.
                                                    Witam miło i zmykam bo mam zaległości w domku. Cały dzień się szwendałamwink
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 27.08.13, 08:06
                                                    Witam,też mam zaległości w domu i wreszcie mogę się za nie wziąć.Okna pomyte i reszta przede mną.Za oknem chłodek i zachmurzone niebo.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 27.08.13, 10:39
                                                    Miało padać, jest ślicznie.
                                                    Pogody ducha - Jabaśka.
                                                  • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 27.08.13, 11:42
                                                    Dzień wymarzony do prac w domu czy na działce. A mnie ogarnęło lenistwo. Mam nadzieję,że na krótko.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 27.08.13, 12:10
                                                    Ja lenia nie mam i dobrze bo kupę roboty mam dzisiaj. Jeszcze do maszyny muszę z poprawkami się uporać i co niektóre letnie ciuszki upchać do lamusa itp.
                                                    Witam miło i znikamsmile
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 28.08.13, 06:55
                                                    Witam,miłego dnia.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 28.08.13, 11:23
                                                    Bardzo miły dzień, jak dotychczas.
                                                    Przed zachodem słońca chwalić dnia nie należy,
                                                    a co mi tam, jakoś to będzie.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 28.08.13, 18:25
                                                    Witam. Taka pogoda jak dziś to może byc do końca roku. Super!
                                                    Miłego wieczorusmile
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 29.08.13, 08:18
                                                    Witam,chłodno i zachmurzone niebo,deszczu brak;udanego dnia.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 29.08.13, 10:49
                                                    Cieplutko, doskonale, tak lubię.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 29.08.13, 11:46
                                                    I u mnie tak samo i też tak lubięsmile Witam.
                                                  • waga_1949 Re: Sierpniowe przywitanie. 29.08.13, 17:17
                                                    U mnie jest 22 stopnie i tak może być.Pozdrawiam serdecznie.
                                                  • iryska2604 Re: Sierpniowe przywitanie. 29.08.13, 19:27
                                                    Oj, cieplutko - i to bardzo.Dzis był prawdziwie letni dzień. Ale jak widzę tyle kwitnącej nawłoci to mi sie gdzieś w sercu zaczyna żal, ze juz niedługo przyjdzie nam tęsknic za takimi dniami jak dzisiejszy. Zawsze, nieodmiennie szkoda mi lata...
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 30.08.13, 07:34
                                                    Witam,jesiennie i chłodno u nas,udanego dnia.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 30.08.13, 10:09
                                                    Lato w pełni.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • julinka601 Re: Sierpniowe przywitanie. 30.08.13, 11:21
                                                    Oj,tak, jest pięknie więc ruszam w górki. Miłego weekendu!
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 30.08.13, 17:14
                                                    Dziś pogoda letnia. Pięknie i ciepło, aż sie chce.......ale nie coś robić, leniuchować, a z resztą nie nie robienie to też coś robienie.wink
                                                  • xy.5 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 09:42
                                                    Witam,słońce za oknem,zakupy zrobione.Poranna kawa zaparzona a ja zaraz zaczynam "odgracanie" z różnych "przydasiów",których mam zbyt wiele.Udanej soboty.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 11:11
                                                    Śliczny ten ostatni dzień sierpnia.
                                                  • skuter44 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 12:29
                                                    Rajski był ten sierpień...... zresztą i lipiec. Aby tak dalej. Mam na mysli cd lata ....w wrześniu.
                                                  • tamaryszek44 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 16:20
                                                    Witam. Piknie i u mnie, nawet wiatru niet.
                                                    Miłego popołudnia i niedzieli. Teraz czekam na gości a jutro sama w takie jadęsmile
                                                  • skuter44 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 22:34
                                                    Czekam już tylko na wrześniowe powitanie Przywódczyni Forum.
                                                  • baska123 Re: Sierpniowe przywitanie. 31.08.13, 22:41
                                                    Skuterku Jeszcze godzinka z 19 minutkami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka