Dodaj do ulubionych

Nie omijaj tego postu proszę

16.01.23, 12:45
dzień dobry i Szczęść Boże kochani Mam na imię Paweł mam 26 lat jestem w bardzo ciężkiej sytuacji, Świąt nie miałem, ale proszę bardzo o pomoc na jedzenie i środki czystości lub prosił bym o paczkę żywnościową ♥️ niemam chwilowo pracy, szukam pracy , mieszkam na wsi , ciężko jest tu coś zarobić, bardzo was proszę o każdy grosz, żebym mógł kupić sobie coś do jedzenia, 6 km od mojej wsi jest market, jest tam w miarę tanio, bardzo był bym wdzięczny kochani za pomoc, dobro wróci
Jeśli nie możesz pomóc proszę udostępnij
Bóg jest sprawiedliwy i dobro napewno wróci
Proszę o pomoc
www.pomagam.pl/3wchwc lub nr konta 41160014621822001520148727
Obserwuj wątek
    • uoia Re: Nie omijaj tego postu proszę 16.01.23, 15:18
      Biedactwo, 26 lat i nikt mu nie urzadzil swiat, chodzi glodny. A chociaz wiesz juz, kim chchcialbys byc jak urosniesz...kosmonauta, strazakiem, piosenkarzem?
      • mobic Re: Nie omijaj tego postu proszę 17.01.23, 18:40
        Ja to bym poszedł do wojska.
    • kobieta_jesienna Re: Nie omijaj tego postu proszę 18.01.23, 08:41
      Dlaczego ten "blagalny" wpis ukazał sie na Forum Emerytow?????? mlody czlowiek szuka pomocy wsrod emerytów?????? Bo emeryci sa niespełna rozumu i uwierzą??????Tak, Bóg jest sprawiedliwy i miłosierny, a skoro tak, to dlaczego dopuszcza do takich sytuacji. Ze słowem na ustach - Bóg!, ludzie dokonują różnych strasznych rzeczy na swiecie. Nie mieszajmy wiec Boga do naszych spraw. Życie nie zaczyna sie i nie konczy na Świetach, a temu Pawlowi radzę udac sie do Ośrodka Pomocy Społecznej, oni sa od tego, zeby udzielać pomocy, nawet nierobom! alkoholikom i dzieciorobom! a najlepiej do samego króla Polski Jarosława K. on wszystko może i pomoże.
      • mobic Re: Nie omijaj tego postu proszę 18.01.23, 11:27
        Bez polityki się nie obeszło.
        • kobieta_jesienna Re: Nie omijaj tego postu proszę 18.01.23, 13:02
          Nie obeszło i nie obejdzie. Wszystkie aspekty zycia w Polsce i nie tylko, sa podporządkowane właśnie polityce. Jest ona w kazdym zakątku polskiego domu. Niestety!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka